Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):twitch,youtube instagram,facebook ,παιχνιδια,ταινιες (λιγο απο ολα :D )

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5+

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι κατι συγκεκριμενο 

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; με 8 ειμαι ευχαριστημενος

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;οχι απαραιτητα

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; καλο θα ηταν

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να κραταει μια μερα με συχνη χρηση

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;απο παντου

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

θα ηθελα επισης να πω οτι εχω ηδη υποψην καποια τηλεφωνα απο κινα κυριως:
το lenovo k3 note το οποιο το εχει ο αδερφος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος αν και βλεπω οτι τρωει κατι κολληματακια που και που
επισης εχω σκεφτει τα 
xiaomi redmi 4 pro https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-4-pro
xiaomi redmi note 4 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb
xiaomi redmi note 4x https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-4x

Δημοσ.

Xiaomi Note 4X με κλειστά τα μάτια,άψογο τηλεφωνακι,0 κολλήματα και είναι και σε beta για android 7.

Μεγάλη κοινότητα με υποστηρίξει,το μόνο που δεν θυμάμαι αν έχει την υποστηριξει για την 800αρα μπάντα (Καταραμένη wind).

Η διαφορα το note 4 με το note 4X ειναι ο επεξεργαστης,το 4 εχει το hellio και το 4Χ εχει snapdragon,για μενα καλυτερα snapdragon γιατι οτι βγαινει με mtk μενει παντα με το λειτουργικο που το παιρνεις και δεν βγαζει updates,και καπου το ειπε και η xiaomi οτι της συσκευες με mtk δεν θα της δωσει major update.

Δημοσ.

Xiaomi Note 4X με κλειστά τα μάτια,άψογο τηλεφωνακι,0 κολλήματα και είναι και σε beta για android 7.

Μεγάλη κοινότητα με υποστηρίξει,το μόνο που δεν θυμάμαι αν έχει την υποστηριξει για την 800αρα μπάντα (Καταραμένη wind).

Η διαφορα το note 4 με το note 4X ειναι ο επεξεργαστης,το 4 εχει το hellio και το 4Χ εχει snapdragon,για μενα καλυτερα snapdragon γιατι οτι βγαινει με mtk μενει παντα με το λειτουργικο που το παιρνεις και δεν βγαζει updates,και καπου το ειπε και η xiaomi οτι της συσκευες με mtk δεν θα της δωσει major update.

Το 4Χ την εχει
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας οποτε με βλεπω να καταληγω στο 4x οποτε εχω καποιες ερωτησεις,αρχικα βλεπω οτι η τιμη κυμαινεται απο 136 απο την aliexpress αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι και η τοπ επιλογη σαν εταιρια οποτε καταβαινω κατω στην πρωτη γνωστη που ειναι στα 146 με την gearbest.(κανω λαθος και πρεπει να κοιταξω πιο πανω/κατω?) 

επισης τι προβληματα μπορει να εχω π.χ  πρεπει με το που το παρω να κανω καποια ειδικα update ετσι ωστε να το φερω στα ευρωπαικα/ελληνικα standards (γλωσσα λογισμικο γενικοτερα) (δεν ξερω τιποτα απο αυτα γι αυτο ρωταω).θελει ειδικο ανταπτορα για τον φορτιστη? (γιατι με τον αδερφο μου που πηρε απο κινα πηρε κατι τετοιο λογο μην συμβατοτητας με τις μπριζες της Ελλαδας.Επιπλεον πρεπει να παρω κατι επιπλεον αναγκαστικα λογο φθηνης κατασκευης ?( καμια θηκη γιατι σπαει πολυ ευκολα ή glass για την οθονη για τον ιδιο λογο?) Κατι αλλο που δεν μου ερχεται στο μυαλο που θα πρεπει να προσεξω?

Δημοσ.

Καθόλου φθηνή δεν είναι η κατασκευή, το μόνο σχετικά φτωχό είναι η κάμερα. Να πάρεις ο,τι θα έπαιρνες για μια οποιαδήποτε συσκευή. Tempered glass και θήκη έτσι κι αλλιώς πρέπει να υπάρχουν imo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...