Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εις γνώσιν μου το κάνω,ξέρω ότι με τους τόκους θα φάω κάνα 150€ επιπλέον,το διπλάσιο το πληρώνεις σε σύνδεση,το s8+ στους 24 μήνες βγαίνουν 180€ οι τόκοι μαζί με τα τραπεζικά έξοδα 25€ που τα πληρώνεις στην πρώτη δόση. αρα μιλαμε για 930(τιμη Κωτσου)+180+25=1135ευρω σε 2χρονια. Γνωμη μου οτι το κοιτας δυστηχως τελειως λαθος το ολο θεμα(κυριως για την τσεπη σου αλλα και σε βαθος χρονου χανεις σε επιδοσεις) αλλα δικα σου χρηματα ειναι,εσυ ξερεις. 1
Drake27 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 αρα μιλαμε για 930(τιμη Κωτσου)+180+25=1135ευρω σε 2χρονια. Γνωμη μου οτι το κοιτας δυστηχως τελειως λαθος το ολο θεμα(κυριως για την τσεπη σου αλλα και σε βαθος χρονου χανεις σε επιδοσεις) αλλα δικα σου χρηματα ειναι,εσυ ξερεις. Όταν κάτι δεν μπορώ να το πάρω με μετρητά αναγκαστικά θα πάω σε δόσεις,το ξέρω ότι θα χάσω ένα 200 επιπλέον,αλλά εγώ πάντα της τελειώνω πολύ ποιό νωρίτερα της δόσεις με αποτέλεσμα να γλυτώσω κάποιους τόκους,anyway,αυτό είναι στην κρίση του καθενός το τι θα κάνει.Υπαρχουν άτομα που πάνε, βάζουν σε δόσεις κινητά και μετά έρχονται σε μένα εκεί που δουλεύω και προσπαθούν να το πουλήσουν για να πάρουν λεφτά.Κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο οπότε η διαφορά των 230 ευρώ δεν είναι και λίγη. Αν το s8 είχε ξεκάθαρο προβάδισμα τότε ναι να το αγόραζες αλλά το mate 9 είναι σίγουρα συσκευαρα και έχει τα δικά του καλά υπέρ του s8.Τα υπέρ του για μένα είναι ότι έχει 600€ και φοβερή καμερα τα κατά του,δεν έχει καλή μεταπώληση,η huawei πλέον δίνει μόνο 1 major update στης συσκευές της, πράγμα foul για μένα και η οθόνη του είναι 1080p και με light bleed μερικές φορές.Το s8+ με καλύπτει στο θέμα της οθόνης, χάνω λίγο από τα πλάγια,αλλά κερδίζω πολύ στο ύψος,τα Samsung γενικά έχουν καλύτερη μεταπώληση και η κάμερα του είναι αρκετά καλύτερη από το Νεξους 6 αλλά δεν είναι διπλή όπως του huawei. Η αλήθεια είναι ότι τα έψαξα πάρα πολύ και της δύο συσκευές,το καλό είναι ότι το mate 9 το είδα και το έπιασα στο χέρι,μόλις το είχε πάρει ένας φίλος μου. Πάω προς Samsung μεριά όπως το βλέπω.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τα υπέρ του για μένα είναι ότι έχει 600€ και φοβερή καμερα τα κατά του,δεν έχει καλή μεταπώληση,η huawei πλέον δίνει μόνο 1 major update στης συσκευές της, πράγμα foul για μένα και η οθόνη του είναι 1080p και με light bleed μερικές φορές. Τι εννοεις μεταπωληση? Μονο και μονο που γλυτωνεις 300ευρω απο το S8+ δεν ειναι αρκετο?Ξερεις τι μεταπωληση θα εχει το S8+μετα απο 2-3χρονια αν θες να το πουλησεις σε σχεση με οσα πληρωσες αρχικα για να το παρεις? Περισσοτερο χαμενος βγαινεις,το αναποδο απο αυτα που αναφερεις ισχυει στο θεμα μεταπωλησης. Οσο για την 1080p οθονη του δεν καταλαβαινω τι εννοεις. ΕΙναι μια χαρα η αναλυση και ισα ισα που προσφερει και καλυτερη αυτονομια. Προσωπικα απο S7 με 1440p οθονη πηγα σε κινητο με 1080p οθονη. Αναθεμα και αν εχω καταλαβει διαφορες μεταξυ τους σε καθημερινη χρηση.
Drake27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τι εννοεις μεταπωληση? Μονο και μονο που γλυτωνεις 300ευρω απο το S8+ δεν ειναι αρκετο?Ξερεις τι μεταπωληση θα εχει το S8+μετα απο 2-3χρονια αν θες να το πουλησεις σε σχεση με οσα πληρωσες αρχικα για να το παρεις? Περισσοτερο χαμενος βγαινεις,το αναποδο απο αυτα που αναφερεις ισχυει στο θεμα μεταπωλησης. Οσο για την 1080p οθονη του δεν καταλαβαινω τι εννοεις. ΕΙναι μια χαρα η αναλυση και ισα ισα που προσφερει και καλυτερη αυτονομια. Προσωπικα απο S7 με 1440p οθονη πηγα σε κινητο με 1080p οθονη. Αναθεμα και αν εχω καταλαβει διαφορες μεταξυ τους σε καθημερινη χρηση. Ναι και το Νεξους 6 το ειχα παρει 800€ πριν απο 3 χρονια,σημερα πουλιεται στα 200€. Ετσι ειναι τα πραματα,το αγοραζεις ακριβα αλλα σου κραταει αρκετα,ειμαι αυτης της νοοτροπιας εγω,να παρω κατι ακριβο και να μου βγαλει 3-4 χρονια,τα βασικα τηλεφωνα δεν τα πουλαω,τα δευτερευοντα μπορει και καθε χρονο να τα αλλαζω,αλλα παιρνω φτηνα μεχρι 200€ το πολυ. Οσο για τα χαρακτηριστηκα μπορει εσυ να μην βλεπεις καποιες διαφορες αλλα εγω της βλεπω,και αυτες οι διαφορες μετρανε στα δικα μου ματια. Όπως και να έχει μάλλον τείνω προς samsung μεριά,θα τα ξανακοιταξω αυτες της μερες παλι βεβαια αλλα μαλλον samsung για εναν λογο εξτρα σε σχεση με το mate 9,το υψος της οθονης που ειναι must για μενα στην δουλεια μου. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια και της γνώμες σας.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ναι και το Νεξους 6 το ειχα παρει 800€ πριν απο 3 χρονια,σημερα πουλιεται στα 200€. Γιαυτο ακριβως και δεν αξιζει καποιος να δωσει πολλα χρηματα για κινητο αν σκεφτεται την μεταπωληση ειδικα για day one αγορες. Και το Iphone 7 plus(που υποτιθεται τα iphone εχουν την υψηλοτερη μεταπωληση)στα 940ευρω περιπου ξεκινησε και μισο χρονο μετα εχει πεσει η αξια του πανω απο 300ευρω. Οσο για τα χαρακτηριστηκα μπορει εσυ να μην βλεπεις καποιες διαφορες αλλα εγω της βλεπω,και αυτες οι διαφορες μετρανε στα δικα μου ματια. Αν οι διαφορες ηταν τοσο εντονες οσον αφορα την οθονη,τοτε κανενα κινητο δεν θα πουλαγε περισσοτερο απο τα galaxy s7 και S7 edge,ποσο μαλλον τα iphone(iphone 7 με αναλυση 720p ακομα). Και η Huawei που ανεβηκε τοσο πολυ σε πωλησεις,τωρα αρχιζει σιγα σιγα να μπαινει στις 1440p αναλυσεις. Προφανως και απο την στιγμη που εσυ κανεις την αγορα θα κρινεις ποια πραγματα ειναι σημαντικα για σενα. Εγω μιλαω καθαρα απο πλευρας πραγματικοτητας(τι ισχυει δηλαδη στην πραξη με βαση τις πωλησεις)αλλα και απο εμπειρια απο πλευρας των κινητων που εχω αλλαξει ως τωρα. Τελος οπως ειδες και απο το αρχικο μου σχολιο,πιο πολυ εδωσα βαση στον παραγοντα που για μενα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στην αγορα του κινητου που ειναι ο τροπος πληρωμης. Αν μιλαγαμε για μετρητα και γενικα δεν ηταν χρηματικο το θεμα νομιζω καταλαβαινεις τι θα προτεινα και εγω και ολοι χωρις δευτερη σκεψη. Όπως και να έχει μάλλον τείνω προς samsung μεριά,θα τα ξανακοιταξω αυτες της μερες παλι βεβαια αλλα μαλλον samsung για εναν λογο εξτρα σε σχεση με το mate 9,το υψος της οθονης που ειναι must για μενα στην δουλεια μου. Καλοδουλευτο οποιο κινητο και να διαλεξεις. Ναι και το Νεξους 6 το ειχα παρει 800€ πριν απο 3 χρονια,σημερα πουλιεται στα 200€. Παντως για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους(για να δεις οτι εγω με καμια απο τις δυο εταιρειες δεν ειμαι),το 3ετιας σου Nexus 6 φοραει την τελευταια εκδοση android σε σχεση με το λιγων ημερων Samsung galaxy S8 το οποιο ειναι με την εκδοση 7.0.1 αν δεν κανω λαθος. Αυτα που σιχαθηκα στα android κινητα και ειδικα προς Samsung και λοιπες εταιρειες(και γιατι η επομενη μου android συσκευη θα ειναι με stock android βλεπε oneplus3t,HTC 10,google pixel/nexus κλπ)εκτος των αλλων.
Drake27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Γιαυτο ακριβως και δεν αξιζει καποιος να δωσει πολλα χρηματα για κινητο αν σκεφτεται την μεταπωληση ειδικα για day one αγορες. Και το Iphone 7 plus(που υποτιθεται τα iphone εχουν την υψηλοτερη μεταπωληση)στα 940ευρω περιπου ξεκινησε και μισο χρονο μετα εχει πεσει η αξια του πανω απο 300ευρω. Αν οι διαφορες ηταν τοσο εντονες οσον αφορα την οθονη,τοτε κανενα κινητο δεν θα πουλαγε περισσοτερο απο τα galaxy s7 και S7 edge,ποσο μαλλον τα iphone(iphone 7 με αναλυση 720p ακομα). Και η Huawei που ανεβηκε τοσο πολυ σε πωλησεις,τωρα αρχιζει σιγα σιγα να μπαινει στις 1440p αναλυσεις. Προφανως και απο την στιγμη που εσυ κανεις την αγορα θα κρινεις ποια πραγματα ειναι σημαντικα για σενα. Εγω μιλαω καθαρα απο πλευρας πραγματικοτητας(τι ισχυει δηλαδη στην πραξη με βαση τις πωλησεις)αλλα και απο εμπειρια απο πλευρας των κινητων που εχω αλλαξει ως τωρα. Τελος οπως ειδες και απο το αρχικο μου σχολιο,πιο πολυ εδωσα βαση στον παραγοντα που για μενα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στην αγορα του κινητου που ειναι ο τροπος πληρωμης. Αν μιλαγαμε για μετρητα και γενικα δεν ηταν χρηματικο το θεμα νομιζω καταλαβαινεις τι θα προτεινα και εγω και ολοι χωρις δευτερη σκεψη. Καλοδουλευτο οποιο κινητο και να διαλεξεις. Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες,οτιδηποτε και να παρεις χανει την αξια του για πλακα μετα απο 2-3 χρονια,στο θέμα πληρωμής καλα εκανες και ειπες την γνωμη σου,πανω κατω τα ιδια πραματα σκεφτομαστε,αλλα κοινως δινεις μετρητα,ειτε ντουκου ειτε με δοσεις,βεβαια υπαρχει και το άτοκο που μπορώ να πάρω με πιστωτική (ναι εχω μια στην ακρη χωρις παγιο για ωρα αναγκης,την ειχα ξεχασει εντελως). Γενικα οχι εγω αλλα και εσυ και ολοι υπόλοιποι που θα θέλαμε μια βασική συσκευή για την δουλεια μας (για παιχνιδια εχω ενα nexus 9 και ενα mi max ) θα την διαλέγαμε βάση των πραγμάτων που θα μας βόλευαν. Εγω σαν τεχνικος κινητης πρεπει να εχω να βγαζω πολυ καλες και λεπτομερής φωτογραφίες (Δυστυχώς το νεξους δεν με κάλυπτε πλέον) να εχω ανοιχτά μονίμως εφαρμογές με τα πελατολόγια ανοιχτά και με τα σερβις με κινητά πελατών και με τους προμηθευτές. Βαση αυτών τον κριτηρίων εφτασα σε αυτες της 2 συσκευες. Σε ευχαριστω πολυ
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Υπο αλλες συνθηκες θα σου ελεγα πως και δεν πηγαινες σε Iphone μερια(7 plus δηλαδη)αλλα μετα μου ηρθε στο μυαλο η μεγαλη οθονη που σε ενδιαφερει. Βασικα υπαρχει και η αλλη δυνατοτητα οσον αφορα το παραπανω. Αγοραζεις ενα galaxy s7 ή S7 edge και με τα χρηματα που γλυτωνεις για να αξιοποιησεις την μεγαλυτερη οθονη τσιμπας και ενα ταμπλετ 10ιντσο για την δουλεια. Σιγουρα θα κουβαλας μια συσκευη παραπανω αλλα θα ειναι πιο ανετη η δουλεια(και θα βγεις κερδισμενος αφου θα εχεις απο το πουθενα και ενα ταμπλετ). Προφανως και δεν αναφερω laptop γιατι πιανει παραπανω χωρο. Γενικα καλα κανεις και το ψαχνεις παραπανω απλα θα σου προτεινα να μην βιαστεις στην αγορα που θα κανεις ειδικα μιας και μιλαμε για δοσεις.
Drake27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Υπο αλλες συνθηκες θα σου ελεγα πως και δεν πηγαινες σε Iphone μερια(7 plus δηλαδη)αλλα μετα μου ηρθε στο μυαλο η μεγαλη οθονη που σε ενδιαφερει. Βασικα υπαρχει και η αλλη δυνατοτητα οσον αφορα το παραπανω. Αγοραζεις ενα galaxy s7 ή S7 edge και με τα χρηματα που γλυτωνεις για να αξιοποιησεις την μεγαλυτερη οθονη τσιμπας και ενα ταμπλετ 10ιντσο για την δουλεια. Σιγουρα θα κουβαλας μια συσκευη παραπανω αλλα θα ειναι πιο ανετη η δουλεια(και θα βγεις κερδισμενος αφου θα εχεις απο το πουθενα και ενα ταμπλετ). Προφανως και δεν αναφερω laptop γιατι πιανει παραπανω χωρο. Γενικα καλα κανεις και το ψαχνεις παραπανω απλα θα σου προτεινα να μην βιαστεις στην αγορα που θα κανεις ειδικα μιας και μιλαμε για δοσεις. S7 S7 edge ειναι εκτος για μενα παλι 6" και πανω,ταμπλετ εχω αλλα δεν με βολευει στην μεταφορα καθολου. Iphone με την καμια γιατι δεν κανεις οσα κανεις με ενα android Εκτος αν υπαρχει κατι που μπορει να μου ξεφευγει,και το lg g6 που θα ερθει δεν με καλυπτει. Κατεληξα σε αυτα τα δυο γιατι μονο αυτα με καλυπτουν και στα μεγαλα δαχτυλα που εχω,οτιδηποτε αλλο μικροτερο απο 6" εχω θεμα στην πληκτρολογηση. Ασχετο,s7 edge θα παρω στην γυναικα μου καποια στιγμη γιατι της ειχε μπει στο ματι απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφόρησε
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Και εγω προτιμαω τα μεγαλα κινητα λογω μεγαλων σχετικα χεριων που εχω αλλα απο ενα σημειο και μετα γινονται αρκετα δυσχρηστα αυτο ειναι το θεμα. Ειχα πιο παλια το Lumia 1520 που ηταν 6 ιντσες και με δυσκολια μπορουσα να κρατησω το τηλεφωνο για να μιλησω σκεψου. Βεβαια σε πληκτρολογηση ηταν απολαυση,λες και εγραφα σε tablet.
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι μεγάλες οθόνες βολεύουν απίστευτα όταν είναι να γράψεις μαιλ,να δεις βίντεο κτλπ Βέβαια είναι δύσχρηστα γιατί δεν μπαίνουν σε τσέπες η δεν βολεύουν να τα κρατάς με το 1 χερι Έχοντας περάσει από lenovo vibe z2 pro (6") ήταν απόλαυση αλλά τεράστιο. Πιστεύω πάντως ότι 5" με 5.2" είναι το ιδανικό για έναν άνθρωπο με νορμάλ χέρια.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Για μενα ιδανικα ειναι μεχρι 5.5-5.7ιντσες,δηλαδη iphone 7 plus-note 7 περιπου αν εχεις λιγο μεγαλυτερα χερια. Για παραπανω τοτε μονο σε κατι οπως τα νεα κινητα με τις ultrawide οθονες οπως τα S8 και G6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα