Προς το περιεχόμενο

S8+ ή Mate 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω την βοήθεια/γνώμη σας,εχω ένα προεγκεριμενο δάνειο μέχρι 900€ στον κωτσοβολο και είναι μια ευκαιρία να αλλάξω το νεξους 6,το εχω από πρώτη μέρα και εχω μείνει ευχαριστημενος,το ερώτημα μου είναι το εξής,το S8+ ή το mate 9.

Το πρόβλημα μου σε αυτά τα δυο είναι 2 πράματα,το s8+ έχει φάρδος οθόνης οσο μιας 5,6" και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει στο χέρι μου,σε θέμα ύψους και κάμερας με καλύπτει πλήρως.

Το mate 9 με καλύπτει στο θέμα οθόνης αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά σαν demο για να δω την κάμερα του τι ποιότητα έχει.

Έχω μεγάλα χέρια και οτιδήποτε κάτω από 6" δεν με καλύπτει πλέον,για να καταλάβετε πόσο μεγάλα είναι,εχω και ένα mi max που το δουλεύω με ένα χέρι για πλάκα,και τον αισθητήρα δαχτυλικού που έχει βάλει δίπλα στην κάμερα στο S8+ η samsung,το φτάνω για πλάκα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι κλασσικα θα προτεινουν το S8+ χωρις να το σκεφτουν και πολυ αλλα εγω θα σταθω σε αυτο εδω

εχω ένα προεγκεριμενο δάνειο μέχρι 900€ στον κωτσοβολο

Huawei Mate 9 699ευρω

galaxy S8+ 929ευρω(δηλαδη και 30ευρω πανω απο το δανειο)

Δηλαδη μιλαμε για μια χρηματικη διαφορα της ταξεως των 230ευρω. Καθαρα και μονο με βαση αυτο(+οτι μιλαμε για δανειο)εγω προτεινω το φθηνοτερο Mate 9.

Αν δεν σε ενδιαφερει καθολου να γλυτωσεις χρηματα τοτε(μεταξυ των δυο)S8+.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι κλασσικα θα προτεινουν το S8+ χωρις να το σκεφτουν και πολυ αλλα εγω θα σταθω σε αυτο εδω

Huawei Mate 9 699ευρω

galaxy S8+ 929ευρω(δηλαδη και 30ευρω πανω απο το δανειο)

Δηλαδη μιλαμε για μια χρηματικη διαφορα της ταξεως των 230ευρω. Καθαρα και μονο με βαση αυτο(+οτι μιλαμε για δανειο)εγω προτεινω το φθηνοτερο Mate 9.

Αν δεν σε ενδιαφερει καθολου να γλυτωσεις χρηματα τοτε(μεταξυ των δυο)S8+.

Έχεις κάποια γνώμη για την ποιότητα κάμερας του mate 9?!Είχα κάποτε το mate 7 αλλά η κάμερα του ήταν μέτρια και δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Ξέρω είναι leica αλλά είναι ισάξια με των g6,s8,iPhone 7?!

Σόρρυ που ρωτάω πολλά άλλα είμαι λίγο παράξενος πάνω σε αυτά τα δύο θέματα, οθόνη και κάμερα.

Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου πάντως.

Δημοσ.

η κάμερα του mate 9 είναι επίπεδου s6, g4, 6s plus και η οθόνη του είναι ότι καλύτερο σε ips ... άλλα σαφώς το huawei είναι κατώτερο σε οθόνη και σε κάμερα (και όχι μονό) σε σχέση με το s8+

Δημοσ.

Για οθονη δεν ειναι Amoled αρα με δεδομενα lcd ips ειναι απο τις καλυτερες τις αγορας μαζι με του Iphone 7 plus.

Η καμερα του επισης ειναι αξιοπρεπεστατη για Huawei https://www.dxomark.com/Mobiles/Mate-9-camera-review-A-big-step-up-for-Huawei

Υπαρχει και το Huawei p10 παντως σαν πιο καινουργιο μοντελο της εταιρειας

http://www.kotsovolos.gr/site/search.jsp?searchfordisplay=huawei+p10&searchfor=huawei%2520p10&msearch=1&searchgo=Submit

Δημοσ.

Καλό το P10 αλλά είναι 5.5" πράγμα που το βγάζω εκτός γιατί οτιδήποτε κάτω από 6" δεν με βολεύει πλέον.

Και στο S8+ κρατάω μία επιφύλαξη για τον λόγο ότι μπορεί να έχει ύψος η οθόνη αλλά δεν έχει φάρδος.

Update,oταν είπα για την οθόνη,δεν εννοούσα την ποιότητα της αλλά το μέγεθος της.

• Moderators
Δημοσ.

Μην ξεχνάς να υπολογίσεις τους τόκους, πχ το s8+σε 12 δόσεις πάει κοντά στο 1000αρικο οπότε αν δεν φτάνει η δήλωση σου για το πόσο θα πρέπει να καλύψεις την διαφορά με μετρητά

Δημοσ.

Μην ξεχνάς να υπολογίσεις τους τόκους, πχ το s8+σε 12 δόσεις πάει κοντά στο 1000αρικο οπότε αν δεν φτάνει η δήλωση σου για το πόσο θα πρέπει να καλύψεις την διαφορά με μετρητά

Ναι το ξέρω αυτό,έχω στην άκρη κάποια λεφτά για να το Καλυψώ, εκτός αν είναι να περιμένω για note που λένε ότι θα είναι 6.4" αλλά η τιμή θα χτυπήσει χιλιάρικο σίγουρα.

Τεσπά,το s8+ σαν φάρδος είναι όσο ένα 5.5" ή ένα 5.7"?!

Δημοσ.

Το S8+ εχει καλυτερη κάμερα, εχει wireless charging και πιο δυνατή CPU, αλλα στο θεμα της μπαταρίας στασιμότητα. Αυτο εμενα τουλάχιστον θα με εκανε να το απορριψω. Θελω ΚΑΛΗ μπαταρια. Αφου εχεις και τοσο μεγάλα χέρια... το Mate 9 φανταζει ιδανικοτερο για σενα.

Επίσης... αυτα τα προεγκεκριμενα δάνεια κλπ ειναι επικα LOL. Χωρις καμια προεγκριση και δάνεια (για ενα κινητο????) κάνει μολις 570 ευρώ σε μαγαζια στο skroutz.

Δημοσ.

Επίσης... αυτα τα προεγκεκριμενα δάνεια κλπ ειναι επικα LOL. Χωρις καμια προεγκριση και δάνεια (για ενα κινητο????) κάνει μολις 570 ευρώ σε μαγαζια στο skroutz.

Το ξέρω αλλά τα 570 είναι μετρητής, πράγμα που δεν τα έχω,ενώ σε δόσεις,ας δώσω και λίγο παραπάνω αλλά θα το πάρω με δόσεις που με βολεύει.
Δημοσ.

Το ξέρω αλλά τα 570 είναι μετρητής, πράγμα που δεν τα έχω,ενώ σε δόσεις,ας δώσω και λίγο παραπάνω αλλά θα το πάρω με δόσεις που με βολεύει.

Sorry για την offtopic παρέμβαση, αλλά δεν έχεις 500€ σε μετρητά και σκέφτεσαι να χρεωθείς τα διπλάσια για να αποκτήσεις απλά ένα τηλέφωνο? 

Οκ, ο καθένας φυσικά ξοδεύει τα λεφτά του όπως νομίζει (βέβαια στην περίπτωσή σου δεν είναι καν δικά σου λεφτά) αλλά προσωπικά δε μου φαίνεται ώριμη σκέψη.

Φιλικά πάντα.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό,έχω στην άκρη κάποια λεφτά για να το Καλυψώ, εκτός αν είναι να περιμένω για note που λένε ότι θα είναι 6.4" αλλά η τιμή θα χτυπήσει χιλιάρικο σίγουρα.

Τεσπά,το s8+ σαν φάρδος είναι όσο ένα 5.5" ή ένα 5.7"?!

περιμενε το Note αφου εχεις και μεγαλες παλαμες ,μετα απο 40-50 μερες θα πεσει 150-200 ε ,οπως και το s8 σε ενα μηνα θα το δεις να καταρεει η τιμη  οσο για το Mate οκ δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα ψυχολογικα τοσα λεφτα οσο ενα iphone δεν λεει ,μου φαινεται καπως να μην μιλησουμε για μεταπωληση

Δημοσ.

περιμενε το Note αφου εχεις και μεγαλες παλαμες ,μετα απο 40-50 μερες θα πεσει 150-200 ε ,οπως και το s8 σε ενα μηνα θα το δεις να καταρεει η τιμη οσο για το Mate οκ δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα ψυχολογικα τοσα λεφτα οσο ενα iphone δεν λεει ,μου φαινεται καπως να μην μιλησουμε για μεταπωληση

Ναι έχεις δίκιο,χθες που κοιτούσα γενικά στο ιντερνέτ έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι leaks που βγήκαν,είπαν για 6.4" αλλά πάλι 1.85:9 που πάει να πει ότι στο φάρδος θα είναι όσο ένα 5.7",δεν θα με χαλούσε το note 8.Αν βγεί ίδια τιμή με το s8+,που δεν το πιστεύω,θα το τσιμπήσω.

Sorry για την offtopic παρέμβαση, αλλά δεν έχεις 500€ σε μετρητά και σκέφτεσαι να χρεωθείς τα διπλάσια για να αποκτήσεις απλά ένα τηλέφωνο?

Οκ, ο καθένας φυσικά ξοδεύει τα λεφτά του όπως νομίζει (βέβαια στην περίπτωσή σου δεν είναι καν δικά σου λεφτά) αλλά προσωπικά δε μου φαίνεται ώριμη σκέψη.

Φιλικά πάντα.

Εις γνώσιν μου το κάνω,ξέρω ότι με τους τόκους θα φάω κάνα 150€ επιπλέον,το διπλάσιο το πληρώνεις σε σύνδεση,το s8+ στους 24 μήνες βγαίνουν 180€ οι τόκοι μαζί με τα τραπεζικά έξοδα 25€ που τα πληρώνεις στην πρώτη δόση.

Απλά επειδή πλέον δεν μπορώ να διαθέσω ντουκου λεφτά για κινητό για να αλλάξω το 3 χρόνια Νεξους 6 το βρήκα σαν μία ευκαιρία,εγώ παίρνω μία φορά καλό τηλέφωνο και το κρατάω για χρόνια.

Δημοσ.

Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και να ειναι καλα το android authority,βρηκα οτι το s8+ ειναι ενα note 7 με ποιο ψηλή οθονη,πραγματι,ηρθε ενα demo στα seven,το ειδα και το φαρδος της οθονης ειναι οσο ενα 5.7" τηλεφωνο.

Με μεγάλη άνεση αντικατεστησε το nexus 6 απο τα χερια μου.

Δημοσ.

Κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο οπότε η διαφορά των 230 ευρώ δεν είναι και λίγη. Αν το s8 είχε ξεκάθαρο προβάδισμα τότε ναι να το αγόραζες αλλά το mate 9 είναι σίγουρα συσκευαρα και έχει τα δικά του καλά υπέρ του s8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...