Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εγώ είδα ότι σου Excel δουλευουν όλοι οι πυρήνες στο ~85% και στα 4ghz ενώ όταν κάνει ενημερώσεις δουλεύει μόνο ο ένας στο 70% και οι άλλοι στο 5-6% ενώ από συχνότητα είναι στα 1,7ghz?

Για δες όταν κάνει ενημερώσεις να κάνεις affinity σε όλους τους πυρήνες να δούμε συμπεριφορά.

Καλό απόγευμα .

Όχι πάντα έτσι δούλευε όταν έκανε ενημερώσεις από 75% και πάνω και για να καταλάβετε υπάρχει ένα κεντρικό αρχείο περίπου 110 mb που ανοίγει 32 μικρότερα αρχεία 12 ΜΒ και τα ενημερώνει. Αυτό έκανε περίπου 7-9 λεπτά , ενώ τώρα κάνει περίπου 15.

Η φωτογραφίες που ανέβασα ανέβηκαν εντελώς διαφορετικά από την σειρά που τις ανέβασα . Όταν κάνω ενημερώσεις πάντα όλοι οι πυρήνες δούλευαν πάνω από 75%.

πως τον έχεις από τον Φεβρουάριο και έχει 600+ ημέρες από την ενεργοποίησή του;;; Κανονικά έπρεπε να λέει 90ημέρες πάνω κάτω.

Μεταχειρισμένο τον είχες πάρει;. Ποιος crucial είναι;;;.

Να σου πω την αλήθεια, για αγορά νέου δίσκου προ λίγων μηνών, να έχει γράψει πάνω 24ΤΒ και να είναι 95% health, δεν ακούγονται σωστά... όλα τα νούμερα έπρεπε να είναι πιο κάτω, και το health 100%... δεν λέω, συμβαίνει το health να μειωθεί, αλλά είναι ολίγων σπάνιο για καινούργιο ssd.

Δεν τον έχω από τον Φεβρούαριο τον έχω 2,5 χρόνια από τον Φεβρουάριο έπεσε η υγεία από το 96% στο 95% και είναι ο ΜΧ100 500gb

πως τον έχεις από τον Φεβρουάριο και έχει 600+ ημέρες από την ενεργοποίησή του;;; Κανονικά έπρεπε να λέει 90ημέρες πάνω κάτω.

Μεταχειρισμένο τον είχες πάρει;. Ποιος crucial είναι;;;.

Να σου πω την αλήθεια, για αγορά νέου δίσκου προ λίγων μηνών, να έχει γράψει πάνω 24ΤΒ και να είναι 95% health, δεν ακούγονται σωστά... όλα τα νούμερα έπρεπε να είναι πιο κάτω, και το health 100%... δεν λέω, συμβαίνει το health να μειωθεί, αλλά είναι ολίγων σπάνιο για καινούργιο ssd.

Δεν τον έχω από τον Φεβρούαριο τον έχω 2,5 χρόνια από τον Φεβρουάριο έπεσε η υγεία από το 96% στο 95% και είναι ο ΜΧ100 500gb

και εγω κατα εκει κλεινω

βεβαια αφου εχει λσ σε αλλο μηχανικο δισκο δεν χανει να κανει μια δοκιμη και εκει στις ιδιες εργασιες εαν δεν κολλαει εκει ή ενα φορματ ή παπαλα ο δισκος

Και στα 2 λειτουργικά έχω το ίδιο πρόβλημα. Ανεβάζω και το τεστ του δίσκου MX100

post-71601-0-70493900-1492958211_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...