Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Καλημερα .Το ρωταω εδω μιας και ειναι ο επισημος browser του λειτουργικου . Πολλες φορες αργει πολυ να ανοιξει ιστοσελιδες ενω αλλες φορες οπως τωρα παει καλα . Δεν ειναι θεμα γραμμης internet μιας και εχω 50αρα vdsl . Την ιδια στιγμη firefox κλπ ανοιγουν καπως πιο γρηγορα . Ξερω οτι εχω μεινει ...πισω σε θεμα επιλγης browser αλλα τον εχω συνηθισει . Καποια προτεινομενη λυση εκτος απο επιλιγο αλλου browser ? Wndows 7 ultimate 64bit λειτουργικο Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εσύ μπορεί να έχει vdsl 50άρα. Το θέμα είναι ποια είναι η πραγματική ταχύτητα και ποια η καθυστέρηση. Δώσε και τα χαρακτηριστικά του pc. Λοιπόν... Κάνε επανεκκίνηση στο router και ξεκίνα μερικά τέστ στο http://www.speedtest.net Κάνε τεστ και από ie και από ff και σημείωσε ping, download, upload. Από την αρχική σελίδα δοκίμασε και μερικούς ποιο απομακρυσμένου σέρβερ (change server) και δες αν έχει μεγάλες αποκλείσεις. Επίσης δεν ξέρω αν έκανες κανέναν καθαρισμό και έλεγχος. Κάνε ένα γρήγορο καθαρισμό με το adwcleaner.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ευχαριστω.Θα το δω από το σπιτι .Η ταχυτητα που δινει το speedtest είναι 46 /5 Κατεβαζω με 5-6ΜΒ/sec . ping δεν θυμαμαι . Χθες ολη μερα δουλευε μια χαρα . Βρηκα μια παλια εικονα που ειχα βαλει εδώ http://www.insomnia.gr/topic/548701-asus-p5kc/?do=findComment&comment=53612394 Intel Core 2 Quad Q6600 Δισκο εχω βαλει 128αρι ssd
Ihavetheanswers Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Η πρώτη μου σκέψη είναι πως ίσως επειδή χρησιμοποιείς τον Internet Explorer κρατάς εκεί όλα τα cookies, σελιδοδείκτες, προτιμήσεις, ιστορικό κλπ αργεί κάπως να στα φορτώσει όλα αυτά σε σχέση με τους άλλους browsers που έχεις λίγα αποθηκευμένα στοιχεία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Η πρώτη μου σκέψη είναι πως ίσως επειδή χρησιμοποιείς τον Internet Explorer κρατάς εκεί όλα τα cookies, σελιδοδείκτες, προτιμήσεις, ιστορικό κλπ αργεί κάπως να στα φορτώσει όλα αυτά σε σχέση με τους άλλους browsers που έχεις λίγα αποθηκευμένα στοιχεία. Θα κανω μια εκκαθαριση αλλα το παραξενο είναι ότι δεν το κανει παντα .Ορισμένες φορες ακομα και το google αργει να ανοιξει . Στη δουλεια τωρα με 2αρα γραμμη (λογω περιοχης) παει μια χαρα ...Αν μπουν βεβαια πολλα pc ....σερνεται .
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δισκο εχω βαλει 128αρι ssd Ποιον έβαλες; Μήπως φταίει αυτός; Δες στο λινκ για μερικά δωρεάν εργαλεία να τον τεστάρεις. (δες τα 4 και 5) Μπορείς να κοτσάρεις έναν απλό sata και βάλε καθαρά τα 10άρια και να δεις πως πάει; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ποιον έβαλες; Μήπως φταίει αυτός; Δες στο λινκ για μερικά δωρεάν εργαλεία να τον τεστάρεις. Μπορείς να κοτσάρεις έναν απλό sata και βάλε καθαρά τα 10άρια και να δεις πως πάει; Ευχαριστω.Θα δω ποιον εχω .10αρια δεν προκειται να βαλλω γιατι δεν υποστηριζουν την αλληλογραφια των Windows που με βολευει (κατι σα το παμπαλαιο Outlook Express). Στα 7αρια με καποια αλχημεια την εχω προσαρμοσει αλλα στα 10αρια δεν μπορεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα