Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνομαι για αγορα κινητου μεχρι 250 ευρω,αυτη την στιγμη εχω ενα nokia 1020,αλλα ενω ευχαριστιεμαι την καμερα του χανω σε πολλα αλλα.τα χαρακτηριστικα που θα ηθελα να εχει ειναι τα εξης.

1.μεχρι 250 ευρω 

2.φωτο,ιντερνετ,πλοηγηση gps.

3.πανω απο 5''

4.πολυ καλο gps,το χρησιμοποιω πολυ συχνα.

5.με ενδιαφερει να εχει την καλυτερη καμερα σε αυτο το budget,μιας και αυτην την στιγμη εχω το 1020 οποτε θα ξενερωσε με κατι πολυ υποδεεστερο.

6.dual sim αρκετα βασικο,μιας και θελω να μειωσω τις συσκευες μου σε μια

7.θα προτιμουσα να εχει χωριστες θυρες για sim και sd,αλλα αν δεν γινεται εστω ενα αξιοπρεπες χωρο αποθηκευσης απο 32gb και πανω.

8.ελληνικη γλωσσα

9.με ενδιαφερει η μπαντα τον 800mhz μιας και η μια sim ειναι wind

10.προς το παρον ενδιαφερομαι για καινουργιο.

αν και αρκετα δεν καλυπτουν οσα προανεφερα,μεχρι στιγμης εχω δει τα huawei p9 lite,samsung j5,motorola x style,huawei honor 6x και καποια της xiaomi.

σας ευχαριστω πολυ,περιμενω τις προτασεις σας.

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνομαι για αγορα κινητου μεχρι 250 ευρω,αυτη την στιγμη εχω ενα nokia 1020,αλλα ενω ευχαριστιεμαι την καμερα του χανω σε πολλα αλλα.τα χαρακτηριστικα που θα ηθελα να εχει ειναι τα εξης.

1.μεχρι 250 ευρω 

5.με ενδιαφερει να εχει την καλυτερη καμερα σε αυτο το budget,μιας και αυτην την στιγμη εχω το 1020 οποτε θα ξενερωσε με κατι πολυ υποδεεστερο.

Εφ'όσον σ'ενδιαφέρει τόσο η κάμερα, ξέχνα καλύτερα τα xiaomi. Τη νύχτα υποφέρουν....

Δημοσ.

μου προτειναν και αυτο lenovo vibe k6 note

σε σχεση με το νοκια 1020 που εχω τωρα ,το moto x style εχει πολυ κατωτερη καμερα?

Δημοσ.

μου προτειναν και αυτο lenovo vibe k6 note

Δες την σύγκριση http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8318&idPhone2=7229

σε σχεση με το νοκια 1020 που εχω τωρα ,το moto x style εχει πολυ κατωτερη καμερα?

Δεν είχα ποτέ Windows Phone και δεν ξερω...Αλλά με 41mp τη να πω...

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5506&idPhone2=7229

• Like 1
Δημοσ.

Πουλάω το p9 lite, σχεδόν αχρησιμοποίητο, μου το αγόρασαν Πριν 3-4 μήνες Αλλά έχω ήδη το iPhone 7 και δεν το χρησιμοποίησα εν τέλει.

Δημοσ.

Το x style μέτρια κάμερα σε χαμηλό φωτισμό. Σε καλό φωτισμό πολύ καλές λεπτομέριες.

Δημοσ.

ειχα την εντυπωση οτι το μοτορολα ηταν dual sim ,εκανα λαθος?

Όχι δεν είναι dual sim και πέρνει και κάρτα sd

Για το X style λέμε

Το x style μέτρια κάμερα σε χαμηλό φωτισμό. Σε καλό φωτισμό πολύ καλές λεπτομέριες.

Και ποιο έχει καλό φωτισμό βράδυ !!

Πουλάω το p9 lite, σχεδόν αχρησιμοποίητο, μου το αγόρασαν Πριν 3-4 μήνες Αλλά έχω ήδη το iPhone 7 και δεν το χρησιμοποίησα εν τέλει.

Υπάρχουν αγγελίες
Δημοσ.

για προτεινετε ρε παιδια με μεγαλυτερη εμφαση σε αυτα που ζηταω στο 1,4,5,6,9

μια αλλη λυση που σκεφτομαι,ειναι να κρατησω το 1020 σαν δευτερο και να το χρησιμοποιω κυριως για την φωτογραφια του και να παρω ενα δευτερο που να εχει ενα αξιολογο επεξεργαστη,παρα πολυ καλο gps και wifi,και να μην εχει προβλημα με το σημα της wind,σε αυτη την περιπτωση δεν με νοιαζει να ειναι και single sim,τι λετε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...