Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω μητρική asrock x58 extreme με socket 1366 που πλέον για να βρεις τετοια μητρικη κανεις προσευχη... Στο insomnia απ οτι βλεπω ολοι ζητανε και δεν πουλαει κανεις.... Εμενα η δικη μου καηκε και επειδη τωρα δεν υπαρχουν λεφτα για νεο υπολογιστη κοιταζω να ξαναβρω παλι ιδια μητρικη.. Και επεσα ενω κοιταγα στο ebay πανω σε μια μητρικη κινεζικη στα 115 ευρω απλος δεν ξερω θα αξιζει η οχι να την αγορασω.. θα αντεξει ;

http://www.ebay.com/itm/Intel-X58-Computer-ATX-Motherboard-LGA-1366-Socket-B-8-USB-DDR3-/112327651175?hash=item1a273fef67:g:cEkAAOSwSlBYv2ff

Δημοσ.

Την πήγες σε κανένα μαγαζί μπας και την συνεφέρουν; Ρώτα πρώτα τιμές μπορεί να αξίζει. Τι κάηκε στην δικιά σου κιόλας;

Εναλλακτικά γιατί δεν πας σε νέο επεξεργαστή + μητρική σε τίποτα 1150/1 που πάνω κάτω τα ίδια θα σου έρθουν;

• Like 1
Δημοσ.

Την πήγες σε κανένα μαγαζί μπας και την συνεφέρουν; Ρώτα πρώτα τιμές μπορεί να αξίζει. Τι κάηκε στην δικιά σου κιόλας;

Εναλλακτικά γιατί δεν πας σε νέο επεξεργαστή + μητρική σε τίποτα 1150/1 που πάνω κάτω τα ίδια θα σου έρθουν;

Την πηγα σε μαγαζι με υπολογιστες και μου ειπε οτι δεν μπορει να την φτιαξει στην αρχη μου ειπε για τα πινς μετα ειδε και οτι ρευμα στο bios και γενικα στην μητρικη δεν φερνει και μου ειπε θες νεα μητρικη...

Δημοσ.

Αυτή που έβαλες είναι πανακριβη για το τίποτα. Βάλε αγγελία ζήτησης και εσύ μπας και βρεθεί κανένας να σου πουλήσει. Είναι δύσκολο μιας και είναι αρκετά ακριβές μητρικές.

Δημοσ.

Υπάρχουν εξειδικευμένα μαγαζιά που φτιάχνουν μητρικές, τώρα για Πάτρα δεν ξέρω αλλά Θεσσαλονίκη σίγουρα θα βρεις.

Μετά για την μητρική που ανέβασες παραπάνω, καλύτερα όχι, δεν την βλέπω σόι.... Αν θες με +10-20 παίζουν απο Ευρώπη πολύ καλύτερες επιλογές (πχ) αλλά αξίζει να δώσεις λεφτά σε τέτοιο σόκετ;

Δημοσ.

Υπάρχουν εξειδικευμένα μαγαζιά που φτιάχνουν μητρικές, τώρα για Πάτρα δεν ξέρω αλλά Θεσσαλονίκη σίγουρα θα βρεις.

Μετά για την μητρική που ανέβασες παραπάνω, καλύτερα όχι, δεν την βλέπω σόι.... Αν θες με +10-20 παίζουν απο Ευρώπη πολύ καλύτερες επιλογές (πχ) αλλά αξίζει να δώσεις λεφτά σε τέτοιο σόκετ;

Ναι αν έχεις εναν καλό Xeon. Κάνει παπάδες σε multicore και φυσικά δεν θες να ξοδεύεις για ryzen.
Δημοσ.

Τι να κανω ρε παιδια πειτε γνωμη... Τον υπολογιστη τον χρειάζομαι και για την δουλειά μου.. Με ενα 150-200 τι μπορω να κανω για να το συμμαζεψω καπως;

Δημοσ.

Τον θελω γιατι ασχολούμε με πωλήσεις απο το ιντερνετ και δεν εχω τωρα καποια αλλη συσκευή για να μπω και επισης φτιαχνω βιντεάκια και περα απο αυτο τον θελω που και που και για κανα παιχνιδι...

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει μια τετοια μητρικη 1366 θα τον ρωτησω αν την θελει ή οχι, αλλιως να στην δωσει σε σενα, αλλα γιατι δεν παιρνεις μια καινουρια;   δεν αξιζει πιστευω να πληρωνεις με κανενα 200Ε βρίσκεις κάτι απλό απο το να παρεις μητρικη τοσο παλια

Δημοσ.

Τον 920. Δεν αξίζει να ασχοληθείς άλλο. Θα του πρότεινα να πουλήσει το υπάρχον και οτι άλλο έχει και να βάλει τα λεφτά που θα πήγαιναν για μητρική σε ένα καινούριο σύστημα. Αν είχε Xeon θα έλεγα ότι αξίζει αλλά τώρα όχι.

Δημοσ.

Το παιδι αν θελει, εγω τι να πουλησω τωρα το πηρα το pc 1150 ειναι η δικια μου η μητρικη μονον εναν ssd να βαλω και θα ειναι καλος μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...