Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα.. Εδω και κανα τριμηνο εχει ξεκινησει εργασιες ο ΟΤΕ (σκαψιματα κλπ) στα χωρια και τους οικισμους της Μανης απο Αρεοπολη και κατω για να περασει επιτελους σταθερο ιντερνετ.. Ηθελα να ρωτησω κατα προσεγγιση σε ποσο διαστημα θα ειναι ετοιμο το συστημα να δεχτει συνδεσεις, αν με τον stock εξοπλισμο θα ειμαι κομπλε σε ενα σπιτι που ειναι αποκλειστικα εξοχικο, κι αν θα χρειαστω εξτρα καλωδιωσεις (οπτικες ινες) κλπ γιατι σε ενα φιλο ο ΟΤΕ της Σπαρτης εβγαλε κουστουμι 1000 ευρω για να μπει, για να φτασει ιντερνετ στο σπιτι του.. Σε αυτο παιζει ρολο αν υπαρχει σταθερη γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι ή ποσο κοντα ειναι το σπιτι στο υπαρχον δικτυο?? Αν κατι τετοιο ισχυει και για το δικο μου σπιτι με συμφερει οικονομικα να προμηθευτω και να εγκαταστησω την καλωδιωση μονος μου χωρις το κουστουμι του ΟΤΕ?? Δηλαδη να τραβηξω δικο μου καλωδιο απ το καφαου (η εγκατασταση των καφαου εχει αρχισει.. 1,5 χλμ απ το σπιτι μου εχουν ριξει τσιμεντακι και εχουν βαλει κατι βιδες στο εδαφος) ως το σπιτι και απλα ο τεχνικος του ΟΤΕ να το κουμπωσει.. Μιλαμε για αραιοκατοικημενες περιοχες, χωρις ευκολια στην προσβαση με ελαχιστους μονιμους κατοικους..

Επεξ/σία από geogr13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...