Angelcrow Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μετά από 6 χρόνια οι ανεμιστήρες στο κουτί μου έχουν αρχίσει να κάνουν θόρυβο σαν χρρρρ σε χαμηλές στροφές! Υπάρχει fan controller. Σκέφτομαι να τους αποσυναρμολογισω και να καθαρίσω τα πηνία με contact cleaner το οποίο είναι μη αγώγιμο και να βάλω γράσο λιθιου στον άξονα! Θα γίνει δουλειά η τσάμπα ο κόπος! Πιο πολύ με καίει η περίπτωση του 200mm coolermaster megaflow! Τι λέει η δική σας εμπειρία??? ΥΓ: Το κουτί καθαρίζεται τακτικά και οι ανεμιστήρες επίσης στα φτερό τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν χρειαζεται contact cleaner. Το καλυτερο ειναι να βαλεις ασπρο γρασσο για πλαστικα στον αξονα. Αν δεν εχεις βαλε το κλασσικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Λάδι ραπτομηχανής. Το πιο καθαρό και λεπτό λάδι για τέτοιες δουλειές. Έχω δοκιμάσει πολλά (γρασσα, λιπαντικά κτλ) και την καλύτερη δουλειά την κάνει το λάδι ραπτομηχανής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 εγώ δοκίμασα λαδάκι για ξυριστικές μηχανές και είναι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το fan του τροφοδοτικού ... Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το fan του τροφοδοτικού ... Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ?Αν έχεις εγγύηση το στέλνεις πίσω μαζί με μία ηχογράφηση για το μαγαζί που το αγόρασες. Αν δεν έχεις και πιάνουν τα χέρια σου, το ανοίγεις και βάζεις λάδι ραπτομηχανής όπως είπα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μετά από 6 χρόνια οι ανεμιστήρες στο κουτί μου έχουν αρχίσει να κάνουν θόρυβο σαν χρρρρ σε χαμηλές στροφές! Υπάρχει fan controller. Σκέφτομαι να τους αποσυναρμολογισω και να καθαρίσω τα πηνία με contact cleaner το οποίο είναι μη αγώγιμο και να βάλω γράσο λιθιου στον άξονα! Θα γίνει δουλειά η τσάμπα ο κόπος! Πιο πολύ με καίει η περίπτωση του 200mm coolermaster megaflow! Τι λέει η δική σας εμπειρία??? ΥΓ: Το κουτί καθαρίζεται τακτικά και οι ανεμιστήρες επίσης στα φτερό τους! episeis kanei douleia kai to ladi p vazoume stis alisides podilaton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 episeis kanei douleia kai to ladi p vazoume stis alisides podilatonΛάδι ραπτομηχανής είναι και εκεινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Λάδι ραπτομηχανής είναι και εκεινο. δεν το ηξερα να και κατι π εμαθα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση και να το κανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Οπαδος του WD40 εδω. Αλλα δεν ξερω αν το λαδι ραπτομηχανης ειναι καλυτερο. Το WD παντως μυριζει ωραια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Οπαδος του WD40 εδω. Αλλα δεν ξερω αν το λαδι ραπτομηχανης ειναι καλυτερο. Το WD παντως μυριζει ωραια! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα