Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ηθελα τη γνωμη σας για τη μητρικη αυτη.ειναι για επεξεργαστή amd fx 4350

Μακριά, πολύ άσχημη μητρική.

Την έχεις ήδη?

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο επεξεργαστή είναι καλά για 83ΧΧ όχι, εάν σκοπεύεις να βάλεις αργότερα 8 πυρηνο θα σου πω μία λέξη.

ΜΑΚΡΥΑ

Δημοσ.

Καλησπερα , ενταξει δεν ειναι και κατι το τρομερο σαν μητρηκη οντως..

Εγω την εχω με fx6300 και δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι τωρα καποιο θεμα/προβλημα .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είπα κι θα το ξαναπώ.

Μακρυά από MSI σε ΑΜ3+ εάν υπάρχουν βλέψεις για 8core!!!

Από εκεί και πέρα όποιος θέλει ακούει, όποιος δεν θέλει την παίρνει και το κρίμα δικό του.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είπα κι θα το ξαναπώ.

Μακρυά από MSI σε ΑΜ3+ εάν υπάρχουν βλέψεις για 8core!!!

Από εκεί και πέρα όποιος θέλει ακούει, όποιος δεν θέλει την παίρνει και το κρίμα δικό του.

Και βλέψεις να μην υπάρχουν, αφού έχει άλλες επιλογές, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ;)

Δημοσ.

Μόλις σου έκανα μια πρόταση παραπάνω. Σε παρακαλώ γράψε τι εννοείς με αυτήν την ερώτηση αναλυτικότερα, γιατί δεν σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Θα ήθελα κατι με αρκετά usb και να εχει δυνατότητα αναβάθμισης αργότερα σε επεξεργαστή 8 πυρηνων ενδεχομένως και μια καλη καρτα γραφικών καρτα ήχου και ενα καλο σκληρό....μνήμες εχω 8 gb θεωρω πως με καλύπτουν

Δημοσ.

Α, εντάξει, δεν συννενοούμαστε... Μητρική ψάχνεις άνθρωπε ή επεξεργαστή; Τι κάτι καλό; Σε ξαναρωτώ και μου επιστρέφεις την ίδια απάντηση με ίδιες λέξεις; Κοροιδεύεις;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...