Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχουμε μια τεχνολογική ιστοσελίδα ειδησεογραφίας και στο τέλος του μηνός σε έναν editor αντιστοιχούν 200.000 visits που έφεραν τα αρθρα του. Προσοχη ειναι visits μόνο για τα αρθρα του. Μπορεί η ερώτηση να είναι χαζή αλλά σε πόσα χρήματα μπορεί να αντιστοιχεί σε διαφημίσεις μόνο από το google adsense; Ειναι χαζή ερώτηση και εξαρτάται από πολλά, στο περίπου όμως μπορεί να προσδιοριστεί ένα ποσό;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στο περίπου θα έλεγα 140 ευρώ. 1% CTR και 0,07 CPM.
genius_13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αν έχεις συνδέσει analytics + adsense μπορείς να το δεις, αν όχι καιρός να το κάνεις . 1
Tsalikis177 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στο περίπου θα έλεγα 140 ευρώ. 1% CTR και 0,07 CPM. nice joke επειδή έχω 200κ visitors το μήνα: Σιγά μην είναι 1% το CTR Είναι κάπου 0,40 Άρα κάπου 50 ευρώ Το τελευταίο εξάμηνο το γ@μσε η Google (πιθανή αλλαγή στον αλγόριθμό της. δεν το έχω ψάξει) και δεν μπα να έχεις και 500κ visitors. λεφτά @ θα πάρεις και μην μ πεις έχω χαμηλό CTR. ναι έχω! αλλά όλοι εκεί κυμαίνονται... κοντά στο 0,50~. Και όσοι έχουν 1% που λες έχουν ειδικό περιεχόμενο άρα και ελάχιστους επισκέπτες. @ΤΣ δεν σημαίνει τίποτα ότι ένας editor έχει 200κ. εξέτασε κατά πόσο είναι πραγματικά και δεν τα φέρνει ο άλλος με Bots programs. το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που λεει ο πάνω. [το χαρακτηριστικό των boots είναι ότι παράγουν 100% bounce rate και δεν κλικάρουν διαφημίσεις. Άρα... αν είναι βοτς γιατί να πάρει λεφτά από αυτά που πραγματικά βγάζουν άλλοι]
spacer Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση θα ταίριαζε γάντι σου ιδιοκτήτες του insomnia.gr. Και τεχνολογική ιστοσελίδα είναι και οι διαφημίσεις είναι σε λογικό αριθμό. Όντως τα έσοδα είναι κατά πολύ βάσει των ορέξεων τους Google. Κάτι σαν τα "φρουτάκια" για τους παλαιότερους. Πάντως επειδή μου αρέσουν τα παραδείγματα θα αναφέρω ότι ιστοσελίδα τύπου αναδημοσιεύσεων με full διαφημίσεις, μιλάμε παντού (sidebar, pop-up, pop-under,header, footer,..) και 12K visits ανά ημέρα σε σύνολο φέρνει γύρω στα 500-800 ευρώ το μήνα.
Tsalikis177 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση θα ταίριαζε γάντι σου ιδιοκτήτες του insomnia.gr. Και τεχνολογική ιστοσελίδα είναι και οι διαφημίσεις είναι σε λογικό αριθμό. Όντως τα έσοδα είναι κατά πολύ βάσει των ορέξεων τους Google. Κάτι σαν τα "φρουτάκια" για τους παλαιότερους. Πάντως επειδή μου αρέσουν τα παραδείγματα θα αναφέρω ότι ιστοσελίδα τύπου αναδημοσιεύσεων με full διαφημίσεις, μιλάμε παντού (sidebar, pop-up, pop-under,header, footer,..) και 12K visits ανά ημέρα σε σύνολο φέρνει γύρω στα 500-800 ευρώ το μήνα. πόσο καιρό το τρέχεις? για adsense μιλάμε? ban coming μήπως εννοείς 120κ/μέρΑ?
spacer Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 12.000 page views την ημέρα. Το έχω δει να γίνεται χωρίς πλάκα. 2+ χρόνια και 52.000 μέλη στο fb. Δεν ήταν δική μου ιστοσελίδα. Απλά είχα πρόσβαση σε adwords και analytics account και είχα ρίξει μια ματια .
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αν έχει bots θα έχει σε όλο το site, όχι μόνο για τα άρθρα ενός. Εκτός κι αν αυτός ο ένας έκατσε κι έστησε ένα botnet μόνο για να ανεβάζει τα impressions στα άρθρα του. Πιθανολογώ ότι κάποιος που έχει την τεχνογνωσία να στήσει κάτι αντίστοιχο δεν θα καθόταν να γράφει άρθρα σε τεχνολογικό site τρέχα γύρευε. Από εκεί και πέρα, τα bots και διαφημίσεις κλικάρουν, και βίντεο ανοίγουν και χίλια δυο πράγματα κάνουν.
Tsalikis177 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 τέτοια Bots ναι... εγώ λέω σε λύσεις hitleap Και ότι άλλο που αγοράζεις τραφικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα