panoslol34 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπερα,σημερα παρελαβα την καινουργια καρτα μου και εχω κατεβασει τους καινουργους drivers τα παντα,γενικα απεγκατεστησα πιο πριν τους παλιους ντραιβερς της παλιας μου καρτας (GT 730) ολα καλα με το που μπαινω στο προτο παιχνιδι το cs go και ειδα πολυ χαμηλα fps να φανταστειτε σε 800x600 αναλυση ολα χαμηλα επιανε καπου στα 100-200 fps μονο επισης μολις εκλεινα το παιχνιδι μου κρασαρε το πισι και επρεπε να κανω ρεσταρτ ειχα και το ιδιο προβλημα στο LoL μεχρι που απεγκατεστησα τους παλιους drivers που φαινονταν οτι ηταν ακομα στο συστημα και στο λολ επιανα ολα μαξαρισμενα καπου στα 400-430 Fps.Καλα μεχρι εδω αλλα στο CS GO δεν ειδα διαφορα ουτε στο Far cry 4 oute sto GTA V.Τι πιστευε οτι μπορει να επηρεαζει αρνητικα?Το υπολοιπο μου συστημα (CPU:I36100 RAM:8GB PSU:Thermaltake Smart SE 530W Motherboard:Asus h110m-a m2 Case:Cougar Spike) Να υπενθυμισω οτι το υπολοιπο συστημα ειναι 1 μηνος καινουργιο δηλαδη ειναι ολο το συστημα ολοκαινουργιο. Ευχαριστω πολυ
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Ένα ένα, ποια είναι η καινούρια κάρτα? Το γράφει ο τίτλος, my bad. Τους παλιούς drivers τους έβγαλες με DDU? 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ελπίζω να έκανες uninstall με DDU http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
panoslol34 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Ένα ένα, ποια είναι η καινούρια κάρτα? Το γράφει ο τίτλος, my bad. Τους παλιούς drivers τους έβγαλες με DDU? Me DDU τους εβγαλα φιλε ναι.. Ελπίζω να έκανες uninstall με DDU http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ Ναι φιλε με DDU τους εκανα αφου εβαλα την καρτα βεβαια ειναι κομπλε μονο στο λολ θα ελεγα που παινει 400-430 frames αλλα στα αλλα παιχνιδια υστερει αρκετα,πολυ αισθητα
razorblade334 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Me DDU τους εβγαλα φιλε ναι.. Ναι φιλε με DDU τους εκανα αφου εβαλα την καρτα βεβαια ειναι κομπλε μονο στο λολ θα ελεγα που παινει 400-430 frames αλλα στα αλλα παιχνιδια υστερει αρκετα,πολυ αισθητα δηλαδη στο far cry 4 και στο gta V δεν ειδες καμια απολυτως διαφορα με την 730? η μερα με την νυχτα οι δυο καρτες μεταξυ τους. στην θεση σου θα εκανα φορματ. για δοκιμασε και εναν καθαρισμο registry με το ccleaner...
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δηλαδη στο far cry 4 και στο gta V δεν ειδες καμια απολυτως διαφορα με την 730? η μερα με την νυχτα οι δυο καρτες μεταξυ τους. στην θεση σου θα εκανα φορματ. για δοκιμασε και εναν καθαρισμο registry με το ccleaner... Το σκεφτηκα το φορματ αδερφε αλλα δεν μπορω παλι απο την αρχη βαρεθηκα τα φορματ στην κυριολεξια,θα κανω εναν καθαρισμο οπως μου ειπες και θα σε ενημερωσω,ευχαριστω παντως μεγαλε 1
cliobaccarra Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αχ και να ελεγε αντι για intel i3 6100 κανα amd fx 6300, τι θα ειχαμε ακουσει μεχρι τωρα... 1
razorblade334 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Το σκεφτηκα το φορματ αδερφε αλλα δεν μπορω παλι απο την αρχη βαρεθηκα τα φορματ στην κυριολεξια,θα κανω εναν καθαρισμο οπως μου ειπες και θα σε ενημερωσω,ευχαριστω παντως μεγαλε παρακαλω δεν κανει κατι..μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο! εμενα με βοηθησε οταν πηρα εναν εξωτερικο σκληρο οπου εκει κραταγα buckups απο τα παιχνιδια μου στο steam και το uplay(ναι γινεται!) και τα saves μου με τα αρχεια ,οποτε δεν μου ερχεται δυσκολο το φορματ ουτε περιμενω να κατεβουν ξανα τα παιχνιδια.τωρα να περιμενεις για εναν browser και για 2-3 monitoring προγραμματακια δεν ειναι κατι φοβερο.ειναι καλη επενδυση και σε βγαζει απο πολυ κοπο.καλως ή κακως οταν αλλαζουνμε hardware πολλες φορες μπορει να χρειαστει και μια καθαρη εγκατασταση.βεβαια το προβλημα σου μπορει να εγκειται αλλου στο psu π.χ.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Το σκεφτηκα το φορματ αδερφε αλλα δεν μπορω παλι απο την αρχη βαρεθηκα τα φορματ στην κυριολεξια,θα κανω εναν καθαρισμο οπως μου ειπες και θα σε ενημερωσω,ευχαριστω παντως μεγαλε Πες μια για τη fps μιλάμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι είχες και έχεις ακόμα μπας και καταλάβουμε τι παίζει. Μπας και έπαιζες με την ενσωματωμένη και πριν και τώρα;
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Βρε μπας και ξέχασες το καλώδιο στην onboard?
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πες μια για τη fps μιλάμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι είχες και έχεις ακόμα μπας και καταλάβουμε τι παίζει. Μπας και έπαιζες με την ενσωματωμένη και πριν και τώρα; Αραξε μεγαλε πριν επαιζα με την 730 τωρα ειναι ολα κομπλε σας ξαναλεω οτι εχο 400 frames στο ΛοΛ στα φουλ ολα απλα βαζω το cs go στο 800p δηλαδη οτι πιο χαμηλο και μου βγαζει 200Frames που επρεπε πιστευω να μου βγαζει πανω απο 400 σιγουρα που εχω δε και σε βιντεο αλλα ενταξει αφου παιζει το LoL οπως πρεπει τοτε κατι αλλο θα ναι το προβλημα
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αραξε μεγαλε πριν επαιζα με την 730 τωρα ειναι ολα κομπλε σας ξαναλεω οτι εχο 400 frames στο ΛοΛ στα φουλ ολα απλα βαζω το cs go στο 800p δηλαδη οτι πιο χαμηλο και μου βγαζει 200Frames που επρεπε πιστευω να μου βγαζει πανω απο 400 σιγουρα που εχω δε και σε βιντεο αλλα ενταξει αφου παιζει το LoL οπως πρεπει τοτε κατι αλλο θα ναι το προβλημα Λογικό είναι, σε κόβει ο επεξεργαστής με αυτήν την ανάλυση. Πόσα να βγάλει ο καημένος? 500? 1
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 παρακαλω δεν κανει κατι..μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο! εμενα με βοηθησε οταν πηρα εναν εξωτερικο σκληρο οπου εκει κραταγα buckups απο τα παιχνιδια μου στο steam και το uplay(ναι γινεται!) και τα saves μου με τα αρχεια ,οποτε δεν μου ερχεται δυσκολο το φορματ ουτε περιμενω να κατεβουν ξανα τα παιχνιδια.τωρα να περιμενεις για εναν browser και για 2-3 monitoring προγραμματακια δεν ειναι κατι φοβερο.ειναι καλη επενδυση και σε βγαζει απο πολυ κοπο.καλως ή κακως οταν αλλαζουνμε hardware πολλες φορες μπορει να χρειαστει και μια καθαρη εγκατασταση.βεβαια το προβλημα σου μπορει να εγκειται αλλου στο psu π.χ. Ναι φιλε μου σωστος σε αυτο που λες αλλα πιστεψε με εχω απο GTA-V Far cry μεχρι ολα τα CoD και αλλα πολλα προγραματα τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω ακριβως μεγαλε θα δεξει...
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ναι φιλε μου σωστος σε αυτο που λες αλλα πιστεψε με εχω απο GTA-V Far cry μεχρι ολα τα CoD και αλλα πολλα προγραματα τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω ακριβως μεγαλε θα δεξει... Βάλε 1080p ανάλυση στα high και πες μας αν ζορίζεται. Στα 800p αν παίζεις μικρή διαφορά κάνει η κάρτα. 1
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Λογικό είναι, σε κόβει ο επεξεργαστής με αυτήν την ανάλυση. Πόσα να βγάλει ο καημένος? 500? Απλα λεω γιατι σε ενα βιντεο ειδα ενα παλικαρι με την 470 και εναν ι7 6700 να πιανει 700-800 fps se 800p αναλυση για αυτο λεω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα