tzo21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 η ασκηση ειναι:Γράψτε ένα snippet που να δημιουργεί μια λίστα 5 τυχαίων αριθμών μεταξύ 0 και 1 και για κάθε έναν από αυτούς να τυπώνει τον έλεγχο της σύγκρισής του με το 0.5 (αν, δηλαδή, είναι μεγαλύτερος, μικρότερος ή ίσος με 0.5). Γιατι το αποτελεσμα ειναι κουλο??
pmav99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γιατί χρησιμοποιείς λάθος conversion type https://docs.python.org/2/library/stdtypes.html#string-formatting
tzo21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπορειτε να μου πειτε στο προγραμμα πως ειναι το σωστο? Τι ακριβώς σημαίνει %i που γράφεις; ετσι μας ειπε στη σχολη ο καθηγητηςς...υπαρχει και στις σημειωσεις του...το ll ειναι απλα ετσι το θελει εχει πει
defacer Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ετσι μας ειπε στη σχολη ο καθηγητηςς...υπαρχει και στις σημειωσεις του...το ll ειναι απλα ετσι το θελει εχει πει Εγώ ξέρω τι σημαίνει. Εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει και πρέπει να μάθει. Pro tip, "έτσι μας είπε ο καθηγητής" ίσον δεν έχεις μάθει τίποτα.
tzo21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 για αυτο ρωτησα για να μαθω...επισης ο προγραμματισμος δεν μου αρεσε ποτε μια προσπαθεια κανω να περασω το μαθημα...αλλα οκ...μπραβο που ξερεις τι σημαινει αν ηταν να κοκορευτεις μονο καλυτερα να μην σχολιαζες καν just saying
defacer Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν έχω και πολλή υπομονή για παιδάκια που επειδή ζορίστηκαν λίγο υποθέτουν πως κοκορεύτηκα επειδή ξέρω και γω ανάμεσα σε άλλους πόσο κάνει πέντε πέντε. Καλή τύχη να περάσεις το μάθημα, όπως φαίνεται θα τη χρειαστείς. 1
tzo21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 αν δεν εχεις υπομονη μην απαντας καν...απλα τα πραγματα...αλλα ενταξει το επιπεδο του καθε ενα δεν οριζεται απο το αν ξερει python...καλη συνεχεια
masteripper Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Η απάντηση σου δόθηκε οπότε καλύτερα να διαβασεις γιατι βλέπεις το "κουλο" παρά να αναλώνεσαι σε αντιπαραθέσεις...
Predatorkill Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγώ ξέρω τι σημαίνει. Εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει και πρέπει να μάθει. Pro tip, "έτσι μας είπε ο καθηγητής" ίσον δεν έχεις μάθει τίποτα. Ετσι, να γινομαστε so και εδω σιγα σιγα Τζο για το καλο σου το λεει αλλα επειδη δε γουσταρεις δεν εχει και πολλη σημασια. Σε ποια σχολη εισαι και τι σπουδαζεις;
sundance_kid Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 για αυτο ρωτησα για να μαθω...επισης ο προγραμματισμος δεν μου αρεσε ποτε μια προσπαθεια κανω να περασω το μαθημα...αλλα οκ...μπραβο που ξερεις τι σημαινει αν ηταν να κοκορευτεις μονο καλυτερα να μην σχολιαζες καν just saying Dude, ποιό μάθημα; Μια χαρά αποτέλεσμα σου βγάζει. 0,6854621ξερω γω mod 0,6854621ξερω γω = 0. Την απάντηση στη δώσαν καπάκια στα post 2 & 3.
jimex Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 ...ξερω γω... Μπα. Δε θα το έλεγα. Το mod που ακριβώς το βλέπεις στον κώδικά του;
sundance_kid Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μπα. Δε θα το έλεγα. Το mod που ακριβώς το βλέπεις στον κώδικά του; Δεν ξέρω python, είχα την εντύπωση ότι το % δρά σαν τελεστής modulo, όπως και σε άλλες γλώσσες. Μαλακία μου. Απλά το αποτέλεσμά του, μου έδωσε αυτή την εντύπωση.
solarpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 OP, δες εδώ: https://docs.python.org/2/tutorial/inputoutput.html n=(1,2,3) i=1 print "this is %i ok" %n δουλεύει μεν αλλά επειδή έχει τα συγκεκριμένα νούμερα Λογικά αν θέλουμε να φορμάρουμε την έξοδο με τρία δεκαδικά θα δίναμε σταθερά 1.3, όπου το 3 δηλώνει τα νούμερα για τα δεκαδικά. print "this is %1.3f ok" %n[2]ή δες αυτό: print "this is %4.3f ok" %(n[2]*40000)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα