adtakhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν έχω πρόθεση να ξεκινήσουμε απο το πουθενά αντιπαράθεση, συμφωνώ με το οτι στα λεφτά του ο 4560 δεν έχει αντίπαλο. Στο έβαλα πιο πολύ γιατί έγραψες καλύτερος που δεν ισχύει. Επίσης έγραψα οτι είναι υπέρ του δέοντος και δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής, είναι και η ram και ο ssd με την ίδια λογική. Να ξαναπώ οτι εντός budget ήμουν σε όλες τις περιπτώσεις ο ts κρίνει και αποφασίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο 4600 έχει 50% μεγαλύτερο κόστος από τον 4560 μόνο και μόνο για μια καλύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Η αύξηση κόστους κατά 50% δεν δικαιολογείται από την αύξηση των επιδόσεων που δίνει η 630. Δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση. Απλά προσπαθώ να δείξω το VFM της υπόθεσης. Το πιο λογικό είναι τα 30€ , αν η καλύτερη κάρτα είναι απαραίτητη, να πάει σε κάποια εξωτερική καρτούλα. Διαφορετικά να πάει σε μνήμες, ssd, καλύτερη μητρική , όπως λες και εσύ. Μπορεί πολύ εύκολα να κάνει δυνατότερο , ποιοτικότερο ή και πληρέστερο στο σύστημα με τέτοιες μικροαλλαγές. Πχ. εγώ θα έβαζα τον 4560, θα άλλαζα κουτί και τροφοδοτικό με κάτι ελαφρως φτηνότερο αλλά όχι κατώτερο και τα χρήματα θα τα έβαζα σε λοιπά parts. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 1500 € dell u2715h + ryzen 1600 + B350 + psu + case + 16GB + 1050ti + 512M2 ssd Αντί να κοροιδεύεις και να περιπαίζεις ή να παίξεις με κάτι άλλο ή καλύτερα θα ήταν να έκανες και εσύ μια σύνθεση όπως κάνουν και τα υπόλοιπα παιδιά που σπαταλούν τον χρόνο τους να βοηθήσουν. Αντί αυτού το κέρδος τους είναι η κοροϊδία. 1
vanmour Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αντί να κοροιδεύεις και να περιπαίζεις ή να παίξεις με κάτι άλλο ή καλύτερα θα ήταν να έκανες και εσύ μια σύνθεση όπως κάνουν και τα υπόλοιπα παιδιά που σπαταλούν τον χρόνο τους να βοηθήσουν. Αντί αυτού το κέρδος τους είναι η κοροϊδία. Tι εννοείς; Μήπως ήθελες να κάνεις quote άλλον; με τι ποσο θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι καλο? 800? 900? Σ αυτό απάντησα. Δεν έβαλα λινκς γιατί ήταν πολύ εκτός budget αλλά εκεί νομίζω ότι θα έπρεπε να κινηθεί για ένα καλό όπως είπε σύστημα για φωτογράφο. Πριν πει ότι είναι για σπίτι βέβαια. 1
adtakhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αυτό έχει καλύτερη μητρική με PCI-E 3.0 X4 M2 θύρα, με 4 σλοτ για αναβαθμισιμότητα σε μνήμες, εξωτερική κάρτα με 2GB DDR5 , NVME 256GB SSD τον 961 της samsung , 24άρα IPS οθόνη. Δεν λέω πως είναι το καλύτερο μια και θα ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Θα φτιάξω και μια σύνθεση χωρίς κάρτα γραφικών, αν και εφόσον δεν τον ενδιαφέρει τον χρήστη ή κάρτα, να δει τι άλλο μπορεί να πάρει. Φίλε μου να κάνω και μια ερώτηση. Σε ενδιαφέρει και HDD για αποθήκη ? Θα χρειαστείς κάτι άλλο πέρα από τα 256GB του SSD ?
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Hdd οχι δεν θα χρειαστει μιας και και εχει αλλο συστημα για αποθηκευση οποτε με τον ssd θα ειναι ενταξει.
adtakhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Hdd οχι δεν θα χρειαστει μιας και και εχει αλλο συστημα για αποθηκευση οποτε με τον ssd θα ειναι ενταξει. Δες το παραπάνω και θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να βάλω και κάτι δυνατότερο σε cpu με μικρότερη κάρτα.
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ολες ειναι ωραιες παιδια κ πραγματικα ευχαριστω. Απλα με την καρτα γραφικων πιστευω οτι στο μελλον δεν θα χρειαστει αναβαθμιση, μιας και δεν θα ειναι gaming pc, οποτε με αυτη ειναι καλλυμενος. Οτι καλυτερο πιστευετε μεχρι αυτο το ποσο.
adtakhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Xωρίς κάρτα γραφικών δες το παρακάτω. Εχει αντί για κάρτα, 16gb ddr4 για μελλοντική πληρότητα, μεγαλύτερο τροφοδοτικό ώστε να μπορέσεις αργότερα αν θελήσεις να αλλάξεις χρήση να βάλεις και μεγάλη κάρτα επάνω, η μητρική παραμένει από το προηγούμενο, ο ssd είναι ένας από τους πλέον σύγχρονους Μ2 NVME και έχω βάλει και καλύτερη οθόνη και ένα dvd-rw. Αν θες να μειώσεις το κόστος και δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις αργότερα εξωτερική κάρτα γραφικών, μίκρυνε το τροφοδοτικό. EDIT : Αλλαγή στην μητρική. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από adtakhs 1
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μια χαρα ειναι το κοστος. Ενταξει 30 ευρω παραπανω δεν ειναι θεμα. Οποτε ειμαστε ενταξει πιστευω; 1
adtakhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μια χαρα ειναι το κοστος. Ενταξει 30 ευρω παραπανω δεν ειναι θεμα. Οποτε ειμαστε ενταξει πιστευω; Σου άλλαξα την μητρική από επάνω με μια με B250 chip , γιατί η προηγούμενη που σου είχα βάλει ήταν για ddr3 μνήμες.
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Οποτς ειμαστε οκ τωρα; φυγαμε για παραγγελια αυτη τη συνθεση; 1
adtakhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ναι η σύνθεση για εμένα είναι κομπλέ με τα πάντα όλα στο μέγιστο.
Alex-V Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Φυγαμε λοιπον. Θα ανεβασω φωτο οταν το συναρμολογησω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Κάπου σας έχασα... 16GB ram 550w μάπα τροφοδοτικό ακόμα χειρότερο κουτί m2 motherboard χωρίς ψύξη κι όλα αυτά για all around χρήση; Ειδικά με τον m2 θα μας γελάν στα καφενεία. @TS Η σύνθεση που σου έκανα με την κάρτα γραφικών είναι η πιο ισορροπημένη απο κάθε άλλη. Good luck Alex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα