auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πρόβλημα με Xbox 360 - Δεν δίνει σήμα σε τηλεόραση Καλησπέρα παιδιά, Εχώ το εξής περίπλοκο θέμα με το xbox360 και την οθόνη 42' hdtv που χρησιμοποιούσα χρόνια και έπαιζα με hdmi xbox360 games.Ήθελα λοιπόν μία μέρα να μεταφέρω το xbox μου σε μία άλλη τηλεόραση για να παίξω με παρέα οπότε το μετέφερα. Την επόμενη μέρα αφού τελειώσαμε το gaming το έφερα στην κλασσική οθόνη που έπαιζα χρόνια και άρχισε να μου βγάζει μέχρι και σήμερα ότι δεν έχει σήμα. Σε όσες άλλες τηλεοράσεις το είχα πάει λειτουργούσε το xbox360 κανονικά και με το ίδιο καλώδιο hdmi. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα ότι είναι θέμα της τηλεόρασης της 42άρας. Πάω λοιπόν παίρνω το λάπτοπ μου για να το διαπιστώσω το συνδέω με το ίδιο καλώδιο hdmi και λειτουργούσε κανονικά. Παίρνω όπως είναι το hdmi το βάζω στο xbox το ανοίγω και πάλι μου έβγαζε πώς δεν έχει σήμα. Θέλω τα φώτα σας. Το πρόβλημα για μένα δεν έχει κάν λογική πλέον. Αν δεν έγινα κατανοητός ρωτήστε με να γίνω ποιο συγκεκριμένος. Ευχαριστώ
infin1tyGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τι ανάλυσης είναι η τηλεόραση στην οποία δεν δουλεύει;
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπαινω βγαζες το hdmi me αναμμενο το 360 η την tv? κανε ενα reset display να δουμε https://www.youtube.com/watch?v=0OnhdbrEZhY
auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπαινω βγαζες το hdmi me αναμμενο το 360 η την tv? κανε ενα reset display να δουμε https://www.youtube.com/watch?v=0OnhdbrEZhY ΝΑι όντως το έκανα αυτό πολλές φορές. Με reset το έκανα ήδη αλλά τίποτα είναι το παλιο χβοχ360 το άσπρο με 60 gb σκληρό, να σημειώσω αν βοηθάει κάπου Τι ανάλυσης είναι η τηλεόραση στην οποία δεν δουλεύει; Ακριβή ανάλυση δεν θυμάμαι σωστά και για αυτό δεν θέλω να γράψω στην τύχη. Παλιά πάντως δεχόταν την ανάλυση του xbox360 μέχρι 1080i και έπαιζε κανονικά
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 κρατησες το Y+RT πατημενα μεχρι να δειξει εικονα? θελει ωρα. επισης αν δεν γινει στο σωστο timing δεν γινετε σωστα μπαινω βγαζες το καλωδιο hdmi οταν ηταν αναμμενο το 360?
auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 κρατησες το Y+RT πατημενα μεχρι να δειξει εικονα? θελει ωρα. επισης αν δεν γινει στο σωστο timing δεν γινετε σωστα μπαινω βγαζες το καλωδιο hdmi οταν ηταν αναμμενο το 360? Nαι το έκανα ακριβώς. Το timing για να γίνει με wireless controller αναφέρει αν πρόσεξα καλά πώς πρέπει να πατήσω το y και rt πατημένα μόλις δω να δείχνει πάνω στο χειριστήρο player 1 σωστά? Αν είναι έτσι το έχω κάνει πολλές φορές και παραμένει εκεί χωρίς σήμα να αναφέρει μόνο
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπαινω βγαζες το καλωδιο hdmi οταν ηταν αναμμενο το 360 ή ηταν στο ρευμα? δοκιμασε και πριν σου αναψει το player1 με το που πατησεις το κεντρικο του χειριστηριου μετα απο 2 δευτερα πατα Y+RT
auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπαινω βγαζες το καλωδιο hdmi οταν ηταν αναμμενο το 360 ή ηταν στο ρευμα? δοκιμασε και πριν σου αναψει το player1 με το που πατησεις το κεντρικο του χειριστηριου μετα απο 2 δευτερα πατα Y+RT όταν ήταν αναμμένο το xbox360
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 πιθανοτα αν οχι σιγουρο εχεις καψει την εξοδο hdmi εχει γινει σε αρκετους που κανανε το ιδιο λαθος ποτε με αναμμενες συσκευες η εντος ρευματος δεν βαζωβγαζουμε το hdmi
auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 πιθανοτα αν οχι σιγουρο εχεις καψει την εξοδο hdmi εχει γινει σε αρκετους που κανανε το ιδιο λαθος ποτε με αναμμενες συσκευες η εντος ρευματος δεν βαζωβγαζουμε το hdmi Αυτό δεν παίζει γιατί αν πάρω το καλώδιο και συνδέσω το λάπτοπ τα δείχνει όλα κανονικά, όπως και αν με το ίδιο καλώδιο πάρο το xbox360 και το συνδέσω σε άλλη τηλεόραση, πάλι λειτουργεί κανονικά. Είναι σαν ξαφνικά οι δύο συσκευές να μην συνεργάζονται αποκλειστικά μαζί ξαφνικά. Και νομίζω βρήκα το πρόβλημα ποιο είναι περίπου. Πήρα το καλώδιο hd cable το έβαλα σε settings hd και 1080p και πάλι όλα μαυρίσανε και δεν έκανε τίποτα μέχρι να επανέλθει κάποια στιγμή από μόνο του. Έχω την εντύπωση οπότε πώς μετά από ένα update που έγινε πάει να βάλει και με το καλώδιο σε hdmi την ανάλυση σε 1080p αυτόματα, μόνο που η τηλεόραση δεν υποστηρίζει 1080p. Το θέμα είναι πώς και το reset με όποιον τρόπο και να επιχειρήσω να το πραγματοποιήσω δεν κάνει τίποτα...
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 αν δουλευει το 360 σε αλλη τβ εισαι οκ απλα κανε ρεσετ μεχρι να πιασει δοκιμασε αμεσως μην περιμενεις πατα κατευθυειαν y+rt δοκιμασε να το πας σε αλλη τβ κανε ρεσετ εκει και μετα πηγαινε το στην δικη σου
auron10000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 αν δουλευει το 360 σε αλλη τβ εισαι οκ απλα κανε ρεσετ μεχρι να πιασει δοκιμασε αμεσως μην περιμενεις πατα κατευθυειαν y+rt δοκιμασε να το πας σε αλλη τβ κανε ρεσετ εκει και μετα πηγαινε το στην δικη σου έγινε το reset με το hd cable το είχα πατημένο όταν έβγαλα το καλώδιο με πατημένα τα κουμπιά πήγε στην ανάλυση 480p από μόνο του και πάλι τίποτα μετά με το hdmi, χωρίς σήμα πάλι...
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 αφου εκανε ρεσετ μετα εβαλες το hdmi?? δοκιμασε να κανεις το ιδιο ρεσετ και βαλε 1080i πριν το βαλεις με hdmi οπως το ειχες πριν που δουλευε πριν στο παθει με 1080ι δοκιμασε σε αλλη hmdi της tv
auron10000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ναι αφου εκανε ρεσετ μετα εβαλες το hdmi?? δοκιμασε να κανεις το ιδιο ρεσετ και βαλε 1080i πριν το βαλεις με hdmi οπως το ειχες πριν που δουλευε πριν στο παθει με 1080ι δοκιμασε σε αλλη hmdi της tv Ναι έκανα reset με το hd cable και μετά έβαλα το hdmi και τίποτα, άλλη θύρα hdmi η tv δεν έχει
postfire Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δοκιμασε να κανεις το ιδιο ρεσετ και βαλε 1080i πριν το βαλεις με hdmi οπως το ειχες πριν που δουλευε πριν στο παθει με 1080ι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα