darkdemon Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, εχω ενα Corolla του 98 με το κασετοφωνο το οποιο βγαινει ολοκληρο ( και οχι μονο η προσοψη) και θα ηθελα να το αλλαξω. Να πω οτι δεν εχω ιδεα περι αυτοκινητων κλπ. Θα ηθελα λοιπον ενα music player ( με cd η και χωρις) για να συνδεω με κινητο, mp3, κανα στικακι. Ηδα κατι fm transmitter kai κασεττες με AUX αλλα δεν ειναι και πολυ ποιοτικα απότι διαβασα. Ερωτηση λοιπον: Μπορω να παρω οποιουδηποτε τυπου mp3 player που βρισκω στο skroutz? και Δευτερον ειναι περιπλοκη η αλλαγη με βασικες γνωσεις ηλεκτρολογικων ή πρεπει να παει στο μαστορα και ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη ? Υγ εαν εχετε να προτεινε καποιο απλο και βασικο player AUX/USB κατω απο 50 θα το εκτιμουσα. Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Φιλος σε ακομα πιο παλιο αμαξι,( corsa A) πηρε την πηγη silvercrest 40 ευρω απ τα lidl και για τα απλα ειναι ευχαριστημενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Η τοποθετηση εγινε απο τον ιδιο? Το κυριο θεμα μου ειναι εντε και το πηρα ποσο ευκολο ειναι να το βαλω και εαν δεν γινεται ποσα περνει ο τεχνικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, εχω ενα Corolla του 98 με το κασετοφωνο το οποιο βγαινει ολοκληρο ( και οχι μονο η προσοψη) και θα ηθελα να το αλλαξω. Να πω οτι δεν εχω ιδεα περι αυτοκινητων κλπ. Θα ηθελα λοιπον ενα music player ( με cd η και χωρις) για να συνδεω με κινητο, mp3, κανα στικακι. Ηδα κατι fm transmitter kai κασεττες με AUX αλλα δεν ειναι και πολυ ποιοτικα απότι διαβασα. Ερωτηση λοιπον: Μπορω να παρω οποιουδηποτε τυπου mp3 player που βρισκω στο skroutz? και Δευτερον ειναι περιπλοκη η αλλαγη με βασικες γνωσεις ηλεκτρολογικων ή πρεπει να παει στο μαστορα και ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη ? Υγ εαν εχετε να προτεινε καποιο απλο και βασικο player AUX/USB κατω απο 50 θα το εκτιμουσα. Σας ευχαριστω. Προσφατα εβαλα σε Accent του 1995 ραδιο-cd με aux και usb καινούριο (πρωτα ειχε κασετοφωνο σαν και εσενα). Το εβαλε ηλεκτρονικός. Μαζι την κεραια που ειχε σπάσει και την εφτιαξε (σε εκεινα τα accent η κεραια ηταν με μηχανισμο που σηκωνεται) πηρε 25€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Απο τη στιγμή που η πηγή αφαιρείται ολόκληρη και όχι η πρόσοψή της μόνο, έχει εγκατασταθεί "θήκη". Συνήθως έπεφτε καννιβαλσιμός στα καλώδια απο τον εγκαταστάτη.Η καινούργια σου πηγή θα συνδεθεί με ISO φύσες, άρα είναι πιθανό να χρειαστείς ηλεκτρολόγο, αν δεν "πιάνουν" τα χέρια σου. Ισως και το βύσμα της κεραίας να χρειαστεί αντάπτορα.Οχι ότι είναι και τόσο σοβαρή δουλειά, αλλά αυτό είναι σχετικό.Πηγή στα χρήματα που διαθέτεις θα βρείς εύκολα, αν όμως με το ποσό πρέπει να καλύψεις και τα έξοδα εγκατάστασης, τότε "δύσκολα".ΥΓΚαλό θα ήταν να έλεγες και τι πηγή "φοράς" γιατί κυκλοφορούσαν και μερικές που εύκολα αποκτούσαν τις "δυνατότητες" που ζητάς (βλ. αντάπτορα USB-AUX στην πόρτα της CDιέρας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, εχω ενα Corolla του 98 με το κασετοφωνο το οποιο βγαινει ολοκληρο ( και οχι μονο η προσοψη) και θα ηθελα να το αλλαξω. Να πω οτι δεν εχω ιδεα περι αυτοκινητων κλπ. Θα ηθελα λοιπον ενα music player ( με cd η και χωρις) για να συνδεω με κινητο, mp3, κανα στικακι. Ηδα κατι fm transmitter kai κασεττες με AUX αλλα δεν ειναι και πολυ ποιοτικα απότι διαβασα. Ερωτηση λοιπον: Μπορω να παρω οποιουδηποτε τυπου mp3 player που βρισκω στο skroutz? και Δευτερον ειναι περιπλοκη η αλλαγη με βασικες γνωσεις ηλεκτρολογικων ή πρεπει να παει στο μαστορα και ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη ? Υγ εαν εχετε να προτεινε καποιο απλο και βασικο player AUX/USB κατω απο 50 θα το εκτιμουσα. Σας ευχαριστω. http://www.skroutz.gr/s/8415001/Sony-DSX-A200UI.html Φθηνο και επωνυμο.Ασε τα silvercrest τις Golgate τα bluesky τις καταιγιδες. Tο αυτοκινητο σου εχει θεσει 1DIN την κλασικη δηλαδη.Τωρα για την συνδεση καλυτερα να πας σε ηλεκτρολογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Eυχαριστω ολη την παρεα για τις απαντησεις. Αρα το παω στο μαστορα, απλως μπορω να παρω οποιο cd layer θελω? Μην το παρω και μου πει ο μαστορας " αααα αυτο δεν κανει , δεν γινεται να συνδεθει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν θελησεις να παρεις καποιο radio/cd/mp3/aux-in στειλε μου ενα μηνυμα. Εχω αυτο... https://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-sony-cdx-gt410u_p-22003.htm Δεν ειχα δοκιμασει καν να το πουλησω αλλα απ'οτι βλεπω ισως πιασει τοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστω προς το παρον δεν το βλεπω αλλα εκτιμω την προθυμοποιηση. Απλως τωρα δεν ξερω εαν μπορω να παρω "οποιο ναναι" η θα την πατησω με τον μαστορα να μου λεει δεν κανει αυτος ο τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα