chrispanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γεια σας. Θέλω να κάνω record ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς record έχω 60 fps αλλά όταν κάνω record πέφτει στα 20-30. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα για καταγραφή παιχνιδιών αλλά δεν αλλάζει τίποτα.Για να μπορέσω να κάνω record χωρίς lag θα πρέπει να καλυτερέψω τον επεξεργαστή μου ή τη ραμ μου;(έχω ραμ 4 gb)
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γεια σας. Θέλω να κάνω record ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς record έχω 60 fps αλλά όταν κάνω record πέφτει στα 20-30. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα για καταγραφή παιχνιδιών αλλά δεν αλλάζει τίποτα.Για να μπορέσω να κάνω record χωρίς lag θα πρέπει να καλυτερέψω τον επεξεργαστή μου ή τη ραμ μου;(έχω ραμ 4 gb) Με το camtasia έχεις δοκιμάσει; Στο λέω επειδή σε αρχαίο μηχάνημα του 09, με το camtasia δεν ειχα τετοιο θέμα.
chrispanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Με το camtasia έχεις δοκιμάσει; Στο λέω επειδή σε αρχαίο μηχάνημα του 09, με το camtasia δεν ειχα τετοιο θέμα. Έχω δοκιμάσει OBS , i-Spring ( το καλύτερο κατά την γνώμη μου ) , με του Corel Video το πρόγραμμα καταγραφής και Fraps .
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Έχω δοκιμάσει OBS , i-Spring ( το καλύτερο κατά την γνώμη μου ) , με του Corel Video το πρόγραμμα καταγραφής και Fraps . Με fraps και μένα μείωνε τα fps, το δευτερο που δοκιμασα ηταν το camtasia και ολα καλά.
cpttony Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για τι σύστημα μιλάμε? Και ποιο/α παιχνίδι/α?
Dennisbest Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Με nvidia shadowplay / amd relive εφόσον υποστηρίζεται η κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα