Προς το περιεχόμενο

bridge σε Huawei Echolife HG520c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα παλιό router Huawei Echolife HG520c και θέλω να το κάνω bridge για να έχω επαρκές σήμα σε όλο το σπίτι. έχω δει μερικά tutorials και εχω διαβάσει μερικά πραγματάκια αλλά τελικά με μπέρδεψαν περισσότερο. 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τα βήματα από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με αυτά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

καλησπερα πισω απο το ρουτερ σου εχει κωδικους συνδεσης , μπες μεσα και απενεργοποιησε το  DHCP , βαλε λειτουργια bridge και αλλαξε την ip διευθυνση αυτου του ρουτερ πχ με 192.168.1.254 οπου 254 βαλε καποιο αλλο νουμερο εκτος απο το 1 που συνηθως ειναι το κεντρικο σου ρουτερ μετα , βαλε το ιδιο ονομα wifi και τον κωδικο και την κρυπτογραφηση του κωδικου και βαλε ενα καλωδιο ethernet στο lan 1 απο το κεντρικο σου ρουτερ και ετοιμο! , εγω ετσι το εχω κανει σε ενα tiplink πιστευω οτι θα ειναι ευκολο να γινει γενικα σε οποιασδηποτε ρουτερ , παντως ριξε και μια ματια εδω http://www.digitaltrends.com/computing/how-to-turn-a-router-into-a-wireless-repeater/5/ , δεν ειναι απαραιτητο το ρουτερ σου να παιρνει dd-wrt μπορει και χωρις να βαλεις αυτην την αναβαθμιση.

το βρηκα δες αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=2BXy3Zm6TTE

• Like 1
Δημοσ.

αν θες να το κανεις access point και οχι bridge γιατι λες επεκταση σηματος τοτε κλεινεις dhcp και βαζειςδιαφορετικη Ip απο το αρχικο adsl router σου και εκτος ευρους dhcp.αν το αρχικο ρουτερ ειναι 192.168.1.1 βαλε το huawei 192.168.1.200 για παραδειγμα.δεν χρειαζεται να μπει bridge.

Δημοσ.

αν θες να το κανεις access point και οχι bridge γιατι λες επεκταση σηματος τοτε κλεινεις dhcp και βαζειςδιαφορετικη Ip απο το αρχικο adsl router σου και εκτος ευρους dhcp.αν το αρχικο ρουτερ ειναι 192.168.1.1 βαλε το huawei 192.168.1.200 για παραδειγμα.δεν χρειαζεται να μπει bridge.

επεκταση σηματος θελω απο το αρχικο ρουτερ μου. Αν Είναι εύκολο να μου πεις ακριβως τις επιλογες που πρεπει να κανω γιατι δεν γνωριζω. 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

επεκταση σηματος αλλα τα 2 ρουτερ μεταξυ τους με ethernet Οχι ασυρματα???

το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις τις ρυθμισεις που γραφω πιο πανω και μετα να τα ενωσεις μεταξυ τους.απεφυγε την 4η ethernet αν ειναι για iptv(θα γραφει stb).

Δημοσ.

παντως στο δικο μου παλιο ρουτερ που το εκανα αμα το βγαλεις απο το ρευμα για πολυ ωρα δεν δουλευει και θελει ξανα ρυθμιση. 

Δημοσ.

αν χανει τις ρυθμισεις τοτε κατι αλλο παιζει.κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις κανενα θεμα.το φτιαχνεις μια φορα παιζει και τελος αρκει να εχει γινει σωστα ειδικα με τις ip και τον dhcp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...