Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια h100 εδω και κανα 4αρι χρονια κ δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Ο μονος λογος που σκεφτομαι να την αλλαξω ειναι επειδη εχει περασει καιρος κ διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ για διαρροες κ τετοια με το περασμα του χρονου.

Γνωμες η προσωπικη εμπειρια?

Δημοσ.

Εχω μια h100 εδω και κανα 4αρι χρονια κ δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Ο μονος λογος που σκεφτομαι να την αλλαξω ειναι επειδη εχει περασει καιρος κ διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ για διαρροες κ τετοια με το περασμα του χρονου.

Άμα αλλάξεις τα σολινακια κ το ψυκτικό υγρό θα είσαι μία χαρά για πολλά χρόνια ακόμα

Δημοσ.

Άμα αλλάξεις τα σολινακια κ το ψυκτικό υγρό θα είσαι μία χαρά για πολλά χρόνια ακόμα

Πως γινεται αυτο σε AIO υγροψυξη??

Αποφασισε ομως ποια εχεις..την H100 η Η115ι  :P

Δημοσ.

Φιλε μ απλα αγορασε αλλη...δν γινετε συντηρηση η επισκευη σε ΑΙΟ υγροψυξη..

Το να αλλαξεις μαρκουτσια κ υγρα ΔΕΝ γινετε σε AIO υγροψυξη..Δν ειναι φρενα αυτοκινητου...

Δημοσ.

Οι υδροψυξεις της corsair εχουν 5χρονια εγγυηση. Αρα ή πουλας αυτην που εχεις(που ειναι και εντος εγγυησης)ή την κρατας ως εχει. Παντως για τα περι διαρροων που γραφεις και εγω το ειχα διαβαζει πιο παλια αλλα δεν θυμαμαι σχεδον παντα να ειχε δημιουργηθει καποιο θεμα.

Λογικο αφου μιλαμε για σωληνα.

Δημοσ.

Και εγω με Corsair H100i V1 ημουν μεχρι πριν 1 μηνα.

Στην αλλαγη της GPU ειπα να ριξω μια ματια και στις ενωσεις της υδροψυξης και παρατηρηησα το παρακατω

http://cdn.overclock.net/5/5a/500x1000px-LL-5a2851e2_20140501_121707_zpsw13nlhiu.jpeg

Αν και ειναι πλαστικα τα οποια χρησιμοποιουνται για το αισθητικο κομματι και δεν παιζουν πολυ σημαντικο ρολο απο οτι διαβασα σε forum με ατομα που ειχαν το ιδιο θεμα την πηγα πισω και τελικα μου βγαλανε πιστωτικο την επομενη μερα απο το καταστημα που  ειχε γινει η αγορα ακριβως στο ποσο που ειχε αγοραστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...