tz_aristotelis Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλημέρα - Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συσκευή η οποία προφανώς να συνδέεται στην κεραία της τηλεοράσεως και να αναμεταδίδει τα κανάλια της τηλεόρασης μέσω τοπικού δικτύου σε smartphone , pc κλπ Σας ευχαριστω
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και να μπορεις να αλλάζεις καναλια remotely ή να στριμάρει όλα τα καναλια ταυτοχρονα; Επισης οι θεατές (κινητό, pc, κλπ) θα ειναι ενας ή θα ειναι πολλοί σε παραλληλη σύνδεση; Αν ειναι πολλοί θα βλέπουν το ίδιο καναλι ή κάποιοι μπορούν να βλέπουν κατι αλλο; Δες τι κανει το παρακατω - δεν εχει απευθειας συνδεση με κεραια http://www.slingbox.com/DiscoverSling.aspx
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω να δω αν κάτι τέτοιο κάνει. Πχ θα ήθελα να δω αντ1 η Σκάι η Μέγκα στο τάμπλετ, ίσως να άλλαζα και κανάλι. Η συσκευή να είναι στο local LAN και να δίνω εντολή να συνδεθεί στο Μέγκα και να το απολαμβάνω.
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω τι εχεις στο μυαλο σου αλλά αν είναι για προσωπική και περιορισμενη χρήση μπορεις να βολευτείς και με τα sites των καναλιων. Αντε για κάτι πιο οργανωμένο να βάλεις kodi με το addon alivegr. Τέλος ρίξε μια ματιά στο παρακατω και δες τι σου κανει http://lifehacker.com/5882209/five-best-ways-to-stream-live-tv
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Kodi κι από μένα με το alivegr. Έστειλα android tv box με το kodi Γερμανία στον πεθερό να βλέπουν τα Ελληνικά κανάλια και τώρα μου ζητάνε άλλοι 3 συγγενείς.
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Kodi κι από μένα με το alivegr. Έστειλα android tv box με το kodi Γερμανία στον πεθερό να βλέπουν τα Ελληνικά κανάλια και τώρα μου ζητάνε άλλοι 3 συγγενείς. οταν κολλήσει καμια μερα το addon θα κάνεις το τηλεφωνο σκουλαρίκι ... για να το φτιάξεις.
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Το ξέρω. Γι αυτό έχω προνοήσει να εκπαιδεύσω ένα πιτσιρίκι να κάνει μερικές ενημερώσεις. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις , βρήκα το icube tivizen iplug και το παραγγείλα. 100 στην Ελλάδα, 65 στο ινσομνια , 24 στο eBay. Αν δεν είναι καλό,....., Θα το δείτε στις αγγελίες. Υποτίθεται ότι το βάζεις στην πρίζα, συνδέεις κεραία, συνδέεσαι στο wifi του και voila!!!!! Παραθέτω και το λινκ ebay http://m.ebay.co.uk/itm/252662669276?_mwBanner=1 1
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις , βρήκα το icube tivizen iplug και το παραγγείλα. 100 στην Ελλάδα, 65 στο ινσομνια , 24 στο eBay. Αν δεν είναι καλό,....., Θα το δείτε στις αγγελίες. Υποτίθεται ότι το βάζεις στην πρίζα, συνδέεις κεραία, συνδέεσαι στο wifi του και voila!!!!! Παραθέτω και το λινκ ebay http://m.ebay.co.uk/itm/252662669276?_mwBanner=1 Είσαι ωραίος! Εδωσες και καλό feedback για βοήθεια άλλων (σε αντίθεση με τους περισσότερους που ρωτάνε και μετά εξαφανιζονται) και επισης εδωσες και αποτελεσματα για την έρευνα αγορας (καλά για τις τιμές δε χρειάζεται να σχολιάσουμε). Θα ήταν ωραίο να γράψεις και ενα μικρό feedback αφου το χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα. Στα υποψη οτι το ιδανικό θα ειναι να συνδεθεί με εξωτερική κεραία, εκτός αν το σπιιι σου ειναι ψηλά και εχεις καλή οπτική επαφή με τον πομπό. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ. Θα έρθει σε λίγες μέρες. Ελπίζω να έχω το χρόνο και το μυαλό να επισημάνω τις λεπτομέρειες τα συν και τα πλην. Θα τα ξαναπούμε λοιπόν.
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επειδή το συγκεκριμένο gadgetaki θα μου φανεί χρήσιμο, εριξα μια παραγγελία στο link που εβαλε ο aristotelis και εχουν μείνει 7. Η προσθήκη στη συζήτηση ειναι οτι η τιμή παίρνει offer. Εγώ το αγόρασα στις 18 στερλίνες, οποτε αν το θέλει άλλος να δοκιμάσει ακομα χαμηλότερα. Οδηγίες Κάνουμε login στο ebay παμε στην αγγελία πατάμε το make offer και δίνουμε μια τιμή που θεωρουμε οτι μας συμφερει Αν το δεχτεί (ειναι αυτοατοποιημένο) θα σας βγάλει άμεσα μήνυμα και θα το βάλει και αυτόματα παραγγελία στη νεα τιμη(*) Πάμε στις παραγγελίες, βρίσκουμε την παραγγελία και πληρώνουμε το ειδος. (*) Το αυτόματη παραγγελία σημαίνει οτι μην κάνετε άσκοπες δοκιμές γιατί θα χρεωθείτε παραγγελίες. Ξεκινήστε απο χαμηλά και δειτε που θα σας επιτρέψει την αγορα 1
tz_aristotelis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Review. Το παρέλαβα και το δοκίμασα. Έχει μόνο ένα κουμπί on off. Έχει δική του κεραία αλλά έχει δυνατότητα να συνδεθεί στην κεραία της πολυκατοικίας. Κατεβάζεις την εφαρμογή από το playstore, εγκαθιστας. Με το που ανοίγεις την εφαρμογή, ψάχνει το WiFi, ξεσυνδεει το WiFi του σπιτιού αυτόματα, και συνδέεται στο wifi του tivizen. Εγκαθιστά κανάλια, κάνει ένα firmware upgrade και βλέπεις τηλεόραση. Μειονεκτήματα: μόνο μια συνδεδεμένη συσκευή και το WiFi είναι μέτριο προς καλό. Δηλαδή δεν μπορεί να το έχεις στο σαλόνι και να βλέπεις στην πισίνα!!!! (Λέμε τώρα). Αλλά μου αρέσει και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Πχ τηλεόραση στην τουαλέτα!!!! η σε ένα εξοχικό μπορείς να έχεις TV στο μπαλκόνι. Άρα βαθμολογία 4/5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα