seithan Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ταχύτητα συγχρονισμού, η οποία σταδιακά μεν, σταθερά δε, πέφτει κάθε χρόνο. Ξεκίνησα με μια ταχύτητα περίπου 17.5Μβ, την οποία κράτησε για πολλά χρόνια, ωσότου και άρχισε σταδιακά να μειώνεται και να έχει φτάσει και κάτω από 13Μβ. Έχω έρθει σε επικοινωνία με την Wind και ακόμη μετά από αλλεπάλληλες, χρονοβόρες και χρονικά μακρόσυρτες διαβουλεύσεις, δεν βρήκα λύση. Μέχρι και tracert/ping τέστς μου ζήτησαν να τους στείλω σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και η τελική απάντηση: Η γραμμή είναι μια χαρά! Πώς είναι μια χαρά, δεν το καταλαβαίνω. Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, κάπως, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 το πιθανότερο είναι οτι έχει αρχίσει να γεμίζει η περιοχή με άλλους χρήστες οπότε λόγω crosstalking υπάρχει χαμηλότερη ταχύτητα σε όλους(κοινώς έχει πιτάρει η περιοχή) 1
Con - Temporary Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 το πιθανότερο είναι οτι έχει αρχίσει να γεμίζει η περιοχή με άλλους χρήστες οπότε λόγω crosstalking υπάρχει χαμηλότερη ταχύτητα σε όλους(κοινώς έχει πιτάρει η περιοχή) Είσαι μέσα στο μυαλό μου φίλε!
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Είσαι μέσα στο μυαλό μου φίλε! αν και σπαμμάρουμε το θέμα,στην περιοχή μου είχα ξεκινήσει απο σχεδόν 17Μbit με 1800μετρα καλωδιακής απόστασης και πλέον με το ζόρι το μόντεμ(και μάλιστα χρειάζομαι μοντεμ με broadcom chip μιας και το dslam ειναι alcatel)πιάνει τα 14,και αυτά χωρις fast path,με τούτο πέφτω στα 13.
seithan Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγκατέστησαν πρόσφατα καφάο στα 20 μέτρα εκ μέρους της Βόνταφον, αλλά πρέπει να είναι 99.9% μόνο για συνδρομητές VDSL. Το παλιό καφάο φαντάζει καταδικασμένο να παρηκμάζει με κάθε νέα σύνδεση DSL
adsl2+ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ταχύτητα συγχρονισμού, η οποία σταδιακά μεν, σταθερά δε, πέφτει κάθε χρόνο. Ξεκίνησα με μια ταχύτητα περίπου 17.5Μβ, την οποία κράτησε για πολλά χρόνια, ωσότου και άρχισε σταδιακά να μειώνεται και να έχει φτάσει και κάτω από 13Μβ. Έχω έρθει σε επικοινωνία με την Wind και ακόμη μετά από αλλεπάλληλες, χρονοβόρες και χρονικά μακρόσυρτες διαβουλεύσεις, δεν βρήκα λύση. Μέχρι και tracert/ping τέστς μου ζήτησαν να τους στείλω σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και η τελική απάντηση: Η γραμμή είναι μια χαρά! Πώς είναι μια χαρά, δεν το καταλαβαίνω. Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, κάπως, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Ζήτα από τη wind να σε βάλουν σε 6 snr margin και θα ανέβει λίγο η τραχύτητα.
lucidsteve Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δεν πρέπει να είσαι ο μόνος. Απο χθες προχθες έχω και γω σκαμπανευάσματα , το παρατηρώ στα ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα