Προς το περιεχόμενο

Asus transformer book t100 αργο

koularasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους, εχω εδω και 2,5 χρονια το παραπανω ταμπλετ ( εκδοση 2/32). Με τα 8αρια ειχε αρχισει να σερνεται οσο δεν παει ( 720p 30fps στο youtube με το ζορι ) και ετσι του εβαλα τα 10αρια οταν τα εδινε δωρεαν η ms. Προς το καλυτερο αλλαξαν τα πραγματα αλλα και παλι εχει αρχισει να κολλαει (παλι ισια ισα 720p παιζει μην πω για ταινιες .. ) . Μεσα εχω chrome,viber,bs player και κραταω τον σκληρο αδειο απο δικα μου αρχεια παρα μονο τα windows. Υπαρχει καποιος τροπος σταματησει να κολλαει;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, εγώ έχω ένα Asus T100TA, αλλά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, εσύ πιο μοντέλο έχεις?

Παρατήρησα ότι μετά το Creators Update είναι λίγο πιο αργό, αλλά νομίζω ότι είναι λόγω του BitDefender, το οποίο μάλλον θα το ξηλώσω (δεν το είχα επάνω πριν το Creators Update).

Θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Windows, να κοιτάξεις στην σελίδα της Asus για ανανεομένα drivers και Bios και να τσεκάρεις τι τρέχει κατά την εκκίνηση και να το απενεργοποιήσεις αν δεν χρειάζεται.

Επίσης, ο Edge είναι κλάσης ανώτερος στο τάμπλετ από τον chrome (παρόλο που δεν έχει πολλά add ons).

Ειλικρινά, ούτε με τα 8.1 ούτε με τα 10 μου σερνόταν ποτέ...

Νομιζα ενα t100 υπαρχει αλλα μετα απο αναζητηση ειναι οτι χωριζονται στο t100 chi και t100 ta .

Το t100 ta εχω και εγω, θα ακολουθησω τα βηματα που ειπες μηπως αλλαξει κατι.

Θα δοκιμασω για ενα διαστημα και τον edge μηπως δω ασπρη μερα.

Ευχαριστω για την απαντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...