Bagerisu Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μετά από μια δεκαετία ήρθε η ώρα για καινούργιο pc. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η επαφή μου με την τεχνολογία είναι μηδαμινή οπότε θα εκτιμούσα κάθε πρόταση...Φόρμα ΑγοράςΠοσό που διαθέτουμε : 1000 - 1100 ευρώΧρήση υπολογιστή : Κυρίως Gaming. Τα υπόλοιπα γνωστά surfing, movies κτλ...Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚανέναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: Προς το παρόν παρόν θα κρατήσω αυτή που έχω ( Acer H233HQ) με σκοπό τα λεφτά να πάνε σε καλύτερη σύνθεση κουτιού. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά την δουλειά της την κάνει προς το παρόν. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: ΘεσσαλονίκηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Θα προτιμούσα όλα τα κομμάτια να είναι από ένα κατάστημα μιας και θα χρησιμοποιηθεί πιστωτική με δόσεις.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Από το κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Διαθέτω windows 10 Επίσης σκέφτομαι να κρατήσω την gpu ( GTX 750 Τi 2GB) που έχω αυτή την στιγμή και να προβώ σε αγορά καινούργιας προς το τέλος του καλοκαιριού που θα έχω μαζέψει μερικά λεφτά. Επιπροσθέτως διαθέτω ένα σκληρό δίσκο της WD στα 640 GB οπότε με ενδιαφέρει η αγορά μόνο SSD. Με ενδιαφέρει το σύστημα να με βγάλει μια πενταετία τουλάχιστον. Προτίμηση σε συγκεκριμένη εταιρία δεν υπάρχει (Intel or AMD). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Απο e-shop Απο vision http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52995&cat=5 Σου έβαλα και οθόνη στη σύνθεση βγαίνει στα 70€ παραπάνω όσο δλδ θα πουλήσεις την 750. Άν πουλήσεις και την υπάρχουσα οθόνη παίρνεις και αυτή https://www.digideli.gr/LG-24MP68VQ-P-23.8-149620
Bagerisu Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ... Οθόνη και κάρτα γραφικών προς το παρόν ως έχει. Σκεφτόμουνα για 16 GB RAM. 'H μήπως είναι υπερβολή;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Όταν λές ώς έχει; Όπως είδες βγαίνει το budget και μάλιστα με μία εκ των καλύτερων υλοποιήσεων σε rx 480. Για τη ram θα προσθέσεις αργότερα άλλα 8gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα