Προς το περιεχόμενο

lg 55 eg910v 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηταν δωροκαρτα 200 ευρω πιο πριν οντως και τωρα εγινε οφελος στο καλαθι...

Ας αλλαξει λιγο ο τιτλος

Πολυ παλιο μοντελο πλεον και μη αξιοπιστο πανελ...

Οποιος θελει oled ας περιμενει κατα τη γνωμη μου..

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν δωροκαρτα 200 ευρω πιο πριν οντως και τωρα εγινε οφελος στο καλαθι...

Ας αλλαξει λιγο ο τιτλος

Πολυ παλιο μοντελο πλεον και μη αξιοπιστο πανελ...

Οποιος θελει oled ας περιμενει κατα τη γνωμη μου..

Για πες, γιατί; βγάζει προβλήματα; 

Με ψήνει αρκετά... 

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει σε ξενα φορουμ οτι ειναι λιγο λαχειο αν θα σου τυχει καλο πανελ. Θα ψαξω να το βρω

Ενδεικτικα σε διπλανο φορουμ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/146121-LG-55EG910V-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page74

Εγω προσωπικα παντα θα περιμενα για 4k και hdr σε αυτη την τιμη του χρονου...

Ουτε curved οπως ειναι αυτη

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ας αλλαξει λιγο ο τιτλος

Αλλαξα τον τιτλο να φαινεται η τιμη.

Ουτε εγω θα αγοραζα fullHD τηλεοραση (εστω και 55αρα) σημερα.

Δημοσ.

Μιας και είμαι κάτοχος, της 930 που είναι το προηγούμενο μοντέλο από την 910, φέρτε μου οποιοδήποτε μοντέλο led (ας είναι 4κ και HDR) να τις συγκρίνουμε.

Δημοσ.

Εγώ την πήρα το πρωί και έχω πάθει πλάκα.. Kodi αντε γειά, ακόμα και τα digea κολλάς, είχαν δίκιο όσοι μου την πρότειναν.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ την πήρα το πρωί και έχω πάθει πλάκα.. Kodi αντε γειά, ακόμα και τα digea κολλάς, είχαν δίκιο όσοι μου την πρότειναν.

Σορυ αλλα παιζει kodi το webos της lg;
Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει σε ξενα φορουμ οτι ειναι λιγο λαχειο αν θα σου τυχει καλο πανελ. Θα ψαξω να το βρω

Ενδεικτικα σε διπλανο φορουμ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/146121-LG-55EG910V-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page74

Εγω προσωπικα παντα θα περιμενα για 4k και hdr σε αυτη την τιμη του χρονου...

Ουτε curved οπως ειναι αυτη

Δεν ειναι θεμα πανελ καθολου.

Αναφερεσαι στην κινηση του frame interolation οπου λιγο πολυ σε αρκετα μεσα προβολης οι αλγοριθμοι προσθηκης κατε, μπορουν να δημιουργησουν σκαλωματα, artifacts. Mε το f.i. στο off και το real cinema on ωστε να κανει πιστη αναπαραγωγη στα 24p η κινηση ειναι σωστη.

Το αν καποιος βλεπει κατα περιστασεις banding ή καποιος αλλος clouding σε μια lcd, αντιλαμβανεσαι πως τιποτε δεν ειναι τελειο.

Ναι η συγκεκριμενη ειναι entry level με οτι αυτο συνεπαγεται, αλλα στον κοσμο των Oled το μαυρο και η αντιθεση ειναι που θα κανουν την διαφορα στην εικονα.

Δημοσ.

Με γεια φιλαράκι, να τη χαρείς!

Δημοσ.

Μπορεί σαν oled οθόνη να είναι από τα πρώτα πάνελ που βγήκαν δεν παύει όμως να είναι καλύτερη από τις καλύτερες Led που κυκλοφορούν. Και αυτό γιατί είναι oled. Σαν τεχνολογία υπερισχύει των Led. Στα 999 είναι εξαιρετική η τιμή της. Μην το σκέφτεστε όσοι θέλατε τηλεόραση. Για να πάτε σε καλύτερο πάνελ oled θέλετε 1800 για σειρά b6. Δεν αξίζει για μένα διπλάσια σχεδόν τιμή για κάτι λίγο καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Σορυ αλλα παιζει kodi το webos της lg;

παίζει το λαπτοπ μου που είναι συνδεμένο με την lg.

• Moderators
Δημοσ.

Μην το σκέφτεστε όσοι θέλατε τηλεόραση. Για να πάτε σε καλύτερο πάνελ oled θέλετε 1800 για σειρά b6. Δεν αξίζει για μένα διπλάσια σχεδόν τιμή για κάτι λίγο καλύτερο.

Μηπως μπερδευεις τιμες 4K με αυτην που ειναι ενα ταπεινο 1080; ;)

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα όμως:

4K σε απόσταση μεγαλύτερη από 2 μέτρα για 55" tv δεν αντιλαμβάνεται το μάτι,

4Κ υλικό δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις, όταν θα έχουμε fiber to the home για να streemaρεουμε Kodi 4k ναι, γαμω, τώρα όσοι έχουν 4Κ βλέπουν στην καλύτερη 1080 που για να το προβάλει η tv το "ξεχειλώνει"

Υ.Γ. επιστέφω σε 9 ώρες, μετά από lord of the rings marathon στα 1080 μέσω kodi.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...