Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της ΕΓΚΆΡΔΙΕΣ  :-D   ευχαριστίες σε όλους όσους με βοηθήσατε μπορείτε η να μου γράψετε ένα κωδικά σε java η γράψετε λέξεις κλειδιά φτιάξω ένα gps που να συνεργάζεται με android (google maps) και το να του δείχνει ποια ταξί είναι διαθέσιμα στην περιοχή του και να κάνει κληση η μήνυμα μεσώ της εφαρμογής

, θέλω να μου δείξετε και το συγκεκριμένο μεταγλωττιστή να τον κατεβάσω

https://www.youtube.com/watch?v=oJT-w4NSs_E

Δημοσ.

Φιλε στο εχω ετοιμο αν μπορεις να μου στειλεις τα κλειδια απο τον server σου η απο το cloud σου να στα ανεβασω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπες σε ένα ταξί και έχε ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό σου. Μόλις γράψει ακριβώς 2.00 η ταρίφα, άνοιξε το bluetooth στο κινητό και θα κατέβει στο κινητό σου link για τον πηγαίο κώδικα. Είναι το γνωστό μιλένιουμ μπα και δεν έχουν κάνει update στα παλιά ταξί (κοίτα  τη μοντέλο να μην είναι πολύ καινούργιο, δουλεύει με όλα τα μοντέλα Skoda και Mercedes πριν το Μάρτιο του 17 - πρόσεξε και τις πινακίδες να μην ξεκινάνε με 99  γιατί θα κάνει troll overflow και θα χάσεις τον κωδικό για την αποκρυπτογράφηση).

Μόλις πας σπίτι τρέξε στο τέρμιναλ rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111

όπου ΑΑΑ1111 θα βάλεις τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησες.

• Like 2
Δημοσ.

Μπες σε ένα ταξί και έχε ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό σου. Μόλις γράψει ακριβώς 2.00 η ταρίφα, άνοιξε το bluetooth στο κινητό και θα κατέβει στο κινητό σου link για τον πηγαίο κώδικα. Είναι το γνωστό μιλένιουμ μπα και δεν έχουν κάνει update στα παλιά ταξί (κοίτα  τη μοντέλο να μην είναι πολύ καινούργιο, δουλεύει με όλα τα μοντέλα Skoda και Mercedes πριν το Μάρτιο του 17 - πρόσεξε και τις πινακίδες να μην ξεκινάνε με 99  γιατί θα κάνει troll overflow και θα χάσεις τον κωδικό για την αποκρυπτογράφηση).

Μόλις πας σπίτι τρέξε στο τέρμιναλ rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111

όπου ΑΑΑ1111 θα βάλεις τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησες.

Μία διόρθωση γιατί δεν θα δουλέψει

sudo rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111

Δημοσ.

Ποιός δουλεύει ποιόν;

Μάλλον ο τάκης εμάς που έχει πουλήσει την νέα εφαρμογή και τώρα είναι Μύκονο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...