jimex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Της ΕΓΚΆΡΔΙΕΣ ευχαριστίες σε όλους όσους με βοηθήσατε μπορείτε η να μου γράψετε ένα κωδικά σε java η γράψετε λέξεις κλειδιά φτιάξω ένα gps που να συνεργάζεται με android (google maps) και το να του δείχνει ποια ταξί είναι διαθέσιμα στην περιοχή του και να κάνει κληση η μήνυμα μεσώ της εφαρμογής , θέλω να μου δείξετε και το συγκεκριμένο μεταγλωττιστή να τον κατεβάσω https://www.youtube.com/watch?v=oJT-w4NSs_E
nyne Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Φιλε στο εχω ετοιμο αν μπορεις να μου στειλεις τα κλειδια απο τον server σου η απο το cloud σου να στα ανεβασω. 1
alou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μπες σε ένα ταξί και έχε ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό σου. Μόλις γράψει ακριβώς 2.00 η ταρίφα, άνοιξε το bluetooth στο κινητό και θα κατέβει στο κινητό σου link για τον πηγαίο κώδικα. Είναι το γνωστό μιλένιουμ μπα και δεν έχουν κάνει update στα παλιά ταξί (κοίτα τη μοντέλο να μην είναι πολύ καινούργιο, δουλεύει με όλα τα μοντέλα Skoda και Mercedes πριν το Μάρτιο του 17 - πρόσεξε και τις πινακίδες να μην ξεκινάνε με 99 γιατί θα κάνει troll overflow και θα χάσεις τον κωδικό για την αποκρυπτογράφηση). Μόλις πας σπίτι τρέξε στο τέρμιναλ rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111 όπου ΑΑΑ1111 θα βάλεις τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησες. 2
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μπες σε ένα ταξί και έχε ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό σου. Μόλις γράψει ακριβώς 2.00 η ταρίφα, άνοιξε το bluetooth στο κινητό και θα κατέβει στο κινητό σου link για τον πηγαίο κώδικα. Είναι το γνωστό μιλένιουμ μπα και δεν έχουν κάνει update στα παλιά ταξί (κοίτα τη μοντέλο να μην είναι πολύ καινούργιο, δουλεύει με όλα τα μοντέλα Skoda και Mercedes πριν το Μάρτιο του 17 - πρόσεξε και τις πινακίδες να μην ξεκινάνε με 99 γιατί θα κάνει troll overflow και θα χάσεις τον κωδικό για την αποκρυπτογράφηση). Μόλις πας σπίτι τρέξε στο τέρμιναλ rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111 όπου ΑΑΑ1111 θα βάλεις τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησες. Μία διόρθωση γιατί δεν θα δουλέψει sudo rm -rf #&taxibit-get-latest-version&id=AAA1111
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Της ΕΓΚΆΡΔΙΕΣ ευχαριστίες... Σχολείο γιόκ! Έλα στα σεμινάρια!
k33theod Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ποιός δουλεύει ποιόν; Μάλλον ο τάκης εμάς που έχει πουλήσει την νέα εφαρμογή και τώρα είναι Μύκονο 2
nyne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 μου εστειλε κ μηνυμα με το εμαιλ του.Δεν τον χαλασε που μπηκε σε λιστες για spam... 3
konqoro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Σόρρυ για το οφ-τοπικ αλλά πού βρίσκονται τέτοιες λίστες, ρωτάω για ένα φίλο φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις