Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλω να φτιάξω μια εφαρμογή σαν taxibeat να μου στη λέτε τον πηγαίο από ένα site έτοιμο κοδικα σε java εάν μπορεί να το κάνει αυτό η java και θέλω μια χάρη ακόμα να το εκτέλεση σε Xamarin java ώστε να να τον έχω έτοιμο σας ευχάριστο όσοι θα ασχολείται με το θέμα μου

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις κι έτοιμους πελάτες για την εφαρμογή σου, ας περιμένουμε κάποιο μέλος της επιτροπής που θα ξέρει...

• Like 6
Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό που ζητάς, είναι παράνομο, σύμφωνα με τους Όρους χρήσης της υπηρεσίας.

6. Prohibited Uses.

Except as specifically permitted herein, without the prior written consent of Taxibeat you agree not to: (i) use, modify, incorporate into or with other software, or create a derivative work of any part of the Application; and (ii) sell, license (or sub-license), lease, assign, transfer, pledge, or share your rights under this agreement with or to anyone else; (iii) copy, distribute or reproduce the application for the benefit of third parties; (iv) disclose the results of any benchmarking of the application, or use such results for your own competing software development activities; and/or (v) modify, disassemble, decompile, reverse engineer, revise or enhance the software or attempt to discover the softwares’s source code.

Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσεις να γράφεις δικό σου.

Δημοσ.

Απορω γιατι πρέπει να καθυστερήσει τόσο πολυ η παροχή αυτού του κώδικα...σιγά το πράγμα δηλαδή....τι ζήτησε ο ανθρωπος...τον πηγαίο κώδικα απο μια γνωστή εφαρμογή...

Η κατάσταση με το συμβούλιο έχει γίνει πια πολύ κουραστική.....δηλαδή πρέπει να λαδώσουμε για να προωθηθούν τα επείγοντα αιτήματα...ντροπή....ακου εκεί εβδομαδιαία συνεδρίαση....πως θα πάει ο τόπος μπροστά....

Επίσης θα πρέπει να χορηγηθεί πλέον του πηγαίου κώδικα σε Java φυσικά σε C# για να το δουλέψει ο ανθρωπος στο Xamarin όπως ζητάει....αν και νομίζω ότι καλύτερα θα πρέπει να συγκροτηθεί το HQ Task Force ώστε να γίνει χορήγηση και σε C++ ώστε η εφαρμογή να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση....

Τέλος μην ξεχνάμε και το συνοδευτικό Website ώστε να είναι πιο εύκολη η πρώθηση του συγκεκριμένου project.....ο ανθρωπος πρέπει να γίνει εκατομυριούχος σε σύντομο χρονικό διάστημα ...μην τον καθυστερούμε....

Και πάλι ντροπή.....το συμβούλιο θα έπρεπε να συνδριάζει με συνοπτικές διαδικασίες σε τέτοια αιτήματα....

• Like 5
Δημοσ.

έλω να φτιάξω μια εφαρμογή σαν taxibeat να μου στη λέτε τον πηγαίο από ένα site έτοιμο κοδικα σε java εάν μπορεί να το κάνει αυτό η java και θέλω μια χάρη ακόμα να το εκτέλεση σε Xamarin java ώστε να να τον έχω έτοιμο σας ευχάριστο όσοι θα ασχολείται με το θέμα μου

takh θες μόνο τον κώδικα ή θες και τη δομή της database (εννοείται άδεια) ;

Στο λεω για να μην την φτιάχνεις απο την αρχή

Edit : Επισης να φτιάξεις την εφαρνογή στην αγγλική γλώσσα. Είναι κρίμα να κοπείς από τα ελληνικά

• Like 2
Δημοσ.

Και ποιός τα υπολογίζει τα site χτισμένα με html+CSS+js+Ruby, βάλτε εκεί ένα WordPress να δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα. Πάντως, η επιτροπή κοντρολλάρει πολλά θέματα τελευταία, έχει ανέβει αισθητά ο ρόλος της και η αξία της. Χαίρομαι, η μήπως λυπάμαι?!

LOLROTF

Δημοσ.

Το ότι το insomnia διαβάζεται απο Ινδούς πρωτοετεις CS ειλικρινά δεν το πίστευα...τέτοια επιτυχία πρέπει να εορταστεί....

Καλά μιλάμε το trol ποστ του μήνα....τύφλα να έχει το Μπλα-Μπλα με τους ερωτικούς/επαγγελματικούς προβληματισμούς....ελπίζω να μην κλειδωθεί γρήγορα

• Like 2
Δημοσ.

Ετοιμος σε 5 λεπτα, τρεχτο και θα κατεβει ολο στο pc σου μαζι με τη βαση. Φυσικα κανει transpile απο Java σε C# μην ταλαιπωριεσαι στο Xamarin!

/* Ultra-hot taxibeat code decompiler-stealer-whatever suits you */
                takhs_TAKHS, 22 April 2017                       */
/*              Copyright (c) 2017 Insomnia Weekly Council       */
/*****************************************************************
                        /-------------\
                       /               \
                      /                 \
                     /                   \
                     |   XXXX     XXXX   |
                     |   XXXX     XXXX   |
                     |   XXX       XXX   |
                     \         X         /
                      --\     XXX     /--
                       | |    XXX    | |
                       | |           | |
                       | I I I I I I I |
                       |  I I I I I I  |
                        \              /
                          --         --
                            \-------/
                    XXX                    XXX
                  XXXXX                  XXXXX
                  XXXXXXXXX         XXXXXXXXXX
                          XXXXX   XXXXX
                            XXXXXXX
                          XXXXX   XXXXX
                  XXXXXXXXX         XXXXXXXXXX
                  XXXXX                  XXXXX
                    XXX                    XXX
                          *  BEWARE!!  *
                        All ye who enter here:
                    Most of the code in this module
                      is twisted beyond belief!
                          Tread carefully.
                    If you think you understand it,
                              You Don't,
                            So Look Again.
 ****************************************************************/

void Taxibeat_NINJA_Steal(node **root, int key)
{
	if(steal(*root, key))
            return stealOK;
}

• Like 7
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στο συμβούλιο για την έγκαιρη αντίδραση...Έτσι μπράβο....

Κρίμα που ακόμα 2 αξιότιμα μέλη δεν μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους...Ο ένας με τις ανυπέρβλητες γνώσεις και ο άλλος με τις μοναδικές ικανότητες στην τάχιστη απορρόφηση γνώσεων....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα αναλαβω τις υπηρεσιες του digital marketing του αγαπητου Τακη, προκειμενου να εδραιωθει στην αγορα η εφαρμογη που θα αναπτυξει το συμβουλιο για την αφεντια του!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, καλώς ήρθες. Αυτό που ζητάς χρειάζεται αρκετή δουλειά, οπότε θα ανατεθεί σε κάποιο μέλος στην εβδομαδιαία συνεδρίαση της επιτροπής που κοντρολλάρει τέτοια θέματα. Η συνεδρίαση είναι αύριο, έλα κατά το απόγευμα να μάθεις αριθμό πρωκτοκώλου κλπ.

Επίσης Τάκη στην αυριανή συνεδρίαση θα προσφέρουμε και ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών (ξεκινάμε με τα βασικά), τα οποία σου προτείνω να παρακολουθήσεις οπωσδήποτε διότι θα σου χρειαστούν αργότερα στην προώθηση του προϊόντος που θα αναπτύξουμε δωρεάν για την πάρτη σου και μόνο.

• Like 4
Δημοσ.

ο μπαμπάς σου ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ;

Ενδιαφέρομαι να αναλάβω το QA σε τεστάρισμα της εφαρμογής στην Έδεσσα.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Της ΕΓΚΆΡΔΙΕΣ  :-D   ευχαριστίες σε όλους όσους με βοηθήσατε μπορείτε η να μου γράψετε ένα κωδικά σε java η γράψετε λέξεις κλειδιά φτιάξω ένα gps που να συνεργάζεται με android (google maps) και το να του δείχνει ποια ταξί είναι διαθέσιμα στην περιοχή του και να κάνει κληση η μήνυμα μεσώ της εφαρμογής

, θέλω να μου δείξετε και το συγκεκριμένο μεταγλωττιστή να τον κατεβάσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...