Προς το περιεχόμενο

θέμα με bootcamp

demotapa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω ένα macbook pro mid 2009 με ssd  και είχα κάνει bootcamp με win 10 . Λοιπόν κάποια στιγμή δεν έμπαινε κάν στα osx πήγαινε να γεμίσει η μπάρα άλλα τίποτα . Αποφάσισα λοιπόν να μπάινω μόνο στα win αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να επιστρέψω στα osx , έτσι αποφάσισα (βλακεία ; ) να σβήσω το partition με τα osx . Τώρα θέλω να ξαναπεράσω τα osx αλλά δέν μπορώ , έχω τα osx σε bootable usb μπαίνει κανονικά στο disk utility αλλα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει format στο partition που επιλέγω . Τί να κάνω ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν έχω ένα macbook pro mid 2009 με ssd  και είχα κάνει bootcamp με win 10 . Λοιπόν κάποια στιγμή δεν έμπαινε κάν στα osx πήγαινε να γεμίσει η μπάρα άλλα τίποτα . Αποφάσισα λοιπόν να μπάινω μόνο στα win αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να επιστρέψω στα osx , έτσι αποφάσισα (βλακεία ; ) να σβήσω το partition με τα osx . Τώρα θέλω να ξαναπεράσω τα osx αλλά δέν μπορώ , έχω τα osx σε bootable usb μπαίνει κανονικά στο disk utility αλλα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει format στο partition που επιλέγω . Τί να κάνω ; 

κατι δεν πάει καλα με τον ssd. Δεν ξερω κατα πόσο θα δουλέψει τουλαχιστον καλα, η λυση που θα σου προτεινω αλλα δεν μπορω να σκεφτω αλλη. Δοκιμασε:1)nvram ,smc reset 2) να φτιαξεις  linux live usb και προσπάθησε απο εκει για φορματ.3)μπορείς να εγκαταστησεις σε external usb σκληρο το mac os και να προσπαθησεις από εκει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...