Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι άποψη-συμβουλή για το Peugeot 307 2002 3θυρο

mrmak94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, από τα 18 διαθέτω δίπλωμα στην κατοχή μου και οδηγάω το αυτοκίνητο του πατέρα μου ένα NIssan Almera του 2000. Πλέον θα γίνω 23 και αποφάσισα να αγοράσω αμάξι. Έχω βρει σε μία μάντρα το Peugeot 307 του 2002 3θυρο με 167.000 χλμ και τιμή αρκετά οικονομική. Δεν θέλω να βάλω πολλά για πρώτο αμάξι. Θα ήθελα τις γνώμες σας διότι διάφοροι λένε πολλά για τα Peugeot. Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μοντέλο; Θα έχω πρόβλημα όντως με τα ηλεκτρικά του; Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από mrmak94
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το almera του πατέρα σου είναι μακράν πιο αξιόπιστο από το 307, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν πάρεις 307 θα έχεις σίγουρα προβλήματα, απλά οι πιθανότητες να σου παρουσιαστούν προβλήματα θα είναι μεγαλύτερες.

Ότι και να πάρεις πάντως φρόντισε να το ελέγξεις εξονυχιστικά.

• Like 1

Το almera του πατέρα σου είναι μακράν πιο αξιόπιστο από το 307, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν πάρεις 307 θα έχεις σίγουρα προβλήματα, απλά οι πιθανότητες να σου παρουσιαστούν προβλήματα θα είναι μεγαλύτερες.

Ότι και να πάρεις πάντως φρόντισε να το ελέγξεις εξονυχιστικά.

Ναι αυτό είναι το θέμα, ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες για προβλήματα στα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου. Αξίζουν όμως τα 2100 ευρώ που θα βάλω ή να ψάξω για κάτι καλύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη; Ευχαριστώ για την απάντηση! 

μην παρεις πεζο

μεινε με το αλμερα

φιλικα

δεν είναι δικό μου το almera! είναι του πατέρα μου και το δανείζομαι όταν θέλω. Για αυτό θέλω να πάρω πλέον ένα δικό μου

Ναι αυτό είναι το θέμα, ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες για προβλήματα στα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου. Αξίζουν όμως τα 2100 ευρώ που θα βάλω ή να ψάξω για κάτι καλύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Κατά τη γνώμη μου τα 2100 είναι κανονική και όχι αρκετά οικονομική(όπως έγραψες) τιμή για τέτοιο αυτοκίνητο.

Εφόσον μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω να πας σε κάτι καλύτερο.

Εχω 307 αλλα το facelift 250.000 χιλιόμετρα με πολυ σωστή και τακτική συντήρηση. Αν κσι δεν έχει βγάλει ζημιά εκτως απο τα αναλώσιμα Και 2 αισθητήρες λ, δεν μου βγάζει την εμπιστοσύνη που εχω στο άλφα 147 μου που το εχω με το 1/3 της συντήρησης που κανω στο 307 με 280.000 χιλιόμετρα επάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...