Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες! Λοιπον σημερα πηρα μια ψυκτρα για το pc.αφου την εγκατεστησα και επειτα ολα τα υπολοιπα (τροφοδοτικα,δισκους,ανεμιστηρακια κλπ.) Ο υπολογιστης ξεκινουσε για 2-3 δευτερολεπτα κι εκανε επανεκκινηση..και αυτο γινοταν συνεχεια..ελεγξα παλι ολα τα καλωδια εβγαλα-εβαλα ραμ και ξεκινησε χωρις ομως να στελνει σημα στην οθονη..επαιξα με το vga αλλα τιποτα, εβγαλα παλι μια μια τις ραμ μηπως φταιει καποια, εβγαλα την μπαταρια, εβγαλα καρτα γραφικων, προσπαθησα να ξεκινησω χωρις front usb-audio αλλα και παλι δεν εχω σημα..τι μπορει να φταιει? Η δευτερη οθονη που συνδεσα με dvi φαινεται να ειναι και αυτη σε αναμονη.δοκιμασα και μονο με καλωδιο οθονης και τροφοδοσιας χωρις ποντικι και λοιπα

Δημοσ.

μολις πριν λιγο δοκιμασα με εναν φιλο μου που ξερει και κατι παραπανω να παιξουμε με τις ραμ...εχω μια 2gb και τρεις απο 1..η δυαρα ενω τοσο καιρο δουλευε μια χαρα ξαφνικα δεν την διαβαζε κανενα σλοτ... στο pc του φιλου μου ετρεξε κανονικα...την δοκιμασα ξανα στο δικο μου και κολλαει στο λογοτυπο της motherboard. το pc δουλευει κανονικα με τις 3 μονες

Δημοσ.

μπορει να στο ξανακανει,μπορει και οχι.

μου εχει τυχει κ εμενα ραμ που δε δουλευε σε κανενα σλοτ στο pc φιλου,που την πηρα τελικα και τη χρησιμοποιω ακομα στο pc μου.

ο τιτλος σου παντως ακυρος,μιας και δεν ειχε προβλημα η οθονη :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι εστω κι ετσι! Απαξ και απο την αρχη κανει επανεκκινησεις το pc, ξερεις οτι φταιει αυτο που δεν ξεκιναει ωστε να σου δωσει εικονα!

Απο δω και περα το ξερεις ομως αρα αν σου ξανα τυχει ο,τιδηποτε παρομοιο θα εχεις καλυτερη αντιληψη επι του θεματος... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ειναι γεματα ολα τα σλοτ της μνημης, εχω παρατηρησει πως θελει μερικες φορες να παιξεις και να της βαλεις με αλλη σειρα τις μνημες για να αναψει...ειδικα οταν εισαι πανω στην μεγιστη υποστηριζομενη ποσοτητα μνημης

Δημοσ.

Οταν ειναι γεματα ολα τα σλοτ της μνημης, εχω παρατηρησει πως θελει μερικες φορες να παιξεις και να της βαλεις με αλλη σειρα τις μνημες για να αναψει...ειδικα οταν εισαι πανω στην μεγιστη υποστηριζομενη ποσοτητα μνημης

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...