tasarasch Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γεια σας παιδες! Λοιπον σημερα πηρα μια ψυκτρα για το pc.αφου την εγκατεστησα και επειτα ολα τα υπολοιπα (τροφοδοτικα,δισκους,ανεμιστηρακια κλπ.) Ο υπολογιστης ξεκινουσε για 2-3 δευτερολεπτα κι εκανε επανεκκινηση..και αυτο γινοταν συνεχεια..ελεγξα παλι ολα τα καλωδια εβγαλα-εβαλα ραμ και ξεκινησε χωρις ομως να στελνει σημα στην οθονη..επαιξα με το vga αλλα τιποτα, εβγαλα παλι μια μια τις ραμ μηπως φταιει καποια, εβγαλα την μπαταρια, εβγαλα καρτα γραφικων, προσπαθησα να ξεκινησω χωρις front usb-audio αλλα και παλι δεν εχω σημα..τι μπορει να φταιει? Η δευτερη οθονη που συνδεσα με dvi φαινεται να ειναι και αυτη σε αναμονη.δοκιμασα και μονο με καλωδιο οθονης και τροφοδοσιας χωρις ποντικι και λοιπα
Alexlooker Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 αν εβγαλες τον επεξεργαστη ισως εκει βρισκεται το προβλημα.
tasarasch Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δηλαδη? Τον εβγαλα για να καθαρισω την παστα,δεν πειραχτηκε τιποτα απο κατω
tasarasch Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μολις πριν λιγο δοκιμασα με εναν φιλο μου που ξερει και κατι παραπανω να παιξουμε με τις ραμ...εχω μια 2gb και τρεις απο 1..η δυαρα ενω τοσο καιρο δουλευε μια χαρα ξαφνικα δεν την διαβαζε κανενα σλοτ... στο pc του φιλου μου ετρεξε κανονικα...την δοκιμασα ξανα στο δικο μου και κολλαει στο λογοτυπο της motherboard. το pc δουλευει κανονικα με τις 3 μονες
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Βγάλε cpu-ψύκτρα και δες το socket αν υπάρχουν στραβομένα pins. Αν έχεις Intel cpu.
tasarasch Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 παιδια λυθηκε δεν ξερω πως...τωρα μου διαβαζει κανονικα ολες τις ραμ...τι να πω....
web_assasin Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μπορει να στο ξανακανει,μπορει και οχι. μου εχει τυχει κ εμενα ραμ που δε δουλευε σε κανενα σλοτ στο pc φιλου,που την πηρα τελικα και τη χρησιμοποιω ακομα στο pc μου. ο τιτλος σου παντως ακυρος,μιας και δεν ειχε προβλημα η οθονη 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ε ναι εστω κι ετσι! Απαξ και απο την αρχη κανει επανεκκινησεις το pc, ξερεις οτι φταιει αυτο που δεν ξεκιναει ωστε να σου δωσει εικονα! Απο δω και περα το ξερεις ομως αρα αν σου ξανα τυχει ο,τιδηποτε παρομοιο θα εχεις καλυτερη αντιληψη επι του θεματος... 1
mourgolukos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Οταν ειναι γεματα ολα τα σλοτ της μνημης, εχω παρατηρησει πως θελει μερικες φορες να παιξεις και να της βαλεις με αλλη σειρα τις μνημες για να αναψει...ειδικα οταν εισαι πανω στην μεγιστη υποστηριζομενη ποσοτητα μνημης
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Οταν ειναι γεματα ολα τα σλοτ της μνημης, εχω παρατηρησει πως θελει μερικες φορες να παιξεις και να της βαλεις με αλλη σειρα τις μνημες για να αναψει...ειδικα οταν εισαι πανω στην μεγιστη υποστηριζομενη ποσοτητα μνημης Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα