Vigilante1319 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πήγα να βάλω μια άλλη ψυκτρα στον cpu είχα βγάλει τον cpu να τον καθαρίσω το ξέρω λάθος.το έβαλα ξανά πίσω έβαλα και την ψυκτρα αλλά το πισι έκανε λουπα άναβε εσβηνε.είδα ότι χάλασε της μητρικής τα δοντάκια που έχουν επαφή με τον cpu.τα ισιωσα κάπως το διόρθωσα το πρόβλημα αλλά έχω άλλο.ανεμιστήρες και φωτάκια μέσα ανάβουν όλα αλλά το monitor δν έχει σήμα όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι τι .δοκίμασα έβγαλα ραμ το ένα το άλλο ακόμα αυτά τα 3 είναι νεκρά τι μπορώ να κάνω ?επίσης η mobo μ είναι socket 1366 μια της gigabyte αλλά δν υπάρχει πουθενά ίδια Ελλάδα και άλλη παρόμοια η είναι δύσκολο να βρεθεί η είναι 15ο και ευρώ.ο cpuμ είναι ένας i7 πρώτης γενιάς και είναι κρίμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω πουθενά Θέλω μια βοήθεια να μ πει κάποιος να βρω αν υπάρχει τελικά θέμα με την mobo να πάρω κάποιον άλλον φθηνό που να δέχεται αυτόν και την ψυκτρα μ με σοκετ 1366 εκτός και αν δν είναι τόσο ανάγκη αυτό .
KiriosD Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 θέλεις κάποιος να σε βοηθήσει; ζορίστικα να βγάλω τις πρώτες 2 σειρές φτιάξε το κείμενο σου, διάβασε το αφού το γράψεις για να ξέρεις και εσύ τι έχει ειπωθεί μεχρι τη 2η σειρά που διάβασα, είτε συνεχίζεις να παίζεις με τα πινς μπας και σωθείς (αμφίβολο, μιας και το πιο πιθανό είναι να τα χαλάσεις εντελώς) είτε βρίσκεις άλλη μητρικη 2
Vigilante1319 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πρώτων γράφω από κινητό κ δεύτερον μια χαρά διαβάζεται άμα δυσκολευτηκες λίγο ξαναδιάβαστο και προσπάθησε ξανά. Δεν θα σου μάθω να διαβάζεις εγώ.Άσε λοιπόν το κράξιμο και βοηθά αν δεν θες η Δεν ξέρεις μην σχολιάζεις αλλο.Έχω τα θέματα μου τώρα θα έχω και τον κάθε τυχαίο να του φροντιζω να διαβάζει .
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πρώτων γράφω από κινητό κ δεύτερον μια χαρά διαβάζεται άμα δυσκολευτηκες λίγο ξαναδιάβαστο και προσπάθησε ξανά. Δεν θα σου μάθω να διαβάζεις εγώ.Άσε λοιπόν το κράξιμο και βοηθά αν δεν θες η Δεν ξέρεις μην σχολιάζεις αλλο.Έχω τα θέματα μου τώρα θα έχω και τον κάθε τυχαίο να του φροντιζω να διαβάζει .Είδες, άμα τσαντίζεσαι γράφεις καλύτερα. Θα σε βοηθούσα αλλά... Ένα μαστορι Θεσσαλονίκη φτιάχνει τα πινάκια. Λογικά με κανα εικοσαρι θα στην κάνει καινούργια. Αν λθες θα σου βρω στοιχεια επικοινωνιας. Είναι και ένα μέλος εδώ που τα φτιάχνει πάντως. 1
KiriosD Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το από που γράφεις λίγο με ενδιαφέρει! Συγγνώμη αλλά για να λάβεις βοήθεια πρέπει και εσύ από μέρους σου να είσαι απλός και ευνόητος στον τρόπο έκφρασης του προβλήματος που θέλεις να επιλύσεις Με αυτό σου το ύφος απαξιώ να ασχοληθώ. Δηλαδή ο καθένας να πρέπει να καταβάλει τόσο κόπο και προσπάθεια στην ανάγνωση του δικού σου προβλήματος και στη συνέχεια να σου δώσει και πιθανές λύσεις... 3
panos0100 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Έλα έρχομαι εγώ με 15Ε να στο κάνω, μπορεί και να κάηκε όμως
Vigilante1319 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δυστυχώς μένω Αθήνα. Ποιο ύφος ρε παίχτη εσύ ξεκίνησες και μην ασχοληθείς αφού δν ξερεις.Λίγο με ενδιαφέρει και εμένα όπως λες.Σου εύχομαι ότι πρόβλημα στην ζωή σου υπάρξει να σε αντιμετωπίζουν με το ίδιο ακριβώς τροπο χρόνια πολλα. Πάνο αν όντως ξέρεις και μενεις Αθήνα και κάνεις το πισι να δουλέψει πένα εγω στα δίνω.
life is music Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δυστυχώς μένω Αθήνα. Ποιο ύφος ρε παίχτη εσύ ξεκίνησες και μην ασχοληθείς αφού δν ξερεις.Λίγο με ενδιαφέρει και εμένα όπως λες.Σου εύχομαι ότι πρόβλημα στην ζωή σου υπάρξει να σε αντιμετωπίζουν με το ίδιο ακριβώς τροπο χρόνια πολλα. Πάνο αν όντως ξέρεις και μενεις Αθήνα και κάνεις το πισι να δουλέψει πένα εγω στα δίνω. http://easyservice.gr/desktop-mitriki-karta
Theo1903 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Το πρόβλημα με pins είναι θέμα υπομονής .Θες καλό φώτισμό ,σταθερό μέρος και μια βελόνα .Πρέπει να γυρίζεις την μητρική γιατι όπως χτυπάει το φώς ,τα στραβωμένα πάντα γυαλίζουν .Βέβαια πριν πιάσεις να κάνεις οτιδήποτε έχε στο νού σου οτι τα pins δεν βγαίνουν ίσια πάνω αλλα κάνουν μια γωνία για να λειτουργούν σαν ανάρτηση για τον cpu . Αν παρόλαυτα φοβάσαι μην το χειροτερέψεις ,πάνε σε έναν μάστορα που λένε και τα παιδιά καθώς αν είσαι λίγο αρτσούμπαλος μπορεί να την αποτελειώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα