Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Έχω αγοράσει ένα site κ θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές.. Δεν είμαι developer.. Είμαι χρήστης joomla κυρίως κ με κώδικα δεν είχα πολλές επαφές.. Μπορώ όμως να αλλάξω τουλάχιστον τα βασικά.. Το θέμα μου είναι πως δεν ασχολήθηκα ποτέ με ένα site που που έχει δημιουργηθεί με html και δεν ξέρω κ εγώ πόσες γλώσσες ακόμη.. Έχω φυσικά ftp πρόσβαση με filezilla όμως δεν γνωρίζω πως ακριβώς να το επεξεργαστώ.. Με dreamweaver? Και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?!? Επίσης δεν ξέρω πως ακριβώς να κρατήσω buckup σε αυτό.. Το site έχει πίνακα ελέγχου για τα βασικά αλλά δεν έχει modules η κάτι τέτοιο.. Μπορεί να με βοηθήσει λίγο κάποιος? Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Όταν λες "Τα βασικά" τι εννοείς ? Τα βασικά σε περιβάλλον joomla ή τα βασικά σε html ?

Για το backup τώρα, αν το site δεν χρησιμοποιεί κάποια βάση δεδομένων μπορείς να το μεταφέρεις από το filezilla στον υπολογιστή σου.

Αν έχεις πρόσβαση στο cpanel/plesk μπορείς να συμπιέσεις όλα τα αρχεία σε ένα αρχείο zip και μετά να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Οκ στέλνω μια εικόνα με το περιεχόμενο των φακέλων.. Τα βασικά σε html.. Θέλω για π.χ όπως μπαίνω με firebug κ κάνω αλλαγές θα ήθελα να κατεβάσω το buckup του site μου να κάνω κάποιες αλλαγές κ να το ανεβάσω μετά.. Κ φυσικά ελπίζω πως όσο ασχολούμαι όλο κ κάτι περισσότερο θα μάθω..

post-441565-0-28627100-1492855988_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...