Hristos.S Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Σε αθόρυβο περιβάλλον σε λαπτοπ με σταματημένο ανεμιστήρα μου ακουγεται και μένα ο 840 evo 120gb
chris_g92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ένα μικρό coil wine αν πλησιάσεις αρκετά κάνει και εμένα ο 850 Evo. Δεν ασχολήθηκα ποτέ
Hristos.S Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Κοντεύει τρια χρόνια ο 840 evo 120 gb. Μετά το fix που διορθώνει τη ταχύτητα έχει γράψει 1,5 ΤΒ και 10 κύκλους. Προσωπικά τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο και δε νομίζω να έχω πρόβλημα για να το πάω για αντικατάσταση. Έχω και τον 840 τον απλό, και εκεί μια από τα ίδια, λίγο coil wine το ιδιο με τον εβο, όπως είπα σε αθορυβο περιβάλλον σε λαπτοπ με σβηστο ανεμιστήρα. Λόγο οικονομικών υποχρεώσεων δεν μπορω να διαθέσω για τον 850 στα 250GB. Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα samsung ssd .
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Κοντεύει τρια χρόνια ο 840 evo 120 gb. Μετά το fix που διορθώνει τη ταχύτητα έχει γράψει 1,5 ΤΒ και 10 κύκλους. Προσωπικά τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο και δε νομίζω να έχω πρόβλημα για να το πάω για αντικατάσταση. Έχω και τον 840 τον απλό, και εκεί μια από τα ίδια, λίγο coil wine το ιδιο με τον εβο, όπως είπα σε αθορυβο περιβάλλον σε λαπτοπ με σβηστο ανεμιστήρα. Λόγο οικονομικών υποχρεώσεων δεν μπορω να διαθέσω για τον 850 στα 250GB. Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα samsung ssd . Δεν μπορεις να λες αξιοπιστο εναν Ssd που εχει γραψει μονο 1,5tb. Ειναι πολυ λιγα.
chris_g92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εμένα έχει γράψει 10tb σε 2 χρόνια χωρίς να κάνω downloads σε αυτον. Πώς γίνεται σε 3 χρόνια να έχει γράψει μόνο 1.5 tb εντυπωσιακό. 2
Hristos.S Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εμένα έχει γράψει 10tb σε 2 χρόνια χωρίς να κάνω downloads σε αυτον. Πώς γίνεται σε 3 χρόνια να έχει γράψει μόνο 1.5 tb εντυπωσιακό. Όπως ειπα είναι σε λάπτοπ, χρήση 1-2 ωρες την ημέρα, e-mail, ειδήσεις και ελαφρυά download (γράφει περίπου 2 GB τη μέρα χωρίς κατεβάσματα). Πληροφοριακά να αναφέρω ότι για την ίδια χρήση ο απλός 840 για τις ίδιες εργασίες γράφει περιπου 50% περισσοτερες εγγραφές στη μνήμη από τον εβο. Αυτό γίνεται επειδη ο εβο έχει ένα κομμάτι στη μνήμη 3 GB που το λειτουργεί ως SLC πρωσωρινης μνήμης. Ο εβο λειτουργεί με ενίσχυση εγγραφής περίπου 0,7χ ενώ ο απλός κοντά στο 1.2χ. Ώρες λειτουργιας 1500 περίπου έκαστος. Αν κάποιος έχει ιντελ 530 ssd ας γράψει πόσα ΤΒ έχει ο ssd καθως κειτουργουν με μεγάλη ενίσχυση εγγραφής.
razorblade334 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 παιδια εαν το λαπτοπ εχει εκει την εικονικη μνημη ειναι λογικο να κανει πολλες εγγραφες.οι καλυτεροι(αλλα ακριβοι) ειναι οι crucial.και στις μνημες και στους ssd.
chris_g92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 παιδια εαν το λαπτοπ εχει εκει την εικονικη μνημη ειναι λογικο να κανει πολλες εγγραφες.οι καλυτεροι(αλλα ακριβοι) ειναι οι crucial.και στις μνημες και στους ssd αν εχεις αρκετη ραμ δεν ειναι απαραιτητο το οτι επειδη ειναι λαπτοπ θα κανει εγγραφες για αυτο το λογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα