Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Το Laptop μου έχει ένα ssd δίσκο ο οποίος όποτε κάνω download ή upload με πολύ υψηλές ταχύτητες (100mbps ''12 MB/s'') κάνει σαν να γρατζουνάει, που πρακτικά σημαίνει ότι ζορίζεται και βαρά κόφτες. Το θέμα είναι, οτί επειδή ακριβώς είναι ssd, δεν θα έπρεπε να τους κάνει αυτούς τους θορύβους αφενός επειδή δεν έχει κινούμενα μέροι και αφετέρου αφού τα 12 ΜΒ/s δεν είναι τίποτα για αυτόν αφού και σύμφωνα με το task manager στα 100mbps βρίσκεται περίπου στο 5%. Δηλαδή τι φάση, παλιά δεν είχαμε γρήγορο internet, τώρα που έχουμε δεν θα μπορούμε να το αξιοποιήσουμε για downloading επειδή δεν μας το επιτρέπει ο ssd? Έχει κανείς καμιά ιδέα το τι παίζει? Το Laptop ειναι καινούργιο περίπου 4 μηνών.
panos0100 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Να κάνει ετσι το ssd; περίεργο είναι, μήπως ο θόρυβος ειναι απο κανενα ανεμιστήρα ή κάπου αλλού μέσα στο λαπτοπ; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Να κάνει ετσι το ssd; περίεργο είναι, μήπως ο θόρυβος ειναι απο κανενα ανεμιστήρα ή κάπου αλλού μέσα στο λαπτοπ; Δεν νομίζω. Τί φάση; Υπάρχει περίπτωση να είναι από αλλού? Δηλαδή ο ανεμηστήρας γιατί να κάνει έτσι.
panos0100 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ισως να εχει σκονες, παντως κατι παρομοιο δεν εχω ακουσει για ssd να κανει ετσι που λες
denis_kos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν κάνεις ένα κοπο να ηχογραφήσεις τον θόρυβο? Γιατί κ εγώ πρώτη φορά το ακουω αυτό.
turbat0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γιατί συμπέρανες ότι ακούγεται ο ssd? Προφανώς από αλλού πηγάζει ο θόρυβος.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τι να πω ρε παιδιά , πως γίνεται μόλις αρχίζει το upload σε φούλ ταχύτητα να ξεκινά και ο θόρυβος? Θα προσπαθήσω να το ηχογραφήσω. Λοιπόν το να το ηχογραφήσω δεν παίζει γιατί δν το πίανει με τίποτα. Αλλά έκανα το εξής. Έκανα copy-paste ένα τοπικό αρχείο και πάλι έκανε τον ίδιο θόρυβο, το θέμα είναι ότι η ταχύτητα ήταν περίπου 300 MB/s και όχι 12. Αρα απορρίπτουμε κάρτα δικτύου, μιας και το copy-paste είναι τοπικό. Ποιον ssd εχεις; SanDisk SD8SNAT-256G-1006
denis_kos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και πάνω που θα έλεγα μήπως φοράει κανέναν απο αυτούς τους υβριδικούς που είναι ssd k hdd μαζι.. Αλλά άμα έχεις αυτον που γράφεις άκυρο κ αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και πάνω που θα έλεγα μήπως φοράει κανέναν απο αυτούς τους υβριδικούς που είναι ssd k hdd μαζι.. Αλλά άμα έχεις αυτον που γράφεις άκυρο κ αυτο... Ξέρεις τι γίνεται, αν είναι έτσι όπως τον είδα στην εικόνα (τώρα τον googlαρα) δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνει από αυτόν. Τώρα μήπως δίνει περισσότερα amperes ή volts και κάποιο άλλο εξάρτημα τρίζει? Tι εικάζω, ότι ο ssd εχει ανεμηστηράκι πάνω του και κάθε φορά που πάει να πιάσει υψηλές ταχύτητες αρχίζει να παίρνει ρεύμα και έχει κάποιες τριβές. Επίσης για ένα φίλο που ρώτησε παραπάνω γιατί πιστεύω ότι είναι ο ssd, η απάντηση μου είναι ότι έχοντας κάψει πολλούς hhd, ο ήχος που εκάνε ο ssd μου θύμιζε αυτον που έκανε προς τα τελευταία του ο hdd.
boombastik Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 -https://www.youtube.com/watch?v=yqt4Woqtfec Coil whine εχεις. Η στα κυκλώματα του ssd ή στο κυκλωμα το cpu που αλλαζει σαν τρελλο ταχυτητες οταν γραφεται κατι στον ssd. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 -https://www.youtube.com/watch?v=yqt4Woqtfec Coil whine εχεις. ΜΠΡΑΒΟ!!!! Αυτό ακούγετε. Είναι καταστροφικό ή όχι? Έχει κάποιο άλλο effect πάνω του ?
razorblade334 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 φαντασου το coil whine δεν το δεχονται καν ως προβλημα καποιες εταιρειες.καποιες.γιατι εαν το πεις στην corsair θα σου πει φερτο αυριο να παρεις αλλο.καινουριο,.
panos0100 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 κανονικά πρέπει να το δέχονται είναι κατασκευαστικό σφάλμα και δεν πληρώνουμε κάτι για να το ακούμε είναι και σπαστικό πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα