Atsumbalos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, έχω ένα macmini mid2011 με προεγκατεστημένο έναν 500gb 5400rpm και θέλω να προσθέσω έναν SSD απο κάτω του με το εύκαμπτο καλωδιάκι. Γνωρίζεται αξιόπιστες λύσεις? Ίσως είναι αυτές που έχω ήδη δει (OWC κτλ) αλλά θα εκτιμούσα μια επιπλέον βοήθεια. Ο δικός μου ήρθε με το καλώδιο για την πάνω θέση
zaccki Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπερα φιλε μου. Αν εννοεις το kit δεν νομιζω οτι θα δεις καποια διαφορα οποιο και να επιλεξεις. Εγω ειχα επιλεξει πριν από 3 χρονια περιπου αυτο της ifixit για το Late 2012 mini μου και το οποιο λειτουργει απροβληματιστα μεχρι και σημερα. Μοναδικη συμβουλη που θα μπορουσα να δωσω ειναι το kit που θα επιλεξεις να περιλαμβανει το Logic Board Removal Tool καθως καθιστα πιο ευκολη και προσεχτικη αφαιρεση της motherboard απο το σασι. Υπαρχουν και αλλες λυσεις φυσικα για την αφαιρεση της (λεπτα κατσαβιδακια για παραδειγμα) αλλα με μεγαλυτερο κινδυνο να τραυματισεις το board. 2
darklordvader77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Εύκολα κάνεις την αναβάθμιση, σε ενα μισάωρο τον έχεις εγκαταστήσει στο Mac Mini σου. Το μόνο σπαστικό είναι η Airport Antenna να ξαναμπεί ίσια Για πελάτες μου συνήθως παίρνω αυτό: http://www.logicsolutions.gr/el/upgrades/installation_kits/owc-data-doubler-mounting-kit-and-tools-for-mac-mini-2011-2012-2013-models/ Παραλαμβάνω πάντα επόμενη μέρα. Την τελευταία φορά είχε μέσα έξτρα και το Bluetooth Shielding Kit αλλα αφορα μοντελα 2012 οποτε δε σε επηρεάζει. 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πάρε ένα από ebay φίλε μου, όλα το ίδιο είναι (έχω βάλει στο macmini 2012 που έχω). Ένα μισάωρο δουλειά είναι αν πιάνουν τα χέρια σου και είσαι προσεχτικός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα