Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε ένα mid 2012 μου είχε βγάλει πολλα crc errors ο σκληρος. Αγόρασα και φορμαρα ένα νέο δίσκο και έκανα συχνά time machine backups. Σήμερα όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου βγάζει ένα φάκελο με ερωτηματικό. Αλλαζω τον δίσκο με τον φορμαρισμενο (Mac os journaled, guid partition map) και δεν αναγνωρίζει κανένα εσωτερικό δίσκο. Με online recovery στον φορμαρισμενο νέο δίσκο τον αναγνωρίζει κανονικά και εγκαθιστά τα mavericks. Γνωρίζει κανένας τροπο για να αναγνωρισει τον δισκο; τι πρόβλημα μπορεί να είναι;

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Τα γράφεις λίγο μπερδεμένα αλλά με λίγη βοήθεια θα καταλάβω και θα το βρώ το σφάλμα.

Δοκίμασε αρχικά να πατήσεις κατά την εκκίνηση και αμέσως μετά τον ήχο - την εμφάνιση του μήλου συνεχόμενα το alt (option key). Σου βγάζει τον τόμο που έχει το λειτουργικό και το recovery?

Δημοσ.

Δεν μου βγάζει καν το μηλαράκι. Μόλις πατάω τον διακόπτη κάνει τον ήχο και εμφανίζει μια άσπρη οθόνη. Μετά από περίπου 30" δείχνει ένα φάκελο με ερωτηματικό

Δημοσ.

κάνε στον δίσκο που είχες και θέλεις να μείνει μέσα internet recovery και τελείωσες!!!!

Μέσα από το Disk Utility σβήσε όλα τα παλιά αρχεία (Erase)

Δημοσ.

Έβαλα τον δίσκο που έχω τώρα σε εξωτερικη θήκη και έτσι εγκατέστησα το λειτουργικο. Τον βλέπει κανονικά. Μόλις τώρα δοκιμασα τον δίσκο time machine και τον αναγνώρισε κανονικά

Είναι καλωδιοταινία ή μήπως είναι μητρική;

Δημοσ.

Μόλις σύνδεση τον χαλασμένο δίσκο ο οποίος όμως περιστερεφεται και στο disk utility δεν τον εμφανιζει. Για αυτό πιστεύω πως είναι αι θεματακι μητρικής

Ναι, να δημιουργήσω τόμους αλλά δεν μου αναγνωρίζει κανένα δίσκο τοποθετημενο εσωτερικα

Δημοσ.

Μόλις σύνδεση τον χαλασμένο δίσκο ο οποίος όμως περιστερεφεται και στο disk utility δεν τον εμφανιζει. Για αυτό πιστεύω πως είναι αι θεματακι μητρικής Ναι, να δημιουργήσω τόμους αλλά δεν μου αναγνωρίζει κανένα δίσκο τοποθετημενο εσωτερικα

Φίλε μου το πρόβλημα με την καλωδιωταινια του σκληρού είναι γνωστό στο συγκεκριμένο μοντέλο. Ελπίζω να μην είναι μητρική.

Την καλωδιωταινια αν ψάξεις μέχρι και στο Skroutz την βρίσκεις. https://www.skroutz.gr/c/1063/laptop-desktop-parts.html?from=catspan&keyphrase=macbook+pro+καλωδιο

ΥΓ. Επίσης σκέψου και την λύση του drivebay στην θέση του DVD.

Δημοσ.

Οκ θα παραγγείλω μια καλωδιοταινια και θα ενημερώσω. Την έχω σκεφτεί αν αποτύχει η πρώτη προσπάθεια. Εντύπωση μου κάνει το ποσό εύκολα χάλασε η καλωδιοταινια στο λαπτοπ χωρίς να έχει καταπονηθει ούτε με χτυπηματα ούτε και θερμοκρασιακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...