Προς το περιεχόμενο

Asus P4C800 Deluxe + Maxtor 40GB UDMA6 Problem

Zigardeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Prosfata agorasa to motherboard P4C800 Deluxe kai amesos molis estisa ta Windows XP ebala to programa Asus Update, to opoio ipirxe sto cd tou, kai ekana update to bios me to teleytaio update pou exei bgei (P4C81014A).

2. Taytoxrona agorasa ena disko Maxtor 40GB 7200RPM ATA/133.

3. Molis ton ebala pano piga sto bios kai eida oti douleyei sta UDMA 5 (ATA/100). To epsaksa ligo to thema kai eida oti sto teleytaio update tou bios mia allagi pou eixe ginei einai i allagi tou UDMA Limit apo 6 se 5.

4. Opote ksanaekana flash to bios me to arxiko bios pou eixe to mb. Ebala ton disko sto pc kai eida oti tora eixe ipostiriksi gia UDMA 6 alla ton disko ton eblepe sta UDMA 5.

To problima mou einai oti thelo na douleyei o diskos sta UDMA 6 (an ginete me to teleytaio bios update).

Parakalw an gnorizete kati boithiste me.

Eyxaristw!!!

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι στα windows το μεγιστο που δειχνει ειναι το udma 5 !!

Kαι τον δικο μου σκληρο που ειναι sata,τοσο τον δειχνει!!

Εισαι σιγουρος οτι πριν το update σου εδειχνε udma 6?(και εγω την ιδια mobo εχω!)

Δημοσ.

ayto poy eipes me ta windows den to gnorizo. Prin to update tou bios mou ton edixne udma6 mesa sto bios alla meta otan booterne kai tous epsaxne ton ebriske udma5. Tespa, brika tin lisi. Ebala ton disko sto ide tou RAID pou exei to mobo kai tou edosa apo to bios na ton anagnorizei san IDE. tora ton blepei san scsi sta windows alla prin mpei mou ton deixnei udma6.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...