thelos257 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπερα σας εκανα χειροκινητη την ενημερωση στα windows 10 στην νεοτερα τους εκδοση και μετα που μου εβγαλε και τις ρυθμισεις κλπ μαυρισε η οθονη παρολο που μ εβγαζε καλωσορισατε μετα τιποτα ακρα του ταφου σιωπη. Τι να κανω ; Εγινε σωστα η ενημερωση οσο ελειπα δεν υπηρχε διακοπη ουτε του ιντερνετ ουτε του ρευματος τι μπορει να εγινε ;
thepoint Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επιχείρησε να κάνεις on/off τον υπολογιστή σου μερικές φορές έχει τύχη σε φιλαράκι με επαναφορά και δεν δούλευε σωστά είχε την ίδια οθόνη με την ένδειξη να γυρίζει γύρω γύρω αλλά χωρίς να κάνει κάτι όσο χρόνο και να άφηνες τον υπολογιστή έτσι, αυτό γιατί διέκοψε κατά λάθος τη διαδικασία της επαναφοράς παλεύαμε ένα τρίωρο αλλά τελικά στο χώρο του μετά μερικές μέρες τον άνοιξε και ξαφνικά ήταν όλα ok ίσως και ο δικός σου να ξεκινήσει μετά μερικές φορές αν και είναι σε εντελώς διαφορετική μετάβαση το λειτουργικό. Πίεσε παρατεταμένα το διακόπτη έναρξης για να τερματίσει η λειτουργία του βίαια και μετά εκκίνηση, τι άλλο να μπορούσες να κάνεις δεν μπορώ να σκεφτώ - μήπως και γίνει κάτι... Καλή επιτυχία.
thelos257 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κάτι έχει παιχτεί με την τελευταία ενημέρωση της Τρίτης, δεν δουλεύουν και σε εμένα τα πράγματα όπως πριν. Διαβάζω έχει γίνει χαμός και στο εξωτερικό με πολλά προβλήματα. Εμένα "έχασε" την εικόνα φόντου σε έναν από τους υπολογιστές που είχα και βλέπω μικροκαθυστερήσεις σε διάφορες διεργασίες σε άλλο. Άσε που έκανε 1 και μισή ώρα να γίνει η ενημέρωση. Κανονικά θέλουν μερικά μπινελίκια να στρώσουν οι υπεύθυνοι της Microsoft, έπρεπε να προειδοποιούν τουλάχιστον ότι θέλει μιάμιση ώρα σε 3 υπολογιστές την έπαθα ταυτόχρονα να μην λειτουργεί τίποτα νόμιζα ότι ήταν υπόθεση 5 λεπτών. Ναι αλλα την εκατσα σε ενα HP ALL IN ONE που εχω και σε ενα ταβλετ HP και εκατσε και ξεκινησε μετα μια χαρα χωρις καθηστεριση στην οθονη καλως ορισατε ουτε μετα μ μαυρισε. Το εκανα επαναφορα στην προηγουμενη μ εκδοση που ειχα την δευτερη δηλαδη και ολα δουλευουν ρολοι. Να ξανα επιχειρησω να το ξανα κανω ή οχι ; Για την τριτη μεγαλη αναβαθμιση της MS λεω.
thepoint Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κάτι έχει παιχτεί με την τελευταία ενημέρωση της Τρίτης, δεν δουλεύουν και σε εμένα τα πράγματα όπως πριν. Διαβάζω έχει γίνει χαμός και στο εξωτερικό με πολλά προβλήματα. Εμένα "έχασε" την εικόνα φόντου σε έναν από τους υπολογιστές που είχα και βλέπω μικροκαθυστερήσεις σε διάφορες διεργασίες σε άλλο. Άσε που έκανε 1 και μισή ώρα να γίνει η ενημέρωση. Κανονικά θέλουν μερικά μπινελίκια να στρώσουν οι υπεύθυνοι της Microsoft, έπρεπε να προειδοποιούν τουλάχιστον ότι θέλει μιάμιση ώρα σε 3 υπολογιστές την έπαθα ταυτόχρονα να μην λειτουργεί τίποτα νόμιζα ότι ήταν υπόθεση 5 λεπτών. Πάντως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει πρόβλημα τώρα με τις αναβαθμίσεις στο defender βγάζει κωδικό σφάλματος διαφορετικό με προσπάθεια μέσω του defender και διαφορετικό κωδικό μέσω της γενικής αναβάθμισης του λειτουργικού. Αν το επιχειρήσεις θα το καταλάβεις.Να αναφέρω ότι έτρεξα και το sfc /verifyonly έτσι για να δω τι παίζει και δεν μου έβγαλε κάτι. Χθες ή προχθές αν δεν κάνω λάθος διάβασα μαζί με την είδηση για τη νέα έκδοση του chrome browser ότι υπάρχει και αναβάθμιση της microsoft στα windows επιχείρησα μερικές φορές αλλά τίποτα ήμουν εν κινήσει και δεν έδωσα σημασία ίσως κάτι παίζει αλλά δεν είναι πρόβλημα από τη μεριά του χρήστη αυτό καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα