Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το τερματισα σε 2 μερες...στο hardened/veteran
Occultist Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αναφορικά με το θέμα της σβάστικας στο παιχνίδι, πέρα από το ότι μου φαίνεται υποκριτικό και χωρίς ουσία το να λογοκρίνεται η απλή απεικόνισή του σε περιεχόμενο με ιστορικές αναφορές - άνευ προπαγάνδας - δεν διάβασα πουθενά το πολύ απλό : OPTIONAL SETTING - γιατί να μην υπάρχει;;; 1
Cowboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το πήρα προχθές, μόνο online έχω παίξει ως τώρα και μου αρέσει. Πιστεύω είναι το καλύτερο COD μετά από COD 4 και 5 και MW2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι δεν έχω βρει ούτε ένα πρόβλημα, bug, crash, glitch.. αξίζει πολύ να παίρνεις τα παιχνίδια 1 μήνα μετά την κυκλοφορία τους πλέον. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Cowboy 1
panoskatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα προχθές, μόνο online έχω παίξει ως τώρα και μου αρέσει. Πιστεύω είναι το καλύτερο COD μετά από COD 4 και 4 και MW2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι δεν έχω βρει ούτε ένα πρόβλημα, bug, crash, glitch.. αξίζει πολύ να παίρνεις τα παιχνίδια 1 μήνα μετά την κυκλοφορία τους πλέον. Πατροπαράδοτα το cod είναι ενα παιχνίδι που δεν έχει προβλήματα , αν υπάρξουν στην αρχή συνήθως τα λύνουν και μιλάμε πάντα στο τεχνικό κομμάτι. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα προχθές, μόνο online έχω παίξει ως τώρα και μου αρέσει. Πιστεύω είναι το καλύτερο COD μετά από COD 4 και 4 και MW2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι δεν έχω βρει ούτε ένα πρόβλημα, bug, crash, glitch.. αξίζει πολύ να παίρνεις τα παιχνίδια 1 μήνα μετά την κυκλοφορία τους πλέον. δεν νομιζω να ειναι καλυτερο απο black ops3, αλλα γουστα, αν σου αρεσε το οnline, παιξε zombies, πραγματικα απιστευτα καλο το φετινο οπως και το περσινο, 100ωρες+ και δεν εχω βαρεθει
Cowboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 δεν νομιζω να ειναι καλυτερο απο black ops3, αλλα γουστα, αν σου αρεσε το οnline, παιξε zombies, πραγματικα απιστευτα καλο το φετινο οπως και το περσινο, 100ωρες+ και δεν εχω βαρεθει To Black OPS 3 δεν το αγόρασα καν, το έπαιξα λιγο σε κατάστημα και δεν μου άρεσε επειδή ειναι πολυ φουτουριστικο, αλλα ναι γουστα ειναι αυτα. Θα παιξω και zombies φυσικα! 2
najinblue3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 να κανεις και ολα τα quests γτ ξεκλειδωνεις και πραματακια για το οnline, παιρνει λιγο χρονο αλλα πραγματικα το φετινο mode ειναι επικο, και εχει αρκετα secret challenges
Occultist Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα το άρχισα και εγώ και μου αρέσει αρκετά Παίζει να ενδιαφέρεται κανένας εδώ για online party? Κάντε με add : Site: Occultist 1
cpttony Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Sledgehammer wanted to make Advanced Warfare 2 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από cpttony
Anastazio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παιδες αξιζει το online?Οι πιστες εχουν καμια σχεση με του cod2 του παραδοσιακου γιατι δε μου αρεσουν τα μεγαλα maps οπως το bf?εχει κ αυτο οχηματα και ***?
Goldberg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω το εξης θεμα παιδια με κολλαει συνεχεια σε μια συγκεκρινη πιστα,παιζω το local play συνεργασια 2 ατομα,και στο war στη δευτερη πιστα μετα απο λιγο με κολλαει παντα παγωνει η οθονη και αναγκαζομαι να το κλεινω καθε φορα... (το θεμα ειναι οτι καλλαει στη συγκεκριμηνη πιστα παντα γιατι γινεται αυτο) ? βασικα μιλαω για κονσολα ps4 εγω. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Goldberg
lx911 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 9/1/2018 στις 12:45 ΜΜ, Anastazio είπε Παιδες αξιζει το online?Οι πιστες εχουν καμια σχεση με του cod2 του παραδοσιακου γιατι δε μου αρεσουν τα μεγαλα maps οπως το bf?εχει κ αυτο οχηματα και ***? Υπαρχει τροπος να το δοκιμασεις το online πριν το αγορασεις. Εαν ενδιαφερεσε στειλε μου pm να σου πω τι πρεπει να κανεις γιατι δεν νομιζω να επιτρεπεται να γραψω εδω οδηγιες για τα σκοτεινα μονοπατια του διαδικτυου και την πειρατεια. Μουχοχοχοχοοο...
_Theo_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Όσο πάει και πέφτει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Γιατί ποιος περίμενε ότι θα 'χει επιτυχία ; Εάν δεν αλλάξουν μηχανή γραφικών την ίδια κατάληξη θα έχει κάθε φορά. Download - Campaign - Uninstall. 2
ChimairaX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 To multiplayer αυτού του παιχνιδιού είναι γαμάτο για να δεις αν λειτουργεί σωστά ο συνδυασμός ALT+F4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα