Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 2 Νοεμβρίου έπαιζα χωρίς κανένα θέμα. Όλα έτρεχαν ομαλά. Μόλις έγινε και επίσημα διαθέσιμο άρχισαν τα σκηνικά.

• Απαντ. 636
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

45 ευρω για ενα campaign σιγουρα σχετικα καλο αλλα χωρις να συγκλονιζει και να κοβει την ανασα και ενα multiplayer που μεσα σε ενα χρονο (ειμαι γεναιοδωρος και δεν ειπα 6μηνο) με το ζορι να πετυχενεις 5-6 ατομα μεσα και σας παω και στοιχημα, οχι ευχαριστω δε θα παρω.. αν δεν υπηρχε το battlefield μπορει να ειχα κανει και preorder το cod wwii αλλα πλεον αν θελω να παιξω καλο multiplayer ξερω το δρομο που πρεπει να παρω.

Παρολα αυτα οφειλω να ομολογησω πως η beta που ειχα παιξει μου αρεσε και μου φανηκε αρκετα καλοσχεδιασμενο και ωριμο απο αποψη visuals και gameplay, στο μακρινο μελλον σιγουρα θα παιχτει και το campaign του μονο και μονο που εχει θεμα world war 2.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προβλημα με το παιχνιδι δεν εχω,αλλα εχω(ψυχολογικο)προβλημα με την αρχικη τιμη του δυστηχως.

Και επειδη πηρε και θετικες κριτικες σημαινει οτι η τιμη του δεν θα πεσει τοσο γρηγορα οπως στου infinite warfare.

Θελω παντως να το δοκιμασω γιατι τουλαχιστον διαβαζω(μετα απο χρονια)καλα λογια για call of duty παιχνιδι απο το κοινο.

Οσο για το BF1 καλο και χρυσο αλλα εχω διαβασει αρκετα στο γειτονικο forum για την πορεια του στο pc.

Ακομα και σε κονσολα που το παιξα καταλαβα οτι τοσο open world παιχνιδια δεν με τραβανε σε βαθος χρονου προσωπικα.

Δημοσ.
Ακομα και σε κονσολα που το παιξα καταλαβα οτι τοσο open world παιχνιδια δεν με τραβανε σε βαθος χρονου προσωπικα.

Τοσο open world ενοεις γενικα ή συγκεκριμενα σε fps?

Αν ενοεις το δευτερο συμφωνω ως ενα σημειο διοτι παρα ειναι και για μενα αρκετα openworld το bf1 σαν online fps συγκεκριμενα χωρις να με χαλαει φυσικα, τελευταια μαλιστα ασχολουμε με το team deathmatch που εχει μικροτερους χαρτες.

Σε καμια περιπτωση ομως δε συγκρινω σαν συνολο ουτε καν το bf1 με τη σειρα cod, εχω παιξει ελαχιστα μονο τη beta στο wwii και δε μπορω να ξερω αν θα με τραβαγε σε βαθος χρονου, τωρα αν το εχουν κανει τοσο καλο θα δειξει ο χρονος και πανω απ ολα θα δειξει απο το κοσμο που θα εχει σε βαθος χρονου.

Δημοσ.

Αυτό που λένε ότι σε ένα χρόνο το παιχνίδι θα πεθάνει και δεν θα βρεις άτομα να παίξεις δεν ισχύει. Ακόμα και το MWR είναι τίγκα στον κόσμο

Δημοσ.

Αυτό που λένε ότι σε ένα χρόνο το παιχνίδι θα πεθάνει και δεν θα βρεις άτομα να παίξεις δεν ισχύει. Ακόμα και το MWR είναι τίγκα στον κόσμο

Όχι και τίγκα, εδώ βλέπω < 200 άτομα. Το MW2, ΜW3 (ίδια πηγή) έχoυν ~1500-2000 άτομα μέσα (εντάξει το πόσοι θα είναι cheaters άλλη ιστορία), Οι εποχές που το CoD είχε στο multiplayer (PC) εκατοντάδες χιλιάδες άτομα πέρασαν.

• Like 1
Δημοσ.

το skroutz τρελαθηκε  HyperX Fury 8GB DDR4-2133MHz  2 modules !  94 ευρω  :X  :X  :X

ξερει κανεις που μπορω να βρω σε καλη τιμη ??? :) η λετε να κανω  βλακεια να παρω μονο 4gb για να γινει 12gb (8gb εχω dual channel) και θα γινει single channel ετσι δεν ειναι oh fuck  :ph34r:

Δημοσ.

Έπαιξα το campaign για λίγο και είχε QTE. Έλεος με αυτόν τον καρκίνο  :eek: . Σαν παρουσίαση με άρεσε το BF1 λιγάκι παραπάνω. Για multiplayer προτιμώ COD και συγκεκριμένα το War mode γιατί είναι μικρότεροι οι χάρτες και έχει διάφορα objectives. To zombie σπέρνει απλά  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 10 ώρες θα το παίζω και γω.φαινεται καταπληκτικο.

Edit: τελικά μάλλον θα αργήσω να το παίξω

δεν φαινεται, ειναι

το war ειναι οτι καλυτερο σαν ιδεα απο sledge, παρα πολυ fun να παιζεις το objective, και δινει τεραστιο xp bonus, oποιος θελει να βγαλει ολα τα camos καλυτερα να αφοσιωθει εκει  :D

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι και τίγκα, εδώ βλέπω < 200 άτομα. Το MW2, ΜW3 (ίδια πηγή) έχoυν ~1500-2000 άτομα μέσα (εντάξει το πόσοι θα είναι cheaters άλλη ιστορία), Οι εποχές που το CoD είχε στο multiplayer (PC) εκατοντάδες χιλιάδες άτομα πέρασαν.

Για xbox μιλούσα πάντα xD
Δημοσ.

gVlgXnt.jpg

κατσε λεει να δεις τον αλλο να ανοιγει 3 loot box 

giphy.gif

καντε το F2P να τελειωνουμε. 

• Like 3
Δημοσ.

γτ δεν γραφεις στο bf topic η στο star wars που ειναι indeed P2W, τα crates στο cod ειναι μονο cosmetic, φτανει κουρασες

The supply drops are the most overtly exploitable in the zombies mode. Having the right powerups handy during a round can make a major difference, killing entire hordes outright or giving everyone the ability to one shot every monster. While players can only slot two at once, having a stockpile of the most helpful powerups will definitely help a team get further than if they only had a meager inventory to choose from, if any at all. Because it's not a competitive mode, powerup abuse only has the potential to diminish a group's experience, or incite frustration from those that don't have a limitless stockpile to pull from.

Earning crates through a social score feels gross, like we're being encouraged to feel envy, especially because it's paired with a system that rewards friendly player behaviors. I like seeing what other people dress their soldiers in, but the result is something like a dystopian future mall where we're rewarded for buying useless items with useless items. It feels harmless, and that's exactly what worries me.  

Being rewarded for material envy would be fine if you couldn't purchase supply drops with real money, and even with the option, supply drop voyeurism still isn't quite as concerning as Activision's recent patent that uses matchmaking to set players up with prettier people. It just feels like the first step in normalizing something similar.

http://www.pcgamer.com/call-of-duty-ww2-loot-boxes/

τουλαχιστον τα battlefield και battlefront εκτος των αλλων προτερηματων, εχουν μια μηχανη γραφικων της προκοπης και  δεν εχουν αυτο το ηλιθιο release cycle να βγαινει καινουργιο cod καθε χρονο με το ζορι.

εσυ κουρασες που μιλαμε εδω μεσα για pc games και  θιγεσαι που δεν εχουμε τοσο χαμηλα στανταρ οσο εσυ και δεν καταδεχομαστε να παιζουμε multiplatform ξαναζεσταμενο φαγητο σε underpowered APUs  με "βυζακια" αντι για ποντικι, aim assist μπας και μπορεσουμε να πετυχουμε τιποτα, 60hz refresh rate αφου δεν μπορει να βγαλει παραπανω frames ετσι κι αλλιως  το μπρικι  - και να πληρωνουμε ταυτοχρονα 60 ευρω χαρατσι καθε χρονο στην μαμα sony για να μπορουμε να εχουμε προβαση στο online multiplayer 

giphy.webp

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...