Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 636
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πια μηχανη γραφικων χρησιμοποιει, δε πιστευω να χρησιμοποιει την ιδια προβληματικη, ''σπασμενη'' engine του infinity warfare που στην ουσια ηταν η engine του black ops 2 με χιλιες δυο επεξεργασιες.

Δημοσ.

Πια μηχανη γραφικων χρησιμοποιει, δε πιστευω να χρησιμοποιει την ιδια προβληματικη, ''σπασμενη'' engine του infinity warfare που στην ουσια ηταν η engine του black ops 2 με χιλιες δυο επεξεργασιες.

Του Black Ops 2? Πιο πίσω πήγαινε πολύ, στο CoD 1, "heavy modified" είναι όλες των τελευταίων, κάθε χρόνο σχεδόν παίρνει και αναβάθμιση από κάθε στούντιο.

Δημοσ.

IW 7.0 Next Gen έβδομη γενιά της μηχανής του CoD 2 (το οποίο είναι version της version της id tech3 που είχε το πρώτο cod) 
Καλά κρατάει για βασισμένο σε μηχανή του 99

Δημοσ.

Μια χαρά μου έτρεχε προσωπικά το IW. Το Blops3 ηταν χάλι μαύρο.Και με αισθητά κατώτερο σύστημα.

Το campaign στο iw παλευοταν κάπως αλλά στο multiplayer πολύ lag, αγανακτησα

Δημοσ.

Βλέπω ~30000 παίκτες το multiplayer. Για να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα και αύριο το βράδυ.

ξανακοιτα σε 2-3 μηνακια

cOMj3.gif

:D

Δημοσ.

Βρίσκω underwhelming το gore ή μου φαίνεται?! Εγώ θυμάμαι ότι είχαν πει και δείξει ότι υπάρχει full gore, dismemberment, bullet wounds κτλ, μέχρι στιγμής μονο σε scripted φάσεις το είδα. Μακάρι να μην είναι έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

18300 αυτην την στιγμη εχει μεσα και ειναι πρωι.

Έκανε peak 45216 χθες στο steam. Αν δεν υπάρξει σημαντική αύξηση τις επόμενες μέρες τότε δυστυχώς μετά από μερικούς μήνες θα είναι νέκρα.

• Like 1
Δημοσ.

δυστηχως για τους haters, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο, h sledgehammer εκανε τρομερη δουλεια

Βασικά όχι πολύ καλο αλλα το καλύτερο COD campaign από όσα έχω δει και διαβάσει. Mutli/Zombies δεν ήμουν ποτε fan so idk.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...