Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 απο ποιο κλειδαδικο μπορεις να μου πεις; Μαλλον θα το ειχε αγορασει νωριτερα πριν ανεβουν οι τιμες http://www.allkeyshop.com/blog/buy-call-of-duty-ww2-cd-key-compare-prices/
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πια μηχανη γραφικων χρησιμοποιει, δε πιστευω να χρησιμοποιει την ιδια προβληματικη, ''σπασμενη'' engine του infinity warfare που στην ουσια ηταν η engine του black ops 2 με χιλιες δυο επεξεργασιες.
cpttony Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πια μηχανη γραφικων χρησιμοποιει, δε πιστευω να χρησιμοποιει την ιδια προβληματικη, ''σπασμενη'' engine του infinity warfare που στην ουσια ηταν η engine του black ops 2 με χιλιες δυο επεξεργασιες. Του Black Ops 2? Πιο πίσω πήγαινε πολύ, στο CoD 1, "heavy modified" είναι όλες των τελευταίων, κάθε χρόνο σχεδόν παίρνει και αναβάθμιση από κάθε στούντιο.
GjokerR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 IW 7.0 Next Gen έβδομη γενιά της μηχανής του CoD 2 (το οποίο είναι version της version της id tech3 που είχε το πρώτο cod) Καλά κρατάει για βασισμένο σε μηχανή του 99
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Συμβιβαζομε απλα με το να τρεχει καλυτερα απο το infinity warfare γιατι ειχα προσφατη οχι και τοσο καλη εμπειρια με το ιδιο.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά μου έτρεχε προσωπικά το IW. Το Blops3 ηταν χάλι μαύρο. Και με αισθητά κατώτερο σύστημα.
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά μου έτρεχε προσωπικά το IW. Το Blops3 ηταν χάλι μαύρο.Και με αισθητά κατώτερο σύστημα. Το campaign στο iw παλευοταν κάπως αλλά στο multiplayer πολύ lag, αγανακτησα
SoFGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω ~30000 παίκτες το multiplayer. Για να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα και αύριο το βράδυ. ξανακοιτα σε 2-3 μηνακια
xristoss1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 18300 αυτην την στιγμη εχει μεσα και ειναι πρωι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βρίσκω underwhelming το gore ή μου φαίνεται?! Εγώ θυμάμαι ότι είχαν πει και δείξει ότι υπάρχει full gore, dismemberment, bullet wounds κτλ, μέχρι στιγμής μονο σε scripted φάσεις το είδα. Μακάρι να μην είναι έτσι. 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 δυστηχως για τους haters, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο, h sledgehammer εκανε τρομερη δουλεια
dimitris21gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 18300 αυτην την στιγμη εχει μεσα και ειναι πρωι. Έκανε peak 45216 χθες στο steam. Αν δεν υπάρξει σημαντική αύξηση τις επόμενες μέρες τότε δυστυχώς μετά από μερικούς μήνες θα είναι νέκρα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 δυστηχως για τους haters, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο, h sledgehammer εκανε τρομερη δουλεια Βασικά όχι πολύ καλο αλλα το καλύτερο COD campaign από όσα έχω δει και διαβάσει. Mutli/Zombies δεν ήμουν ποτε fan so idk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα