aekoupoli Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εχει βγει κ αυτο το fix μετα το update που εκαναν https://www.reddit.com/r/blackops3/comments/3x1n60/pc_cant_select_highextra_graphics_settings_after/ \players\config.ini RestrictGraphicsOptions = "0"
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Τελικά το optimization είναι καλό ή μάπα; 50/50 οι απόψεις στο steam περί performance μέχρι τώρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Smooth gaming λέμε και λεπτομέρεια στους χαρακτήρες από άλλο πλανήτη. Σκέφτομαι ένα W3 με τέτοια λεπτομέρεια στους χαρακτήρες, μόνο η φαντασία φτάνει..
MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν. Πάμε και εγώ. Με την "παλιά" μου την 980 Ti xtreme edition της Gigabyte (i7-4820k no OC, 16GB DDR3 RAM) σε 4Κ (upscale 400%), έχω από 43 - 60 fps με vsync off και vram usage στα 5-5,1GB όλα στο τέρμα. Average στο 48-53 περίπου ακόμα και σε intensive φάσεις, εκτός από όταν σκάει καμιά οβίδα δίπλα μου και εκεί τρώω κάτω από 30. Τextures, δεν πιστεύω αυτό που λέω, αλλά είναι πραγματικά κινηματογραφικά. Πολύ καλή δουλειά! Όσων αφορά την ιστορία, μόνο τη πρώτη αποστολή που έπαιξα, μπορώ να πω ότι δεν βαρέθηκα. Ήταν πολύ καλό και με κράτησε σε αγωνία. Multi δεν έπαιξα ακόμα, γιατί πολύ απλά δεν παίζω multi παιχνίδια xD Αυτά. Εγώ προσωπικά, 60€ δεν θα έδινα, αλλά στις τιμές που το δίνουν τα κλειδάδικα (41 το πήρα εγώ), ήταν μια okay αγορά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η αίσθηση του να πρέπει να βρεις medikit, θυμίζει τα παλιά καλά χρόνια του MoHAA. Είναι καύλα απλά..
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Γιατί έβγαλαν τα μπουκαλάκια όταν παίρνεις perk :S ( zombie mode ) Και πολύ ψεύτικο το shooting μου φαίνεται όπως και οι ήχοι των όπλων
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω ~30000 παίκτες το multiplayer. Για να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα και αύριο το βράδυ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 p.s. btw wtf είναι "κινηματογραφικά textures" MSSB?!
MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 p.s. btw wtf είναι "κινηματογραφικά textures" MSSB?! Κινηματογραφικά είπα, ε; Δεν το είπα καλά. Εννοούσα ότι είναι προσεγμένα πολύ και θυμίζουν λίγο real life. Σαν να είμαι εκεί. Ζωντανά. Τουλάχιστον όπως είπα, στο πρώτο mission. Τα άλλα δεν τα έπαιξα. 1
_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλό φαίνεται...Μόνο και μόνο για την Carentan μπορεί να το αγοράσω.
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω ~30000 παίκτες το multiplayer. Για να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα και αύριο το βράδυ. http://www.pcgamer.com/call-of-duty-infinite-warfare-first-weekend-player-count-is-just-one-quarter-of-black-ops-3/ Απο το Infinite warfare ειναι αισθητα περισσοτερος ο κοσμος αλλα και παλι δεν ειναι μεγαλο το νουμερο.
doctorser Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν. Πάμε και εγώ. Με την "παλιά" μου την 980 Ti xtreme edition της Gigabyte (i7-4820k no OC, 16GB DDR3 RAM) σε 4Κ (upscale 400%), έχω από 43 - 60 fps με vsync off και vram usage στα 5-5,1GB όλα στο τέρμα. Average στο 48-53 περίπου ακόμα και σε intensive φάσεις, εκτός από όταν σκάει καμιά οβίδα δίπλα μου και εκεί τρώω κάτω από 30. Τextures, δεν πιστεύω αυτό που λέω, αλλά είναι πραγματικά κινηματογραφικά. Πολύ καλή δουλειά! Όσων αφορά την ιστορία, μόνο τη πρώτη αποστολή που έπαιξα, μπορώ να πω ότι δεν βαρέθηκα. Ήταν πολύ καλό και με κράτησε σε αγωνία. Multi δεν έπαιξα ακόμα, γιατί πολύ απλά δεν παίζω multi παιχνίδια xD Αυτά. Εγώ προσωπικά, 60€ δεν θα έδινα, αλλά στις τιμές που το δίνουν τα κλειδάδικα (41 το πήρα εγώ), ήταν μια okay αγορά. απο ποιο κλειδαδικο μπορεις να μου πεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα