babisflou7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 προσωπικα ειπα στην προηγουμενη σελιδα οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ γρηγορο.δεν εχει καμια σχεση με τα αγαπημενα μου mw2 & mw3 κ αυτο σιγουρα δν ειναι προσωπικη αποψη αλλα αντικειμενικη.λιωμενα games και τα 2. απο κει κ υστερα το οτι περασαν χρονια κ το παιχνιδι καταντα run and spray προσωπικα δεν μου κανει.δεν ειναι κατι κακο αυτο απλα δν μ αρεσει. οπαδος του cod ημουν και σιγουρα κανενα bf δεν μ αρεσει.αρα δεν ειμαι οπαδος κανενος απτα 2 πλεον. τελικα θα μπουν μεγαλες (κανονικες κ οχι σε μεγεθος δωματιου) πιστες? υπαρχει περιπτωση για περισσοτερα περισσοτερα ατομα?οποιος ξερει δλδ γιατι δν εχω ψαχτει.
black66.gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κακώς "τσακώνεστε" για το gameplay. Είπαμε: "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". Ο καθένας γουστάρει και παίζει με τον τρόπο του, και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Άλλο είναι το θέμα. Δεν γίνεται εν έτει 2017 να παρουσιάζεις αυτά τα Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α γραφικά και την κίνηση λες και είναι το πρώτο DOOM (οκ υπερβολή) να το παρουσιάζεις και να το πουλάς σαν ένα premium προϊόν. Ή το βγάζεις όπως τώρα και το δίνεις 10 ευρώ το πολύ στους νοσταλγούς και φαν της σειράς ή στρώνεις τον κώλο σου κάτω σαν εταιρεία και αφού ξοδέψεις αρκετά εκατομμύρια παρουσιάζεις ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νέο project με καινούριες μηχανές γραφικών. Κράτησε αν θες το gameplay το ίδιο ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο για τους πιστούς οπαδούς σου και προσπάθησε να μαζέψεις και άλλους. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 beta με mostly negative 1η φορά βλέπω τί στο καλό έχει;
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 beta με mostly negative 1η φορά βλέπω τί στο καλό έχει; Και με το doom όπως είπα τα ίδια έγιναν
Bigi444444 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 beta με mostly negative 1η φορά βλέπω τί στο καλό έχει; Πολύς κόσμος βλέπω κάνει αρνητικά review λόγω των τεχνικών ζητημάτων, τα οποία φαίνεται να είναι πολλά.Εμένα πάντως δεν μου ξεκίνησε ποτέ.Πρέπει να παίζω πάνω από 20 χρόνια σε pc, δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση να μην μου ξεκινάει καν ένα παιχνίδι.Ίσως κανα σπασμένο πριν καμιά 15ετία, αλλά μέχρι εκεί. Τι να σου κάνει και ο άλλος μετά;Κράζει. 1
boombastik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε μενα παιζει καλα εκτος απο τον ηχο που ειναι γεματος crackling.
ADHD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σε εμενα παιζει πολυ καλα εκτος απο ενα crash που εφαγα αλλα εβαλα μια επιλογη για memory που εχει στο on και ολα κομπλε και smooth. Δεν έπαιξα πάρα πολύ αλλα οι εντυπώσεις ειναι καπως θετικές για CoD, παρα πολυ ωραίο art, ωραίο upgrade/division system, το gameplay το κλασσικό αλλα φαίνεται να εχει λιγο περισσότερο recoil και να εχεις περισσότερο health. Δεν θα το πάρω αλλά w/e φαίνεται καλούτσικο. Επισης να πω οτι φαινεται να εχουν συνειδητοποιήσει οτι βγαζουν και pc έκδοση οποτε αυτη τη φορα τουλάχιστον απο άποψη ρυθμίσεων εχεις τα βασικά οπως max fr 250, fov adjust, raw input etc.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Sli υποστήριξη έχει αραγε?Γιατί το προηγούμενο Δεν...
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το τσέκαρα κ εγώ. Τα fps 95-100 σε max settings αν και κάποιες φορές σε άκυρες φάσεις έπεφτε στα 70. Νταξ, δεν το λες ούτε σάπιο αλλά ούτε και ωραίο. Προσωπικά πιστεύω πως θα στρώσει μετά από αρκετό καιρό. Αν είχε 20 ευρώ θα το έπαιρνα. Αλλά αυτό το πράμα που είδα, δεν είναι για 60. Uninstall
kinitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 1.πολλοί cheater στα παλιοτερα πέρναγαν μέρες για να δεις εδω πριν βγει το παιχνίδι ήταν μέσα 2.γραφικά απαισια στους χαρακτήρες 3.μνήμη υπερβολική μέχρι 3.5 γιγα είδα να θέλει για παιχνίδι με μηχανή αρχαία 4.lag η απο ίντερνετ η απο μνήμη η απο το κακογραμμένο κλασικά και στο ποδι παιχνιδι 5.ωραία γραφικά μονο σε πίστες οχι στους χαρακτήρες που μου θύμισε πανάθλιο προηγούμενο κολ και πολλά φρι ον λαιν fps 6.οκ κλασικά deticated δεν βάζουν και κάνεις δεν ξέρει το γιατί αλλα ενα νούμερο σε πιγνκ τόσο δύσκολο είναι έλεος .... για φρι η για 10-15 ευρω ισως αξιζει . αν στρώσει λιγο βλέπουμε α και οπως πολλά πράγματα για να στρώσει μόνο ενας δρόμος υπάρχει μηδενικές πωλήσεις κατι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ
ADHD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αντε μεχρι 20e τα εδινα και εγω σαν guilty pleasure να πω την αληθεια.
BossDoc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Έπεζα το Call of duty World at war και πιό πριν το Cod 2 και περίμενα το νέο Call σε 2ρο παγκόσμιο πως και πως.Δεν με ενδιαφέρουν με νέα όπλα γενικώς. Αλλά ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΛΕEΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΦΑ. Ηχος χαλια ,γυναικείες φωνές και γυναικες στον πόλεμο..... Γραφικά χαρακτήρων που θυμίζουν free games ... Gameplay απλά άθλιο και για να βρείς στόχο είναι μάλλον απο random generator numbers Hackers παντού!!!! Μερικά γρήγορα σχόλια για αυτήν την πατάτα.(καυτή η όχι δεν έχει σημασία) Ευτυχώς που βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν την ίδια γνώμη και επίσης ευτυχώς που το δοκίμασα και δεν θα πετάξω 37 ευρό να το πάτω σε digital. Καλύτερα το World at war που μόλις έκλεισα την μούφα νοστάλγησα να ξαναπαίξω Τυχαίο? i think not
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ειπαμε στο pc πάλι θα πατώσει σε πωλήσεις δεν είναι κάτι νέο.
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αλλον ενα χρονο ακομα σε black ops 1 θα την βγαλω και θα δουμε του χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα