cpttony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι?για πες μας 2 λογια Τα του gameplay τα είχα γράψει σε πιο πίσω σελίδα. Πέρα από το ότι δεν είχα πολύ χρόνο τώρα, είναι to fast for me (και ίσως too old for this shit). Τρέχει αρκετά καλά, έχει κάποια random drops, μάλλον να είναι από το ότι δεν έχω περάσει τα τελευταία drivers. Το tickrate δεν ήταν στα 60Hz. 1-2 μικροπροβλήματα στην σύνδεση. Τα υπόλοιπα (αν υπάρξουν) τις επόμενες μέρες.
najinblue3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τα του gameplay τα είχα γράψει σε πιο πίσω σελίδα. Πέρα από το ότι δεν είχα πολύ χρόνο τώρα, είναι to fast for me (και ίσως too old for this shit). Τρέχει αρκετά καλά, έχει κάποια random drops, μάλλον να είναι από το ότι δεν έχω περάσει τα τελευταία drivers. Το tickrate δεν ήταν στα 60Hz. 1-2 μικροπροβλήματα στην σύνδεση. Τα υπόλοιπα (αν υπάρξουν) τις επόμενες μέρες. οσο ειδα για pc, To ttk ειναι τρομερα μικρο για pc παντα, που η κινηση ειναι και γρηγοροτερη και πιο αμεση, αυτο σαν αρνητικο σιγουρα, το παιχνιδι ειναι πολυ καλο οπως φαινεται αλλα για κονσολα κλασσικα, εγω ετσι το κοβω απο οσο ειδα streamers
gildo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τι update ειναι αυτο ρε παιδια?Δεν βλεπω να παιζω ουτε αυριο τοση ωρα που κανει.Το στοιχειο cod ww2 σταματησε να λειτουργει.
dimitris21gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το περίμενα καλύτερο και εγώ. Πολύ γρήγορος ρυθμός όπως είπαν και οι άλλοι. Επίσης δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα και οι πίστες. Με 1060 3gb παίζει αρκετά καλά με 80-90 fps, σε mixed high ρυθμίσεις. Με την ραμ δεν έχω θέμα και ας φτάνει η κατανάλωση στα 7.5gb συνολικά. PS Με τους σιγαστήρες τι γίνεται; Γιατί δεν βλέπω κανένα; Δεν τους έχουν βάλει στην beta?
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Από θέμα ταχύτητας κλασσικό Cod, εξάλλου και το BF1 έχει ανεβάσει "ταχύτητες" ανάλογα. Εκ πρώτης όψεως οτι είδα μέχρι τώρα μου αρεσε σε σχέση με τη σαπιλα το Infinite Warfare και τα αλλα "ρομποτικα"cod. *Δημήτρη ( Dimitris21 ) οι σιγαστήρες υπάρχουν. Στα βιντεακια που ειδα πριν λίγο από beta gameplay. Δες στα settings μήπως δεν έχεις ορίσει κάποιο κουμπί για να γίνεται attach
cpttony Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) PS Με τους σιγαστήρες τι γίνεται; Γιατί δεν βλέπω κανένα; Δεν τους έχουν βάλει στην beta? Σιγαστήρες μόνο στα sub machine guns (Tompson, Type 100 κλπ). Από θέμα ταχύτητας κλασσικό Cod, εξάλλου και το BF1 έχει ανεβάσει "ταχύτητες" ανάλογα. Ναι μεν και το BF1 έχει γίνει πιο γρήγορο, arcade θα έλεγα, σε σχέση με το BF4, αλλά λόγω έκτασης του χάρτη μπορεί να μη το καταλαβαίνεις. Στο CoD, δεν προλαβαίνω να βγω από την γωνία και με σκοτώνει με αυτόματο. Τι να το κάνω εγώ που θέλω να παίξω με sniper ή το Μ1. Και ακόμη επιμένω σε κάτι αστοχίες που βλέπω. Πέρα από τα reload στα sniper, extended magazine στο Μ1, αλήθεια? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από cpttony
gildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ηθελα να το δοκιμασω αλλα δεν γινεται τιποτα.Στα 7 μου βγαζει error και στα 8.1 δεν το φορτωνει καθολου.Βλεπω παρα πολλους να εχουν αυτο το προβλημα στο steam.
fox_fox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με bf1 δεν Πολυ γρηγορος ρυθμος lag πολυ lag ναι οκ ειναι beta αλλα παλι ακομα κ οταν εχω 90-100 fps (1060 6gb overclocked driver 385.69).
ignited Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το παιχνίδι έχει πολύ ωραία γραφικά, τα game modes έχουν φάση αλλά από απόδοση με προβλημάτισε. Έχω Nvidia 960 4GB + 8GB ram + Intel 1231 v3 και είχε πολλά drops και κολλήματα. Η κάρτα γραφικών στους 81 βαθμούς σταθερά για 4-5 ώρες που έπαιξα εχθές.
Orgios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μικροι χαρτες μετρια γραφικά απαραδεκτο hit registration neeeext!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Download -> Campaign(Γιατί θα είναι υπερπαραγωγή) - > Uninstall. 2
noFEARgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μιση ωρα επαιξα και εφαγε unistall. Το παιχνιδι θυμιζει free to play στην καλυτερη. Αθλια animation ,χαμηλης ποιοτητα γραφικα ,τελειως μη ρεαλιστικος ηχος και συμπεριφορα οπλων , οι χαρτες τρομερα μικροι και χωρις κανενα ενδιαφερον .Εδω και μια 10ετια δεν υπαρχει καμια προοδος σε αυτην την σειρα 2
ignited Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μιση ωρα επαιξα και εφαγε unistall. Το παιχνιδι θυμιζει free to play στην καλυτερη. Αθλια animation ,χαμηλης ποιοτητα γραφικα ,τελειως μη ρεαλιστικος ηχος και συμπεριφορα οπλων , οι χαρτες τρομερα μικροι και χωρις κανενα ενδιαφερον .Εδω και μια 10ετια δεν υπαρχει καμια προοδος σε αυτην την σειρα Για δώσε λίγο context σε αυτά που λες. Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Ποιο free2play έχει τέτοια γραφικά και τέτοια animation;
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ισως τσιμπηθεί για Zombια + single με τη παρέα.
najinblue3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για δώσε λίγο context σε αυτά που λες. Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Ποιο free2play έχει τέτοια γραφικά και τέτοια animation; μην την ψαχνεις, αυτος εκραζε το destiny 2 χωρις να το εχει παιξει, τι να λεμε τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα