Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοηθεια ,  που πιστευετε ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω? σε PC ps4 η σε Xbox?  μου αρεσει να παιζω με controller και ιδικα του xbox , αλλα αν το παρω στο PC ετσι και οι αλλοι παιζουν με πληκτρολογιο +ποντικι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα....

Σαν υπηρεσια το xbox live  οπως και το controller του ΧΒΟΧ μου φαινονται πιο βολικα   αλλα αν η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου το παιζει σε PC και PS4 και εχει εκει περισσοτερο κοσμο αρχιζω και το σκεφτομαι...

ps4 -> xone -> pc θα παει βασει popularity

• Απαντ. 636
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοηθεια ,  που πιστευετε ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω? σε PC ps4 η σε Xbox?  μου αρεσει να παιζω με controller και ιδικα του xbox , αλλα αν το παρω στο PC ετσι και οι αλλοι παιζουν με πληκτρολογιο +ποντικι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα....

Σαν υπηρεσια το xbox live  οπως και το controller του ΧΒΟΧ μου φαινονται πιο βολικα   αλλα αν η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου το παιζει σε PC και PS4 και εχει εκει περισσοτερο κοσμο αρχιζω και το σκεφτομαι...

Εγώ θα έλεγα να μην προβείς ακόμη σε προπαραγγελία. Περίμενε να παίξεις την ΒΕΤΑ στο PC και να πάρεις γενικά μια (πρώτη) γεύση από το παιχνίδι. Η δημοτικότητα θα είναι PS4 > XO > PC όπως είπε και ο najinblue3. Δύσκολα θα ξαναδούμε στο PC νούμερα όπως επι εποχές MW2, BO.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι θα την κάνουν open, για να μαζέψει κόσμο/πιθανούς αγοραστές. Το πολύ-πολύ ένα κλειδάκι από το ebay με 1 ευρώ, όπως έκανα με το PS4.

Δημοσ.

Μια βοηθεια , που πιστευετε ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω? σε PC ps4 η σε Xbox? μου αρεσει να παιζω με controller και ιδικα του xbox , αλλα αν το παρω στο PC ετσι και οι αλλοι παιζουν με πληκτρολογιο +ποντικι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα....

Σαν υπηρεσια το xbox live οπως και το controller του ΧΒΟΧ μου φαινονται πιο βολικα αλλα αν η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου το παιζει σε PC και PS4 και εχει εκει περισσοτερο κοσμο αρχιζω και το σκεφτομαι...

Καθαρά πληροφοριακά μπορείς να παίξεις με xbox controller στο ps4 με αγορά ανταπτορα,αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή κοστίζει.
Δημοσ.
Call of Duty: WWII – Multiplayer Open Beta begins on September 29th

Call of Duty: WWII – Open Beta Minimum Requirements:

• CPU: Intel® Core™ i3 3225 or equivalent
  • RAM: 8 GB RAM
  • HDD: 25 GB HD space
  • Video: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / AMD Radeon™ HD 7850 @ 2GB or better
  • DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
  • Network: Broadband Internet connection
  • Sound Card: DirectX Compatible
Δημοσ.

ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν βγαινει  multiplayer crossplatform θα ηταν πολυ καλο

ποιος θα τα βάλει με την pcmasterace B)

shooting practise θα 'ναι τα καημένα :devil:

Mια ερώτηση παλικάρια γιατί δεν έχω καταλάβει.

Στο multiplayer κομμάτι του τίτλου, που είναι καθαρά player vs player,

όχι co-op campaign, ζόμπια ή ότι άλλο, πιο είναι το maximum των συμμετεχόντων?

Υπάρχει περίπτωση να είναι 32v32 όπως στο bf?

Δημοσ.

Το crossplatform online είναι κόστος για τις εταιρείες (developers), αλλά και κολλήματα από τις MS, Sony. Το Rocket League ήταν αν θυμάμαι καλά που οι devs ήθελαν crossplatform online, με την MS να μην έχει πρόβλημα και η Sony δεν ήθελε.

@Whitefanged

Στο online είναι 12 (6v6), επί εποχές MW2 θυμάμαι στο Ground War ήταν 18 (9v9), αν και στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει το συγκεκριμένο mode, απ' ότι έχω καταλάβει.

Και αμφιβάλλω να αλλάξει φέτος...

Δημοσ.

Το crossplatform online είναι κόστος για τις εταιρείες (developers), αλλά και κολλήματα από τις MS, Sony. Το Rocket League ήταν αν θυμάμαι καλά που οι devs ήθελαν crossplatform online, με την MS να μην έχει πρόβλημα και η Sony δεν ήθελε.

@Whitefanged

Στο online είναι 12 (6v6), επί εποχές MW2 θυμάμαι στο Ground War ήταν 18 (9v9), αν και στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει το συγκεκριμένο mode, απ' ότι έχω καταλάβει.

Και αμφιβάλλω να αλλάξει φέτος...

Κανεις λαθος, το κολλημα ειναι της σονυ, παντα αρνειται για οτιδηποτε αφορα cross, ειτε το rocket που σωστα ανεφερες ειτε και αλλες πολλες περιπτωσεις, προσφατα ειχε γραψει καποιος και για injustice 2

Δημοσ.

Ευχαριστώ καπετάν αντώνη.

6v6? όχι για μένα.

Σιγά μη παίζω και 2v2 cs source επειδή δε σήκωνε τίποτα καλύτερο το net όταν πήγα στρατό

Σημείωση, όταν πήγα στρατό είχαμε σπαθιά, 2017 6v6 κι έχουν πάθει λαλά από το hype...

Για 6v6 :eek: ...

Πριν ρωτήσω ήλπιζα για 16v16 τουλάχιστον.

Ούτε 2 ευρώ από μένα. Ουστ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...