TechnoV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 αν κάνω preorder τώρα το game τι οφέλη έχω; παίζω την beta κανονικά;
mkp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LK80AVnzVCY έλεος άπλα... ποσό θα παραποιήσουν την ιστορία πια
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 αν κάνω preorder τώρα το game τι οφέλη έχω; παίζω την beta κανονικά; Απογορεύονται τα pre-orders 1
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Απογορεύονται τα pre-orders επειδή το λέει ποιος? αν κάνω preorder τώρα το game τι οφέλη έχω; παίζω την beta κανονικά; ναι αλλά ρώτα το στα σίγουρα από το κατάστημα/site που σε ενδιαφέρει πρώτα.
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 επειδή το λέει ποιος? ναι αλλά ρώτα το στα σίγουρα από το κατάστημα/site που σε ενδιαφέρει πρώτα. Η κοινή λογική
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αγαπητέ τα ζούμε ξαναπει αυτά. Πήγαινε στο θέμα του battlefiel 1 λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει τι λέγανε περί pre order και δες μετά πόσοι από αυτούς το πήραν day one.ρώτα και τον συμφορουμιτη cpttony που είχε βρει κάτι ωραία gif αξία που ανέβαιναν τότε. Γιαυτό λέω ας αγοράσει ο καθένας οπότε θέλει.
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=w-TKzaD2L0g 1
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τρομερό το Trailer. Γουστάρω επίσης που δίνουν ξανά μια πιο Horror αίσθηση στο Mode. Δεν λέω, πλάκα είχαν και οι πίστες στα λουνα παρκ κτλ. αλλά άλλο πράγμα αυτό που είδα στο Trailer. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκε μετά από χρόνια ένα COD ικανό να με Hypαρει ξανά 1
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 τρελο hype, ολοι οι βετερανοι των Z ειναι ενθουσιασμενοι απ οσο ειδα, φαινεται πιο horror γενικα, πιστευω θα ειναι τρομερο οπως μας εχει συνιθισει η acti τα τελευταια χρονια 1
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τρομερό το Trailer. Γουστάρω επίσης που δίνουν ξανά μια πιο Horror αίσθηση στο Mode. Δεν λέω, πλάκα είχαν και οι πίστες στα λουνα παρκ κτλ. αλλά άλλο πράγμα αυτό που είδα στο Trailer. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκε μετά από χρόνια ένα COD ικανό να με Hypαρει ξανά στην έκδοση των κονσολων ίσως αλλά για την έκδοση του pc κρατά πολύ μικρό καλάθι λόγω προϊστορίας(το θέμα αυτό αφορά την pc έκδοση να το υπενθύμισω). Το μόνο που με χαλάει στο call και στο bf είναι τα πανάκριβα season pass άρα περιμένω να δω το περιεχόμενο της απλης έκδοσης(όπως και το παιχνίδι πόσο πληρες θα είναι).
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 τρελο hype, ολοι οι βετερανοι των Z ειναι ενθουσιασμενοι απ οσο ειδα, φαινεται πιο horror γενικα, πιστευω θα ειναι τρομερο οπως μας εχει συνιθισει η acti τα τελευταια χρονια Γενικά με τα Zombies έχω γράψει πάρα πολλές ώρες και έχω περάσει απίστευτα καλά με παρέα. Τώρα ειδικά που παίρνει αυτήν την Horror - φρικιαστική τροπή έχω ενθουσιαστεί πραγματικά. στην έκδοση των κονσολων ίσως αλλά για την έκδοση του pc κρατά πολύ μικρό καλάθι λόγω προϊστορίας(το θέμα αυτό αφορά την pc έκδοση να το υπενθύμισω). Το μόνο που με χαλάει στο call και στο bf είναι τα πανάκριβα season pass άρα περιμένω να δω το περιεχόμενο της απλης έκδοσης(όπως και το παιχνίδι πόσο πληρες θα είναι). Κοίτα υπάρχει και το Ps4 σε stand by άρα το Hype δύσκολα να φύγει. Όσο για τα season pass εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ. Έτσι και αλλιώς τα DLC τα διάλεγα ανάλογα το πόσο μου αρέσει η Zombie πίστα. Εκτός αυτού θεωρώ κοροιδία να πληρώσω ουσιαστικά 2 φορές την τιμή του παιχνιδιού για να πάρω μερικές έξτρα πίστες.
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το κατεβασανε παλι, νομιζω σημερα βγαινει το οfficial trailer, αν βγει θα ξανα-ανεβασω
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Όντως δεν φαίνεται κατι. Σήμερα είναι το reveal?
cpttony Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Παιδιά, μια σελίδα πίσω γράφτηκε, 20/7. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα