Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι βλέπουν τα ματάκια μου, δεν περνάνε και οι μέρες... Τόσο hype για Call of duty από το Black ops 1...

https://www.youtube.com/watch?v=_45RSSGh-Hs

Αλήθεια κάτι που παρατήρησα, τι σκατά παίζει με τις γκόμενες; Από πότε ήταν γυναίκες στην πρώτη γραμμή της μάχης;

Α και κάτι ακόμα (3η φορά Edit :P ), έχουν προσθέσει πολλά νέα πράγματα, χτίζεις γέφυρες, υπάρχουν τανκ στο παιχνίδι, πρέπει να εγκαταστήσεις το πολυβόλο στην βάση πριν πυροβολήσεις κτλ.

Ο κόσμος πάλι φωνάζει, surprise surprise, μετά μας φταίει ο κακός ο Developer, όχι ότι το Community είναι καθυστερημένο και κράζει απλά για να κράξει.

• Like 1
  • Απαντ. 636
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1500 dislike στο καναλι του αγγλου - καλα παμε   :D

medikits δεν βλεπω να αφηνουν τα πτωματα ( mohaa - cod1 εποχες ) βασικα ειδα παλι health regen στα βιντεο ή με γελανε τα ματακια μου  ?  τι ρωταω κι εγω  βραδιατικα ε ? κοβει η πουτανα το γαμησι ?? 

ο ρυθμος πιο γρηγορος και ατσαλος απο ποτε, το hud γεματο "fluff" -  διαολε ακομα και τα hit marker  ενοχλητικα εχουν καταντησει.

ευτυχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ( day of infamy - days of war - συντομα  battalion και hell let loose )

edit : 

καπου διαβασα οτι τελικα  χωρις health regen θα ειναι μονο το campaign, γελαει ο κοσμος - ο κοσμος γελαει.

edit #2 : τα dislike ξεπερασανε τα 2000 - ειδα στο 9ο λεπτο το reflex sight και ξενερωσα την ζωη μου, 10 χρονια τα ιδια animation στους στρατιωτες - ανακυκλωση ftw. 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια κάτι που παρατήρησα, τι σκατά παίζει με τις γκόμενες; Από πότε ήταν γυναίκες στην πρώτη γραμμή της μάχης;

Aπό τότε που παίζουν και μαύροι στρατιώτες στο BF1.

Πολιτική Ορθότης....γελοιότητες.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κόσμος πάλι φωνάζει, surprise surprise, μετά μας φταίει ο κακός ο Developer, όχι ότι το Community είναι καθυστερημένο και κράζει απλά για να κράξει.

ποσα like να σου βαλω, ενα δε φτανει, ο κοσμος δε ξερει τι θελει γενικα, τουλαχιστον εμεις που παιζουμε cod απ οτι φαινεται θα το ευχαριστηθουμε οπως και τα προηγουμενα

επισης για τις γυναικες δεν εχει να κανει με τη 1η γραμμη και τον πολεμο απλα fan service, females ειχαμε και στο bo3 και ειχε αρεσει γενικα

Το multy φαινεται παρα πολυ καλο, ειδικα ο χαρτης ειναι ολα τα λεφτα, η activision φετος θα χεστει στο ταληρο με οτι ερχεται

• Like 1
Δημοσ.

ποσα like να σου βαλω, ενα δε φτανει, ο κοσμος δε ξερει τι θελει γενικα, τουλαχιστον εμεις που παιζουμε cod απ οτι φαινεται θα το ευχαριστηθουμε οπως και τα προηγουμενα

επισης για τις γυναικες δεν εχει να κανει με τη 1η γραμμη και τον πολεμο απλα fan service, females ειχαμε και στο bo3 και ειχε αρεσει γενικα

Το multy φαινεται παρα πολυ καλο, ειδικα ο χαρτης ειναι ολα τα λεφτα, η activision φετος θα χεστει στο ταληρο με οτι ερχεται

Ε μα ρε φίλε δεν γίνεται κάθε χρόνο το ίδιο ακριβώς παραμύθι.

Θέλανε αλλαγή την εποχή του Modern warfare 2 και το παιχνίδι πήγε 50 χρονιά μπροστά με Jet pack, laser κτλ. θέλανε μετά ξανά αλλαγή το πήγανε στο WW2 και πάλι γκρινιάζουν.

Εγώ βλέπω ένα φρέσκο CoD με αρκετές ολοκαίνουργιες ιδέες που δεν έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενα COD. Είναι σίγουρα από τις πιο εύκολες αγορές COD που θα κάνω ποτέ.

Δημοσ.

Ε μα ρε φίλε δεν γίνεται κάθε χρόνο το ίδιο ακριβώς παραμύθι.

Θέλανε αλλαγή την εποχή του Modern warfare 2 και το παιχνίδι πήγε 50 χρονιά μπροστά με Jet pack, laser κτλ. θέλανε μετά ξανά αλλαγή το πήγανε στο WW2 και πάλι γκρινιάζουν.

Εγώ βλέπω ένα φρέσκο CoD με αρκετές ολοκαίνουργιες ιδέες που δεν έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενα COD. Είναι σίγουρα από τις πιο εύκολες αγορές COD που θα κάνω ποτέ.

Με γραφικα,animations και κινήσεις περασμένων δεκαετιών όμως.
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι περιμένατε να γίνει σε τόσο χρόνο?! Enjoy your reskin ;) Τελικά το gore δεν είναι αρκετό για να με πείσει, φαίνεται σαν ένα classic arcade fast paced shitty fps. Τα προηγούμενα είχανε πιο complex gameplay :D

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ διαμάχη υπάρχει στο youtube ή/και σε ξένα forums, για τις γυναίκες στο παιχνίδι. Το πιο αστείο της υπόθεσης από το Polygon, <<I’d just killed a woman. A black woman. A black woman in a German uniform.>>. Από κάποια βίντεο που είδα και εγώ, μου κάθεται κάπως στο αυτί να ακούω τσιριχτές φωνές γυναικών.

Btw,

04b26ayh9i3z.png

Στα του παιχνιδιού, αρχικά με είχε ενθουσιάσει η επιστροφή στα χνάρια των παλιών CoD. Το campaign θα είναι κλασσικό CoD campaign, 4 ωρών :P. Το multiplayer που είδα χθες δεν με ενθουσίασε και τόσο, φάνηκε πολύ περιορισμένο σε επιλογές, τα maps που είδα ευνοούν τους campers (σαν και εμένα). Ίσως το δοκιμάσω, θα δείξει η πορεία του (και η ΒΕΤΑ στο PC που ακόμη δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει, αν και το Destiny 2 θα πάρει). Πάντως, οι CoD-tubers καλή προώθηση του κάνουν  :D .

@{TDi}Dj2k..infc

​Βρε συ, οι άνθρωποι το δήλωσαν, "back to roots", άρα περιμένεις κάτι classic arcade. Όσο για το reskin, και στο BF1 τα ίδια λέγαμε για reskin του SW: Battlefront, που είναι, κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

​Βρε συ, οι άνθρωποι το δήλωσαν, "back to roots", άρα περιμένεις κάτι classic arcade. Όσο για το reskin, και στο BF1 τα ίδια λέγαμε για reskin του SW: Battlefront, που είναι, κατά την γνώμη μου.

αληθινο "back to roots" ειναι το Mohaa/cod1 gameplay, οχι αυτo που εχουν συνηθισει οι millennials και οι "βετερανοι" που ξεκινησανε την σειρα απο το modern warfare , τα υπολοιπα ειναι να'χαμε να λεγαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Γυναικείους χαρακτήρες είχαμε και στο mohaa online πάντως.

Εμένα αυτό που μου χαλάει τη μανέστρα περισσότερο απ' όλα είναι ότι και το συγκεκριμένο αφήνει ακριβώς την ίδια αίσθηση στα όπλα με τα προηγούμενα.Τα ίδια πράγματα εδώ και 15 χρόνια.Ότι setting και να βάλουν, ότι όπλο και να έχεις, η ίδια αίσθηση.Το ίδιο ανύπαρκτο recoil, ο ίδιος τζούφιος ήχος, το ίδιο χλακ χλακ όταν χτυπάς αντίπαλο.Προσωπικά κουράστηκα.  :unsure:

• Like 4
Δημοσ.

@{TDi}Dj2k..infc

Άλλο όμως reskin παιχνιδιού του 2016 και άλλο του 2006.

• Like 2
Δημοσ.

αληθινο "back to roots" ειναι το Mohaa/cod1 gameplay, οχι αυτo που εχουν συνηθισει οι millennials και οι "βετερανοι" που ξεκινησανε την σειρα απο το modern warfare , τα υπολοιπα ειναι να'χαμε να λεγαμε.

Και εγώ μαζί σου, ποιος δεν θέλει ένα τέτοιο FPS όπως τα τότε, μάλλον η ΕΑ, για να μην βγάλει ένα remake/remaster του MoHAA.

Άλλο όμως reskin παιχνιδιού του 2016 και άλλο του 2006.

Σωστό και αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω τα ιδια με cpttonny, θα συμφωνήσω όμως και με SofGR.

Ξενέρωσα απίστευτα με το feeling των όπλων, το ανύπαρκτο recoil που θύμισε παιχνίδι fps κινητού τηλεφώνου, η μη ύπαρξη lean αλλά και τα animation. Επίσης η κίνηση του παίχτη/χαρακτήρα σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται αφύσικη/βεβιασμένη.

Γελάω με το pistol shooting. Σαν παιχνίδι 15 ετιας. Ρε συνέλθετε βρεεεε

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...