najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=7kA0UmXsJoM hype λεμε
D4rkshadow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μετα απο πολλα χρονια που το εχω παρατησει,μιας και ειχε παρει τον κατηφορο....Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ετοιμαζω το οπλο μου σιγα σιγα.... 2
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μετα απο πολλα χρονια που το εχω παρατησει,μιας και ειχε παρει τον κατηφορο....Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ετοιμαζω το οπλο μου σιγα σιγα.... ποτε δεν πηρε τον κατηφορο, απλα αλλαξε το καλυτερο mode απο multy -> zombies nazi zombies inc σχεδον σιγουρα 1
gildo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αντες μηπως και δουμε κατι ανταξιο του πρωτου ww.Αν και κραταω μικρο καλαθι γιατι ειναι τζαναμπετηδες
SoFGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 βγαλανε το lean βγαλανε τα mod tools κανανε το single player να κραταει ενα απογευμα βαλανε ενα σωρο DLC βγαλανε τα οχηματα και τους μεγαλους χαρτες που ειχε το united offensive dedicated servers την μια χρονια μπαινει την αλλη βγαινει το μονο που εχει μεινει ιδιο σε αυτο το μπουρδελιασμενο franchise ειναι αυτη η γερασμενη η μπουρουχα IW engine. ... η επιστροφη το WW2 setting και η απουσια health regen του δινουν ποντους αλλα μεχρι εκει, προσωπικα αρνουμαι σαν καταναλωτης να στηριξω με το πορτοφολι μου μια triple A ( απο τα LIDL ) παραγωγη, ειδικα μετα το φιασκο του modern warfare remastered πιστευω καταλαβανε ολοι για το ποσο υπολογιζουν εκει τους PC gamers ... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο τίτλος θα είναι για Download - Play Campaign - Uninstall. 1
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) - War mode is 6v6. Tanks are exclusive to the War mode. Four operations to complete: capture objective, build a bridge, advance to enemy location, and take out armory. - Parachutes into the map, it's a score streak called Paratroopers. - Diving is in the game. No slide. - There is character customization. - Primary weapons, secondary weapons, attachments, and equipment you pick. - Perks are gone. New called 'Division Training' - Headquarters is a new social experience in WW2. - Swastikas are in campaign. Not in MP or Zombies. - Firing Range - Κάποια maps: Ardennes, Pointe du Hoc, and Operation Breakout Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από cpttony 2
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κλασική συνταγή Cod. Άντε να ξαναζήσουμε εποχές Black Ops 1 που λιωναμε με τη παρέα. Μαρεσε το trailerακι - War mode is 6v6. Tanks are exclusive to the War mode. - Parachutes into the map, it's a score streak called Paratroopers. - Diving is in the game. No slide. - There is character customization. - Primary weapons, secondary weapons, attachments, and equipment you pick. - Perks are gone. New called 'Division Training' - Headquarters is a new social experience in WW2. - Swastikas are in campaign. Not in MP or Zombies. - Firing Range - Κάποια maps: Ardennes, Pointe du Hoc, and Operation Breakout Ξέρουμε αν η beta θα είναι pre order exclusive; 1
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε αν η beta θα είναι pre order exclusive; Κατ' αρχήν δεν ξέρουμε αν έχει στο PC. Αν λάβουμε υπ'όψιν αυτά που γινόταν στα προηγούμενα, έχει 1-2 βδομάδες προβάδισμα η Sony και μετά ΧΒΟΧ (και PC ). Δύσκολα θα ζήσουμε εποχές MW2, BO1 με 200000+ άτομα μέσα στο online. EDIT: Πρώτο gameplay που βρήκα https://www.youtube.com/watch?v=X50q4_2AxsM&feature=youtu.be Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από cpttony 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι δ##ολο δεν έχουν καθόλου recoil τα όπλα;;; 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το map φαινεται πολυ καλο, για το recoil φοραει attachments
SOADNICK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 - Swastikas are in campaign. Not in MP or Zombies. IMHO, δεν υπαρχει λογος. Δεν ειναι λιγοτερο ναζι ο χαρακτηρας αν αντι για σβαστικα εχει σταυρο..
cpttony Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πως γίνεται να έχουν λάθος στο γέμισμα του springfield? Παίζει μία σφαίρα και γεμίζει βάζοντας ολόκληρο clip μέσα, οι υπόλοιπες 4 πως βγήκαν από το όπλο? Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που είχε στο AW που είχα πετύχει σ' ένα βίντεο στο YouTube. Το Μ1 έκανε το "ping" και σε mid clip reload. Άστοχο φυσικά.
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε κονσόλα παίζουν με aim assist sh$t κλπ πφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα