mouki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Αποφάσισα χτες να μπω και γω στο δίκτυο της Adsl. Έκανα κανονικά την αίτηση, προμηθεύτηκα μόντεμ και splitter (Intracom) και αποφάσισα να κάνω μόνη μου την εγκατάσταση μιας και δε το θεωρούσα κάτι το τρελλά περίπλοκο. Ωστόσο έχω κάποιους προβληματισμούς! Στο manual του μόντεμ λέει ότι το splitter πρέπει να συνδεθεί στην κεντρική τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού, πριν από την γραμμή του Οτέ και δίπλα σε αυτή αν γίνεται --και επιπλέον ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η εγκατάσταση από εξειδικευμένο συνεργείο!! -- , και έχει ένα σχεδιάγραμμα που το τοποθετεί πριν από την πρίζα του τηλεφώνου (λες και είναι μες στον τοίχο!!!). Μέσα στο manual που δίνει ο Οτέ στην σελίδα του, ξακαθάρισα το τοπίο για το πως πρέπει να τοποθετηθεί, οπότε λογικά όλα οκ! Ωστόσο, το σύστημα στο σπίτι μου είναι λίγο περίπλοκο αλλά δε θα το περιγράψω τώρα, γιατί δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερη σημασία! Η απορία μου είναι η εξής: Σκέφτηκα να τοποθετήσω το splitter στο δωμάτιό μου και να το λειτουργήσω ως πολλαπλασιαστή (εφόσον υπάρχει και στο δωμάτιό μου τηλεφωνική συσκευή), και στις άλλες 2 πρίζες να τοποθετήσω απλά φίλτρα!Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ή το splitter πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί στην κεντρική πρίζα; ΥΓ: Αν γίνεται αυτό που λέω, ξέρετε μήπως πόσο κοστίζουν αυτά τα φίλτρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Den eipes ti exeis ISDN h PSTN? Για να λεει η φιλη για φιλτρα νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι εχει pstn γραμμη.Εγω σε isdn γραμμη δεν ειχα καθολου φιλτρα αλλα μονο το spliter αναμεσα στην τηλεφωνικη γραμμη και το netmod.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 afto pou les ginete....to ekana ego...to kathe filtro kanei 6 euro...
Dark_son20 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 den einai akrivo...to spliter to exei apo tin arxi...2 filtra tha xriasti...dld 12euro...
mouki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Ναι παιδιά απλή είναι η γραμμή, PSTN! Σας ευχαριστώ, τελικά και εγώ έτσι λεω να το κάνω! Θα προμηθευτώ 2 φιλτράκια να ξεμπερδεύω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.