stathisfl Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) εχει μια φιλη ενα AO751h aspire mini και εχει windows xp και ηθελε format να βαλει τα 7.οταν φτανει να δει το σκληρο μου γραφει ενα απαιτουμενο προγραμμα οδηγησης μοναδας cd/dvd δεν υπαρχει και δεν βλεπει τον σκληρο.θελει sata?και που θα τουσ βρω.αν ξερει καποιος ας μου πει. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2017 από stathisfl
chralexo Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μπες στο bios και βρες την ρύθμιση για τους δίσκους και βάλε το σε IDE
stathisfl Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 d Μπες στο bios και βρες την ρύθμιση για τους δίσκους και βάλε το σε IDE δεν εχει τετοια ρυθμιση.αν ειχε θα το ειχα φτιαξει
chralexo Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 καπου πρέπει να λέει ATA/IDE CONFIGURATION ή IDE MODE COMPATIBLE/ENHANCED αλλιως https://www.youtube.com/watch?v=J_uWgOuZM-w
bazinga13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλημερα παιδια,δυστυχως τιποτα,τζιφος,να εχουν προβλημα οι θυρες?δεν νομιζω καθως οτι βαζω πανω δουλευει,βρε μπας κ εχει δικιο η μανα μου που λεει οτι αυτα τα μηχανηματα ειναι του σατανα? Την καλημερα μου σε ολους,καλο ΣΚ
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 d δεν εχει τετοια ρυθμιση.αν ειχε θα το ειχα φτιαξει Κατέβασα το manual του nb και όντως δεν έχει τέτοια ρύθμιση στο bios. Ίσως να θέλει να κάνεις slipstream τους sata drivers στο iso των 7 πριν το περάσεις στο usb. Αν θέλεις δοκίμασε να τρέξεις το setup μέσα από τα xp μήπως και τα καταφέρεις. Για να το κάνεις αυτό αποσυμπίεσε με το winrar το iso σε έναν φάκελο, κατά προτίμηση όχι στην επιφάνεια ή στα έγγραφα αλλά σε έναν απλό φάκελο π.χ. win7 στον c. Από εκεί τρέξε το setup μήπως και στο περάσει. Θα γίνει όμως λίγο μπάχαλο με τα xp γιατί (αν δουλέψει) δεν ξέρω αν κρατήσει dual boot στον ίδιο δίσκο και τα xp. Κάνε όμως ότι καταλαβαίνεις. Εγώ θα έλεγα να μείνει η φίλη σου με τα xp ή να βάλει κανένα linux lite ή lubuntu γιατί με μονοπύρηνο επεξεργαστή και 1gb ram θα αγανακτήσει με τα 7άρια, άσε το μπέρδεμα με τους drivers. Μπορείς να τα δοκιμάσεις σαν live από το usb πριν κάνεις την εγκατάσταση να δείτε πως πάει. 1
soypias21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Kαλημέρα στο forum.Εχω ένα laptop acer aspire 5680 και προσπαθώ να του περάσω τα win 7 από flash disk.Ξεκινάει να κάνει boot από το flash, κάνω format στο δίσκο και οταν πάω να κάνω εγκαταστασή που βγάζει το εξής μήνυμα: TO INSTALL THE DEVICE DRIVER NEEDED TO ACCESS YOUR HARD DRIVE, INSERT THE INSTALLATION MEDIA CONTAINING THE DRIVER FILES, AND THEN CLICK OK. Υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα?
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω τα δοκίμασες;
stathisfl Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Κατέβασα το manual του nb και όντως δεν έχει τέτοια ρύθμιση στο bios. Ίσως να θέλει να κάνεις slipstream τους sata drivers στο iso των 7 πριν το περάσεις στο usb. Αν θέλεις δοκίμασε να τρέξεις το setup μέσα από τα xp μήπως και τα καταφέρεις. Για να το κάνεις αυτό αποσυμπίεσε με το winrar το iso σε έναν φάκελο, κατά προτίμηση όχι στην επιφάνεια ή στα έγγραφα αλλά σε έναν απλό φάκελο π.χ. win7 στον c. Από εκεί τρέξε το setup μήπως και στο περάσει. Θα γίνει όμως λίγο μπάχαλο με τα xp γιατί (αν δουλέψει) δεν ξέρω αν κρατήσει dual boot στον ίδιο δίσκο και τα xp. Κάνε όμως ότι καταλαβαίνεις. Εγώ θα έλεγα να μείνει η φίλη σου με τα xp ή να βάλει κανένα linux lite ή lubuntu γιατί με μονοπύρηνο επεξεργαστή και 1gb ram θα αγανακτήσει με τα 7άρια, άσε το μπέρδεμα με τους drivers. Μπορείς να τα δοκιμάσεις σαν live από το usb πριν κάνεις την εγκατάσταση να δείτε πως πάει. πηγα να τα τρεξω και δεν,εβαλα τα linux mind αλλα κολλαει γαμωτο
stathisfl Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εγω παντος τα καταφερα και εβαλα τα 7 και δεν κολαει καθολου.εβαλα τα xp εβαλα τα 7 στην επιφανεια εργασιας και απο εκει τα πηρε μια χαρα
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 πηγα να τα τρεξω και δεν,εβαλα τα linux mind αλλα κολλαει γαμωτο Το mint έχει πολλές εκδόσεις. Ποια έβαλες; Αν πήγες στη cinnamon (που είναι αυτή που προτείνουν στην αρχική σελίδα) τότε το έσκισες το μηχανάκι. Είναι η ποιο βαριά έκδοση. Η καλύτερη είναι η xfce. Εγώ πάντως σου είχα προτείνει το linux lite ή το lububtu τα οποία είναι και καλά και ελαφριά. Έχει και ποιο ελαφριές εκδόσεις αλλά είναι πολύ τσεκουρεμένες. Τα δύο παραπάνω είναι κατά την άποψη μου η χρυσή τομή για έναν χρήστη windows που θέλει να αναστήσει ένα ψόφιο σύστημα. εγω παντος τα καταφερα και εβαλα τα 7 και δεν κολαει καθολου.εβαλα τα xp εβαλα τα 7 στην επιφανεια εργασιας και απο εκει τα πηρε μια χαρα Σου έκανε dual boot ή μόνο τα 7άρια έμειναν; Πως πάει το nb με τα 7άρια; Ρωτάω γιατί ξέρω ότι δουλεύει αλλά δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.
stathisfl Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Το mint έχει πολλές εκδόσεις. Ποια έβαλες; Αν πήγες στη cinnamon (που είναι αυτή που προτείνουν στην αρχική σελίδα) τότε το έσκισες το μηχανάκι. Είναι η ποιο βαριά έκδοση. Η καλύτερη είναι η xfce. Εγώ πάντως σου είχα προτείνει το linux lite ή το lububtu τα οποία είναι και καλά και ελαφριά. Έχει και ποιο ελαφριές εκδόσεις αλλά είναι πολύ τσεκουρεμένες. Τα δύο παραπάνω είναι κατά την άποψη μου η χρυσή τομή για έναν χρήστη windows που θέλει να αναστήσει ένα ψόφιο σύστημα. Σου έκανε dual boot ή μόνο τα 7άρια έμειναν; Πως πάει το nb με τα 7άρια; Ρωτάω γιατί ξέρω ότι δουλεύει αλλά δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ. ναι την cinnamon εβαλα και κολαγε και με τα linux lite το ιδιο.με τα 7 δουλευει αψογα.εκανε και ενημερωσεις ολα κομπλε.οχι dual boot.ειχαν μεινει μετα τα windows old μεσα και τα διεγραψα και τωρα ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα