Marios1981 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Κολαγε η 1070?Κανεις πλακα τωρα...σε 4κ επαιζες? Κ υποτιθεται οτι φτιαχνεις πισι κ τα πουλας δηλαδη εχεις γνωσεις επι του θεματος για να κανεις αυτη τη δουλεια αλλα απο την μια μας λες αυτη μου ειπε το πλαισιο αυτη πηρα κ απο την αλλη ζητας απο εμας να χτισουμε το πισι που θες πολλα βρωμανε στην υποθεση φιλε μου γιαυτο μην εξαπτεσαι οταν σε τρολαρουν εδω μεσα
sadahzinia33 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Κολαγε η 1070?Κανεις πλακα τωρα...σε 4κ επαιζες? Κ υποτιθεται οτι φτιαχνεις πισι κ τα πουλας δηλαδη εχεις γνωσεις επι του θεματος για να κανεις αυτη τη δουλεια αλλα απο την μια μας λες αυτη μου ειπε το πλαισιο αυτη πηρα κ απο την αλλη ζητας απο εμας να χτισουμε το πισι που θες πολλα βρωμανε στην υποθεση φιλε μου γιαυτο μην εξαπτεσαι οταν σε τρολαρουν εδω μεσα φτιαχνω πσ και τα πουλαω ! δεν τα φτιαχνω μονος μου. και δεν ειπα οτι κολαγε απο την καρτα. κολουσε λογικα γτ εκινο το ps ειχε i5 πρωτης γενιας
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 φτιαχνω πσ και τα πουλαω ! δεν τα φτιαχνω μονος μου. και δεν ειπα οτι κολαγε απο την καρτα. κολουσε λογικα γτ εκινο το ps ειχε i5 πρωτης γενιας τοσο περιεργο ειναι να εχει καποιος 1070 ; ποσο κακομοιριδες ειστε μερικοι! δεν βοηθατε επειδη δεν μπορειται να αγορασετε κατι! δεν πειραζει ρε. το πσ το εφτιαξα και χωρις τη βοηθεια κανενος. αν περιμενω απο κατι καημενους που δεν εχουυν μαντιλι να κλαψουν και το μονο που εχουν να πουν ειναι που βρηκες την 1070!! αντε περαστικα σας Aποφάσισε. Μόνος και χωρίς την βοήθεια κανενός δεν πάει. Πλάκα έχεις πάντως φιλαράκι 1
life is music Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Aποφάσισε. Μόνος και χωρίς την βοήθεια κανενός δεν πάει. Πλάκα έχεις πάντως φιλαράκι απορω αυτο ο τυπος απο που κατέβηκε απο το διαστημα ...και μας το παίζει και παντογνώστης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα